• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç varis

merve174839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
54
-2
1
31
Merhabalar, iç varisi olup da hamile kalanlar var mı , iç varisi olanlar hamilelik gecirmez diye bişey var mı

Bacaklardaki iç varis mi ? Ben de var ilaç kullanıyorum ama gebelikle ilgili hiç bir şey demedi doktor.

İç varis , derin damarda olduğunu ve tehlikeli olduğunu okudum hamile kalamazsin bu durumda yazmış birisi duruma o yüzden sormak istedimm
Siz bir kalp damar cerrahisi ne randevu alın, gerekli tetkikleri yaptırın, tedaviye başlayın böyle bir durum yok internette yazılanlara bakmayın.

İç varis , derin damarda olduğunu ve tehlikeli olduğunu okudum hamile kalamazsin bu durumda yazmış birisi duruma o yüzden sormak istedimm
Evet öyle durum var iç varis toplar damar pıhtılaşma yatkınlığı yada direk pıhtılaşma varsa gebelikte düşüğe neden oluyor.iki kere bebeğimi kaybettim genetik faktor 5 yatkınlık çıktı kalp damara gittim venöz yetmezlik iç varis çıktı ameliyat lik durumda degil ama gebelikle bağlantısı var oksapar iğne yaparlar gebelikte dedi varis çorabı vermişti.hamile olana kadar kan sulandırıcı kullandım keseyi görünce direk iğne tedavisi baslanacak.ayruca kadın doğuma gittiğinde varisin varmı diye soruyorlar varsa igne veriyor lar

Back
X