İçerde kalan para için uğraşmak

Arabulucuda da paramı düzgün vermeyi kabul etmezlerse dava yolu açılıyor bana.Bu durumda avukatla çözmek istersem benden de vekalet ücreti istemeyecek bi avukat bulmam lazım yada avukatsız halletmem lazım

Sen önce ilk işi hallet.
Olay adli makamlara başvursun bakalım.
Arabulucuyla halledemezsen sonrasında barodan avukat istersin.
Kazanırsan da ücreti karşı tarafa ödetirsin.

Böyle bir kanun var nasılsa.

Arabulucuya eninde sonunda başvuracaksınız çünkü dava şartı. Öncelikle ihtar çekin. Bütün süreçlerde yanınızda avukatınız olsun hak kaybına uğramayın.

Arabulucuda da paramı düzgün vermeyi kabul etmezlerse dava yolu açılıyor bana.Bu durumda avukatla çözmek istersem benden de vekalet ücreti istemeyecek bi avukat bulmam lazım yada avukatsız halletmem lazım
Ne demek ücret istemeyecek bir avukat?Kim bedelsiz hizmet verir? Bu avukatlar taş mı yesin? Öyle bir avukat bulursanız başınıza geleceklere hazır olun.

Çok açık bir yanlış yönlendirme yaptığın ve cevabın bu öyle mi? Herşeyi bilmek zorunda değiliz bu bir eksiklik değil ama bilmediğimiz konularda yorum yapmamalıyız.

Bilmediğimi de nereden çıkardın ?
1 ay içerisinde arabulucuya gidiliyor.
Neresinde yanlış yönlendirmişim ben ?
Onu ilk yazan neredeyse benim.
Eğer orada çözülmediyse avukata gider dedim.

Yazmadığım bir kelime için bilmemiş mi oluyorum ?

İşe iade talebi yoksa zaman kısıtlaması da yok bu arada. Bilgileriniz eksik ve inat ediyorsunuz hala anlamakta zorlanıyorum. Başka cevap vermeyi de düşünmüyorum.

Ne demek ücret istemeyecek bir avukat?Kim bedelsiz hizmet verir? Bu avukatlar taş mı yesin? Öyle bir avukat bulursanız başınıza geleceklere hazır olun.
Taş yesin demiyorum söyle bi durum var benim alacak tutarım 4 günlük ücretim sadece.Onlarda nasılsa avukata para verip uğraşamaz diye ödemiyor.Dava kazanılacak bi dava olduğu için karşı taraftan tahsil edecek avukat vekalet ücretini tabi bir de temsil ettiği kişiden yani benden isteyecek.O zaman da ben zararlı cıkacağım bu işten.Tavsiyeniz varsa alabilirim

İşe iade talebi yoksa zaman kısıtlaması da yok bu arada. Bilgileriniz eksik ve inat ediyorsunuz hala anlamakta zorlanıyorum. Başka cevap vermeyi de düşünmüyorum.
İşe iade talebim yok.Bunlar deneme süresinde çalışma koşullarımı değiştirip resmen işe gelme artık vazgeçtik dediler bana.Ona rağmen işe gelmeyen sensin sen istifa ettin diye diretiyolar çünkü işten çıkarmanın cezası olduğu için istifa şeklinde çıkışımı yapmışlar

Tatlım sen arabulucuya git.
İşlemlerini başlat.
İşe iadeyle falan alakan yok.
İmzalamadığın istifa dilekçendeki imzadan bile yargılanır senin işverenin.
Arabulucu da uzlaşamazsanız ondan sonraki aşamaya bakarız.
Bu iş mahkemeleri %95 işçi lehine sonuçlanıyor.

Üzülme sen.

Canım avukatla konuştum bende süre kaçırmayım diye 5 yıl içerisinde ücret alacağım için başvurabilirmişim o yüzden ptesi adliyeye vericem arabulucu dilekçesini

Siz bu firmasa ne kadar çalıştınız? Deneme süreniz ne kadardi?
2 aydı.sadece 4 günlük bi ücret alacağım kaldı içerde.onlar da zaten bunun için ödemesek bile avukat tutup uğraşamaz yaptığımız yanımıza kalır modundalar.Bir de biz vazgeçtik artık gelme demelerine rağmen sen istifa ettin işe gelmedin dilekçe göndereceksin bize istifa ettiğine dair paranı da gelip elden burdan alacaksın diyorlar

Arabulucuda anlaştığın takdirde 680 TL arabuluculuk ücreti var. Taraflar aksine anlaşma yapmaz ise yarı yarıya ödenir. O yüzden talebine arabuluculuk ücretinin tamamını da eklemeni tavsiye ederim.

Arabulucuda anlaştığın takdirde 680 TL arabuluculuk ücreti var. Taraflar aksine anlaşma yapmaz ise yarı yarıya ödenir. O yüzden talebine arabuluculuk ücretinin tamamını da eklemeni tavsiye ederim.
Bu konuyu da görüştüm avukatla konusu para olan arabuluculukta 50.000 tlye kadar yüzde 6 sı arabulucu alıyormuş.Yani benim alacağım için arabulucuya fazla bi rakam çıkmıyor.Bunlar öyle insanlar ki kendi arabulucu masrafını bana yıkmaya çalışır.Böyle olduğu takdir de anlaşmayacağım.Bordro dökümümü vermediler fakat bende e devlette prim günlerim ve tutarım görünüyor delil olarak onları kullanacağım

Hem arabulucuyum hem avukatım. Asgari tarifeye göre 2 saatten az olamaz. Bu da 680 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…