İçe basma

Murside

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
655
127
103
2yaşında oğlum ayağının birini içe basıyor böyle olupta düzelen varmı neler yaptınız

Arkadaşımın oğlu da aynı durum
Ortopedik ayakkabı kullanıyor
Doktora götürdünüz mü ?

2 kez devlet hastanesinde doktora götürdüm sadece normal ortopedik ayakkabı giydirin dedi bu kadar ama benim içim rahat değil bariz belli oluyor yürürken

Canim ablamin kizinda da vardi ayni sorun iki ayagi da ice basiyodu,ablamlar hususi Yazin denize gidip kuma sokuyolardi ayaklarini komsusu oyle soylemis sonra sonra duzelir demis

2yaşında oğlum ayağının birini içe basıyor böyle olupta düzelen varmı neler yaptınız
Daha cuma günü bu konudan dolayı doktordaydık 5 yaşına kadar normal dedi bize. Erkek çocukların bacak kasları geç gelişiyormuş. Sert tabanlı ayakkabı giydirin dedi. (Bizde adidas süperstar var bununla devam edin dedi örnek olması açısından yazıyorum.) Ama yine de siz burayla yetinmeyin. Beş dakika bile sürmeyen bir muayenesi var.

1 yaşında bariz içe basıyordu kızım gata ortopediye götürdüm, röntgen çekildi kemiklerinde sorun yok basmayı öğrendikçe düzelir özel bir ayakkabi da önermiyorum, düz taban olacaksa olur zaten dedi. 1 sene oldu kontrole götüreceğim bu aralar tekrar ama görünür şekilde düzeldi bir sorun yok şu an için.

Daha cuma günü bu konudan dolayı doktordaydık 5 yaşına kadar normal dedi bize. Erkek çocukların bacak kasları geç gelişiyormuş. Sert tabanlı ayakkabı giydirin dedi. (Bizde adidas süperstar var bununla devam edin dedi örnek olması açısından yazıyorum.) Ama yine de siz burayla yetinmeyin. Beş dakika bile sürmeyen bir muayenesi var.
Dr a götürdüm ama farklı birşeyler yapan varmı acaba yada yapmak gerekir mi diye sizlere de sormak istedim

Merhaba konuyu araştırırken sizin yazınızı gördüm şimdi benimde böyle problemim var 21 aylık oğlum içe basıyor sizin çocuğunuzun ayağı düzeldimi? Neler yaptınız?

Su an ne durumda 11 aylik kizmda da var hafiften ara ara ice basıyor

Benim kızım 5 yaşında hala içe basıyor bir ayağı ortapediye götüreceğim bende

Back