- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi Bernalaasl
Yaş kac hic bisey için gec değil herseyin birazzamani var klişe ama gercek biraz ic huzuru bulacaginiz enerji calismalarimi yapsaniz netten olan var direk yuzyuze olan var radyofrekans veren var sizin beyninize ikna etmeniz lazim ayyben bosanma aşamasındayım tek derdim bian once bitip bide adamin evlenmesini istiyorum dua ediyorum basimizdan gitsin cocukluyum bide 40 44 yasndq doğuran insanlar varKızlar i geceler kusura bakmayın konu açıyorum ama dert adamı söyletiyo .ben boşandım bı bucuk yil önce. Çok çok eziyet gördum. Şimdi duydum evleniyo. Çok iyi tanıdığım biriyle. Haber almamaya çalışıyorum görmüyorum da derdim o da değil aslında. Eziyet çeken etrafımda sayisizca boşanan bayan var benim gibi toplum baskısı var üstlerinde bosanmanin agiriligini çekiyolar . Ben sürekli düşünüyorum evet bitmesi gereken bı evlilik bitti ama onun herşey yolunda gidiyo benim ise daha berbat bı hal aldı. İnanın umudim kalmiyo hiç duzelmicez mi biz kadinalr olarak bı adam yüzünden mahvolan hayatlarimz var ben artık kimseye güvenemiyorum ki kimselde yok isteyen eden . Bı adam yüzünden çocuk hayallerim gitti. Bu iç sıkıntım hiç gecmiyo deli olcam.
dogu da dogmuş olmanız dogu da yaşamak zorunda oldugunuz anlamını vermiyor. memursanız bir dilekçeye bakarValla kendi degerimi biliyorim ama doğuda bosandim diye kimse yanaşmıyor bana sanki vebaliyim güzel çalışan bı kızım yani öyle diyorlar. Ama ne bileyim ben evliliğe layık değil mıydım
Yaş 27Yaş kac hic bisey için gec değil herseyin birazzamani var klişe ama gercek biraz ic huzuru bulacaginiz enerji calismalarimi yapsaniz netten olan var direk yuzyuze olan var radyofrekans veren var sizin beyninize ikna etmeniz lazim ayyben bosanma aşamasındayım tek derdim bian once bitip bide adamin evlenmesini istiyorum dua ediyorum basimizdan gitsin cocukluyum bide 40 44 yasndq doğuran insanlar var
Gidemiyorum ailem izin vermiyor malesefdogu da dogmuş olmanız dogu da yaşamak zorunda oldugunuz anlamını vermiyor. memursanız bir dilekçeye bakar
Ya benim hayallerim vardı anne olmak yuva sahibi olmak insanlara olan güvenim bitti herkes sanki para için yaklasiyo gibime geliyorye güzelim sen kendini neden mal gibi görüyorsun?
o kim ki seni alıyor? o kim ki seni rezil edip bırakabiliyor? veya herhangi birinin seni alıp almamasından neden bahsediyorsun?
sen bir bireysin.. kendine ait bir hayatın bir geleceğin var.. kendine ait kararların olmalı..
sen kendine değer vereceksin, milletin ne düşündüğüne kulak tıkayıp kendi hayatına bakacaksın..
ayrıca tek hayat evlilik değil.. tek hayat çocuk sahibi olmak değil.
bi iş bul gir çalış, kendi bulunduğun yerden farklı yerlere git deneyimler edin...
