İç sıkıntısı

Yaş kac hic bisey için gec değil herseyin birazzamani var klişe ama gercek biraz ic huzuru bulacaginiz enerji calismalarimi yapsaniz netten olan var direk yuzyuze olan var radyofrekans veren var sizin beyninize ikna etmeniz lazim ayyben bosanma aşamasındayım tek derdim bian once bitip bide adamin evlenmesini istiyorum dua ediyorum basimizdan gitsin cocukluyum bide 40 44 yasndq doğuran insanlar var

Valla kendi degerimi biliyorim ama doğuda bosandim diye kimse yanaşmıyor bana sanki vebaliyim güzel çalışan bı kızım yani öyle diyorlar. Ama ne bileyim ben evliliğe layık değil mıydım
dogu da dogmuş olmanız dogu da yaşamak zorunda oldugunuz anlamını vermiyor. memursanız bir dilekçeye bakar

Yaş 27

Ya benim hayallerim vardı anne olmak yuva sahibi olmak insanlara olan güvenim bitti herkes sanki para için yaklasiyo gibime geliyor

Ya benim hayallerim vardı anne olmak yuva sahibi olmak insanlara olan güvenim bitti herkes sanki para için yaklasiyo gibime geliyor

nedir yani çok çok mu zenginsiniz de sadece para için gelecek insanlar size?
ayrıca tek hayat gailen yuva kurup çocuk sahibi olmak mıdır? başka bir hayat hiç duymadın mı?
bir kadın sadece yuva kurup anne olduğunda mı mutlu olur?
otur tüm hayatını bi baştan gözden geçir derim..
yapamıyorsan da psikolojik destek al.

Benim de oyle bosanan arkadaslarım evli halinden cok daha ıyı

Adam sizden bosandiktan kısa bir süre sonra çok iyi tanıdığınız biriyle evleniyorsa büyük ihtimalle sizinle evliyken göz koymuştur. Ağır bir durum. Umarım en kısa sürede sizi seven değer veren biri karşınıza çıkar ve hayallerinizi bir bir gerceklestirirsiniz. Hayanizda biri olmaması da yapılanları düşünmenize, unutamamaniza sebep oluyor

Öncelikle destek alın derim. Madem paranız var madem çalışıyorsunuz kendinize yatırım yapın. İkinci olarak da ailenizle bu ortamda yaşamanın sizi perişan ettiğini, artık uzaklaşmak istediğinizi söyleyin. Bir yakınım ileri yaşına rağmen boşandıktan sonra (hayali olan) üniversiteyi kazandı ve başka şehire gitti. Kimseye de medeni halinden bahsetmedi.

Bekarım diyin geçin. Boşandım demenize gerek yok. Öyle değil misiniz zaten?

Dünyada eski eşinizden başka milyonlarca erkek var. Ve inanın içlerinde iyi insanlar da var. Ve neden sizi bulmasınlar, siz onlardan birini bulmayasınız. Kendinizi bu konu hakkında düşünerek yiyip bitirmek yerine, geçmişe sünger çekip önünüze bakın. Yaşınız daha çok genç

Bende aynı şeyler yaşadım tam 2 ay önce , bir insanla hayaller kurarken tamda bitmesi insanı yıkıyo tabi. Doğru duydun evlenmiş ama ne malum ondan boşanmıyacağı ve ya hastalık geçirmiyeceği ve ya evladı tarafından sevilmiyeceği? Sende ne hayellerle hayat kurmuştun onun gibisi seni yıktı sana yapan başkasınada yapar . Ancak suç hangi tarafda olursa olsun senin için en iyisi buymuş diye düşün. Anlıyorum bende öyleydim insanlar ne der ve ya insanlar nasıl ister diye yaşayıp duruyorsun peki onlar senin yaşadıklarına şahit olup seni kurtardılarmı ? Hayır tabikide ! İlk kendinle başla aynaya bak kendinle konuş ona anlatki neler oldu , söyle kendine sen buna bunlara layik diğildin sonra deki buna layiksin affet kendini yeni sayfa aç o insan senin sınavın işte günahların silindi ancak o günaha girdi senin ahını almakla , yuva yıkanın yuvası olmaz doğru ancak sana sahip çıkılmadıysa senin suçun diğil. Ölence yanlız gidicez bırak işte kendini yorma değmez kimse için.

Ya allah aşkına siz bu adamla mı bu dünyaya geldiniz hayır bu adamla mı bu dünyadan göçeceksiniz hayır
E o zaman ne diye bu kadar hayatınızda olmazsa olmaz diye konumlandırıyorsunuz birde o evleniyo yuva kuruyo benim kimse yok hayatımda falan sizin hayattan isyediğiniz bu mu yani biri beni sevsin bende onu seveyim benim tek amacım tek derdim kocam sevgilim olsun. Bakın siz bir bireysiniz sizin değer vermesi gereken biri varsa o da kendinizsiniz sen seni seveceksin sen kendi elinden tutacaksın sen kendine güveneceksin sen bir meslek edinip kendi geçimini sen sağlayacaksın kimsenin sizi elinizden tutup göklere çıkarmasını beklemeyin artık öyle bir insan ne geçmişte var oldu ne bugün var ne de gelecekte olacak insanın derdide devasıda kendisindedir sen ona bu kadar kafayı takana kadar önce kendine tak bi kafayı ben nasıl kendimi bu kadar değersizleştirim kendimi hayatımdan çıkatdığım bir insanla karşılaştırıp sırf o mutlu ben niye kendime koca bulamadım diyip kendimi nasıl bu kadar değersiz gördüm diye düşün son olarakta bi yere gitceksen sakın ama sakın sosyal medyadanmış falan yeni tanıştığın biriymiş onların evinde kalmıyosun gidiyosun en güvenli yere kadın sığınma evlerine o üvey babana da gelecek olursak o insanlıktan nasibini almamış pisliği allaha havale et elbet yaptığının cezası er ya da geç tecelli bulur sana yaptığı şeyler içinde asla kendini değersiz görüp kötü hissetme unutma sen bir insansın bunları yaşamayı sen seçmedin bu durumdan üzlüp hayıflancak biri varsa o da kendisi hatta yerinde olsam dava ederim o adamı umrumda bile olmaz annemmiş falan herkes kendi için yaşar bu hayatta bunu sakınn unutma en çok kendine değer ver en çok kendinş seç hayatını yaşa allaha sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…