- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- Konu Sahibi Bernalaasl
Yaş kac hic bisey için gec değil herseyin birazzamani var klişe ama gercek biraz ic huzuru bulacaginiz enerji calismalarimi yapsaniz netten olan var direk yuzyuze olan var radyofrekans veren var sizin beyninize ikna etmeniz lazim ayyben bosanma aşamasındayım tek derdim bian once bitip bide adamin evlenmesini istiyorum dua ediyorum basimizdan gitsin cocukluyum bide 40 44 yasndq doğuran insanlar varKızlar i geceler kusura bakmayın konu açıyorum ama dert adamı söyletiyo .ben boşandım bı bucuk yil önce. Çok çok eziyet gördum. Şimdi duydum evleniyo. Çok iyi tanıdığım biriyle. Haber almamaya çalışıyorum görmüyorum da derdim o da değil aslında. Eziyet çeken etrafımda sayisizca boşanan bayan var benim gibi toplum baskısı var üstlerinde bosanmanin agiriligini çekiyolar . Ben sürekli düşünüyorum evet bitmesi gereken bı evlilik bitti ama onun herşey yolunda gidiyo benim ise daha berbat bı hal aldı. İnanın umudim kalmiyo hiç duzelmicez mi biz kadinalr olarak bı adam yüzünden mahvolan hayatlarimz var ben artık kimseye güvenemiyorum ki kimselde yok isteyen eden . Bı adam yüzünden çocuk hayallerim gitti. Bu iç sıkıntım hiç gecmiyo deli olcam.