Malesef hayatım yok nereye gidersem gideyim en basiti kursa gidiyorum insanlar evli misin bekar misin diye sorduklarında direk unuttuğum şeyler aklıma geliyo yani bı kimlik boşanmak
27 yaşındasınız , bunlar bahane . kaç tane doğulu arkadaş var burda tek yaşıyor. siz çalışıp kazandığınızı ailenize verdiginiz sürece aileniz kimseyi istemez.Gidemiyorum ailem izin vermiyor malesef
Ya benim hayallerim vardı anne olmak yuva sahibi olmak insanlara olan güvenim bitti herkes sanki para için yaklasiyo gibime geliyor
Benim de oyle bosanan arkadaslarım evli halinden cok daha ıyıÇevremde boşanan hemen hemen bütün kadınların hayatı yolunda hatta çok daha iyi. Kimi evlendi, kimi hayatını yaşıyor. Ama kesinlikle boşandıkları adamla yaşadıkları hayattan çok daha iyi hayatlar yaşıyorlar. Kadınlara bir şey olmuyor yani, bir şeyin ağırlığını yaşamıyorlar.
Bende aynı şeyler yaşadım tam 2 ay önce , bir insanla hayaller kurarken tamda bitmesi insanı yıkıyo tabi. Doğru duydun evlenmiş ama ne malum ondan boşanmıyacağı ve ya hastalık geçirmiyeceği ve ya evladı tarafından sevilmiyeceği? Sende ne hayellerle hayat kurmuştun onun gibisi seni yıktı sana yapan başkasınada yapar . Ancak suç hangi tarafda olursa olsun senin için en iyisi buymuş diye düşün. Anlıyorum bende öyleydim insanlar ne der ve ya insanlar nasıl ister diye yaşayıp duruyorsun peki onlar senin yaşadıklarına şahit olup seni kurtardılarmı ? Hayır tabikide ! İlk kendinle başla aynaya bak kendinle konuş ona anlatki neler oldu , söyle kendine sen buna bunlara layik diğildin sonra deki buna layiksin affet kendini yeni sayfa aç o insan senin sınavın işte günahların silindi ancak o günaha girdi senin ahını almakla , yuva yıkanın yuvası olmaz doğru ancak sana sahip çıkılmadıysa senin suçun diğil. Ölence yanlız gidicez bırak işte kendini yorma değmez kimse için.Kızlar i geceler kusura bakmayın konu açıyorum ama dert adamı söyletiyo .ben boşandım bı bucuk yil önce. Çok çok eziyet gördum. Şimdi duydum evleniyo. Çok iyi tanıdığım biriyle. Haber almamaya çalışıyorum görmüyorum da derdim o da değil aslında. Eziyet çeken etrafımda sayisizca boşanan bayan var benim gibi toplum baskısı var üstlerinde bosanmanin agiriligini çekiyolar . Ben sürekli düşünüyorum evet bitmesi gereken bı evlilik bitti ama onun herşey yolunda gidiyo benim ise daha berbat bı hal aldı. İnanın umudim kalmiyo hiç duzelmicez mi biz kadinalr olarak bı adam yüzünden mahvolan hayatlarimz var ben artık kimseye güvenemiyorum ki kimselde yok isteyen eden . Bı adam yüzünden çocuk hayallerim gitti. Bu iç sıkıntım hiç gecmiyo deli olcam.
Ya allah aşkına siz bu adamla mı bu dünyaya geldiniz hayır bu adamla mı bu dünyadan göçeceksiniz hayırKızlar i geceler kusura bakmayın konu açıyorum ama dert adamı söyletiyo .ben boşandım bı bucuk yil önce. Çok çok eziyet gördum. Şimdi duydum evleniyo. Çok iyi tanıdığım biriyle. Haber almamaya çalışıyorum görmüyorum da derdim o da değil aslında. Eziyet çeken etrafımda sayisizca boşanan bayan var benim gibi toplum baskısı var üstlerinde bosanmanin agiriligini çekiyolar . Ben sürekli düşünüyorum evet bitmesi gereken bı evlilik bitti ama onun herşey yolunda gidiyo benim ise daha berbat bı hal aldı. İnanın umudim kalmiyo hiç duzelmicez mi biz kadinalr olarak bı adam yüzünden mahvolan hayatlarimz var ben artık kimseye güvenemiyorum ki kimselde yok isteyen eden . Bı adam yüzünden çocuk hayallerim gitti. Bu iç sıkıntım hiç gecmiyo deli olcam.