Bende hemoroid değil ama iç çatlak var. Senelerdir çekiyorum. Anal fissür diyorlar. Arada kan oluyor arada olmuyor. Çok korkuyor insan. Doktora gittim kronikleşmiş dedi. Önce botoks denedi yeni oldu daha etkisi başlamadı. Geçmezse ameliyat dedi. Sizin belki başındadır bilmiyorum ilaç vermediler mi. Çok geçmiş olsun bu arada yaşamayan bilmiyor bu durumu yemeden içmeden kesildim
Bende de iç-dış hemoroid ve çatlak var. Aylardır sancısını çekiyorum.Botoks yaptırdım hiçbir faydasını görmedim.2 gündür daflon tablet kortos krem,anestol ve anrecta krem kullanıyorum büyük ölçüde azaldı sancım.(kremlerin üçünü birlikte kullanıyorum) Deneyin isterseniz botoks etkili olmazsa.
Geçmiş olsun sizede. Acı olayı bende olmayınca tedirgin oluyorum. Sizin de mi teşhis iç hemoroid. Benimde dışında bı şişlik olustu. Özellikle suda oturunca daha fazla şişiyor sanki.
Ben kolonoskopi olmadım sadece distan baktı. Anal fisur demişti ve benim çok ağrılı ve sancılı geçince kolonoskopiden korktum. İnşallah başka bişey değildir
Mrblar. Başlıkta da yazdığım gibi iç hemoroid yaşayanlar ,içte çatlak olanlar hiç acı hissediyor musunuz. Bana bu tanı konuldu ama bende hiç acı hissetmiyorum. Ama surekli kanamam devam ediyor. Bı iki gün dursa 3 . Gün yine başlıyor. Beslenmeme dikkat ediyorum. Hergun düzenli tuvalete gidiyorm. Kabızlık yok. Ağrı yok. Kafayı yicem. Benimle aynı belirtileri yaşayanlar varmı. Neler yaptınız? 4 kez doktora gittim. Kolonoskopi yapildim.
Bende de iç-dış hemoroid ve çatlak var. Aylardır sancısını çekiyorum.Botoks yaptırdım hiçbir faydasını görmedim.2 gündür daflon tablet kortos krem,anestol ve anrecta krem kullanıyorum büyük ölçüde azaldı sancım.(kremlerin üçünü birlikte kullanıyorum) Deneyin isterseniz botoks etkili olmazsa.
Peki tam anlamiyla bakildi mi. Yoksa yarım mi yapıldı. Ben uyutulmadan olduğum için yarım ama bağırsakların temiz dedi. Benim de aklım kalan diğer yarıda yani az miktarda olsa durmuyor kan
Peki tam anlamiyla bakildi mi. Yoksa yarım mi yapıldı. Ben uyutulmadan olduğum için yarım ama bağırsakların temiz dedi. Benim de aklım kalan diğer yarıda yani az miktarda olsa durmuyor kan