böyle olacağı belliydi ama bile bile lades, pamukta sesi engellemiyo zaten, keşke yanlarında kulak tıkacı getirselerdi
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/181918/ygs-2014-zeytinburnu-anadolu-lisesinde-yasanan-rezalet[/video]
Yazıklar olsun.
öcalan posterleriyle gezenlere neden polis müdahale etmiyo
üstelik sınav gününde
cidden yazıklar olsun
o çocukların hakkını nasıl ödeyecekler merak ediyorum
Birkaç video daha var, hep öğrenci velileri ve yakınları çekmiş. İddialara göre, polise şikayette bulunmuşlar ama polis yürüyüş yapanları uyarmak yerine velileri azarlamış.
Neden böyle olacağını bile bile gösteri alanına yakın yerde sınav yapmışlar? Veya sınavı 1 hafta erteleyemezler miydi? Çocukların ahını aldılar bu sefer.
öcalan posterleriyle gezenlere neden polis müdahale etmiyo
üstelik sınav gününde
cidden yazıklar olsun
o çocukların hakkını nasıl ödeyecekler merak ediyorum
Birkaç video daha var, hep öğrenci velileri ve yakınları çekmiş. İddialara göre, polise şikayette bulunmuşlar ama polis yürüyüş yapanları uyarmak yerine velileri azarlamış.
Neden böyle olacağını bile bile gösteri alanına yakın yerde sınav yapmışlar? Veya sınavı 1 hafta erteleyemezler miydi? Çocukların ahını aldılar bu sefer.
yok artık şikayete rağmen gelmemişler mi
bu kadar da olmaz ama
dün nabi avcının uyarıda bulunduğunu duydum ve sınav saatinden sonra toplanırlar diye düşündüm akşam saatlerinde filan
ama umurlarında olmamış demek ki
bu işin denetiminin yapılması gerekiyodu
sınavı ertelemek yerine mitingi dün yapsalarmış çok mu zordu sanki
kendimi onların yerini koydum da cidden ben olsam sinirdem çıldırırdım
çocuklar bir yıl boyunca belki de yıllarca sınava hazırlanıyo
bunların gürültüsünde sınavları maffolsun diye mi
eğlenceleri batsın
şimdi bu mağduriyet nasıl giderilir ki
sınavı yenilemezler
bu öğrencilere ayrı sınav hazırlasalar olmaz
çok üzüldüm gerçekten
Dışarı çıktım, çıktığıma çıkacağıma pişman oldum bugün. Arabayla çıkayım dedim baktım tem çok acayip şekilde aksaray yönünde kilit. Ben de metroya bineyim dedim. O ne kalabalık öyle herkesler hüloooo.. binemedim metroya. Eve döndüm. Yenikapıya akın varmış. Tek hareketlilik nevruz değil yani.
Yazık oldu ya. Bugün bir durulsaydınız. Çok üzüldüm sınav günü böyle şeylerin olmasına.
yenikapıda erdoğanın mitingi var şu anda ama 5te başlamış heralde
sabahtan mı gidiyo bu millet
canlı yayında bakıyorum da acayip kalabalık
öğlen de bdpliler kazlıçeşmede nevruz mitingi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?