Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları iç yatak bulamıyorum, arkadaşlar acil yardım

Shbo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
40
0
36
Erzurum
Bebişim yaklaşık 38 lük bugüne kadar annemin yaptığı yün döşekte yatırıyordum geçenlerde nette okudum bebekler için zararlıymış omurga yapısını etkiliyormuş zaten kuzucuğum içine çöküp kalıyordu.Netten bebekler için iç yataklara baktım boyutları benim beşik için çok büyük.Benimki bam bam beşik nette bulabilirsiniz 45*80 boyutlarında.Alt kısmı kumaş ve çok çok gergin değil üstüne 1cmlik yatak pedi gibi birşey var.Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar döşeksiz yatırınca da sağlıklı olacağını düşünmüyorum.Bebişim 1 gece daha rahatsız uyusun istemiyorum fikir verirseniz çok sevinirim.

canım benim oğlumun beşiği bambu beşikti mLUM BAMBU BEŞıĞE göre sert hazır yataklar yok ben kendi içinde oola yatağıyla yatır yatırmak zorunda kaldım içinede sert birşeylerle destekleyerek yani yatağı çöküyodu içine slikon elyaftı bende içine birşeyler katlayarak kullandım yatak bulamadığım için bulabilirsen iyi olur tabi ama ben bulamamıştım .oğlum şuan 9 aylık ben 5 aylıken odasını ayırdım odamızda vardı zaten almıştık 5 aylık olunca kendi odasında uyumaya başladı yatak sorunumuzda kalmadı

Sanırım yatak bulamayacağım birkaç gündür nette araştırıyorum yok keşke park yatak alsaydım geceleri odamda gündüzleri dışarı çıkarırım diye düşünerek almıştım,park yatakların 65 en olanları vardı kapıdan geçecek şekilde bazıları dar rahat edemez demişti diye almadım sonuçta fiyatları da hemen hemen aynıydı bunu en fazla 1 yaşına kadar kullanabilirim hatta daha da az park yatağıda 3 değilde 2 yaşına kadar kullanırdım bebişim daha rahat ederdi tecrübesizlik bu olsa gerek bende söylediğin gibi battaniye falan katlarım altına çok sağlıklı olmasa da idare edeceğiz artık.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…