İç dudakların Küçültülmesi

aynı ert bendede var arkadaslar böle bi operasyon oldugunu biliyodum ama hiç arastırmamıstım neyseki biraz bilgi edindim eger karar verirsem sizlerden yardım isterim bilgi için

arkadaşlar tıp fakültelerınde..hastanelerde felan olanlarınız varmı fiyatları nedir acaba ..okuduğumdan anladığım kadarıyla estetik cerrahlar baya bi istiyor..

peki eşin sorun yaratıyor muydu ben nişanlıyım ve açıkçası çekiniyorum biraz

siz eşi sevgiliyi nişanlıyı falan bırakın.siz rahatsız mısınız.benim erkek arkadaşım doktorken çok karşı çıktı.dinleyen kim ben gittim kendim için oldum.sonuç kendime güvenim geldi.bu zamana kadar beklemem büyük aptallıkmış.

kızlar aynen bende sizdenim henüz hiç araştırma yapmadım ama şunu söleyebilirim çok yakınımdan biri
yaklaşık 12 sene önce doğumundan hemen sonra ssk hastanesinde kadın doğum uzmanına yaptırdı çok ta memnun bildiğim kadarıyla hiçde para vermedi.bakim ben bi araştırayım kayda değer bişiler bulursam sizlere de haber veririm

arkadaşlar haz dokularının gitmesi-azalması gibi bi durum var mı ?? bnde aynı dertten muzdaribim çok fazla bi biçimde psikolji, kendine güven hiç bişe yok artık sinirlerim bozuluyo.. şimdi bu aklıma takıldı yoksa bnde yaptırmak istiyorum..

Hayır arkadaşlar his kaybı ehil ellerde olmuyor. Benimde klitorisim geriye çekildi. Bir problem yaşamadım hatta birkaçgün fazla his oluyor, sonra normale dönüyor

Hayır arkadaşlar his kaybı ehil ellerde olmuyor. Benimde klitorisim geriye çekildi. Bir problem yaşamadım hatta birkaçgün fazla his oluyor, sonra normale dönüyor

ayfergin biraz bahsetsen bu ameliyattan:Saruboceq:. hastanede mi oldun? lokal anestezi mi, genel anestezi mi ? Ağır olan kısım kaç gün sürüyor? Neler önerirsin yaptıracak olanlara? Tek kişinin kaLdırabileceği bi ameliyat mı manevi anlamda...

ayfergin biraz bahsetsen bu ameliyattan:Saruboceq:. hastanede mi oldun? lokal anestezi mi, genel anestezi mi ? Ağır olan kısım kaç gün sürüyor? Neler önerirsin yaptıracak olanlara? Tek kişinin kaLdırabileceği bi ameliyat mı manevi anlamda...

Canım Aylin hanım zaten ameliyathanede yapıyor muayenehanede yapmıyor. Hastanede tahlillerin alınıyor, sonra derin bir sakinleştirici ile ameliyat yapılıyor. Uyanıyorsun yatağındasın, öyle fazla ağrın sızın falanda yok. Ben tek başıma oldum. Bir-iki saat sonra tuvalete kalkıyorsun, yemek falan yiyip hastaneden çıkıyorsun. O kadar konforlu ve basit. İğne yaptıtırıp uyuşturmaya falan dayanamazdım ben piskolojim elvermez.

Canım Aylin hanım zaten ameliyathanede yapıyor muayenehanede yapmıyor. Hastanede tahlillerin alınıyor, sonra derin bir sakinleştirici ile ameliyat yapılıyor. Uyanıyorsun yatağındasın, öyle fazla ağrın sızın falanda yok. Ben tek başıma oldum. Bir-iki saat sonra tuvalete kalkıyorsun, yemek falan yiyip hastaneden çıkıyorsun. O kadar konforlu ve basit. İğne yaptıtırıp uyuşturmaya falan dayanamazdım ben piskolojim elvermez.

cnm sağol içimi rahatlattın.. ben bunun sevgiliyle, nişanlıyla paylaşılması taraftarı değilim. kendim altından kalkabilir miyim diye endişeler taşıyorum sadece.. sen tek başımaydım diyorsun yani, cesaret geldi şimdi bana daalkisalkisalkis...ameliyat oldugun yeri öğrenebilir miyim, en azından semtini...?

ya neden oldun cnm çok mu rhatsız ediyordu bende dönüyorum dolaşıyorum yine bu sayfayaa bakıyorum nişanlıyım ve sırf bu yüzden kara kara düşünüyorum

yaa bende de var bu ergenliğe girdiğimden beri. küçükken yoktu sanırım. sonra oldu :(
fiziksel sorundan çok psikolojik olarak sıkıntı yapıyor bende. beğenmiyorum :P

selam cnm bne de rahatsızım oluyorum fakat amrliyatı söylemem mümkün değil ne yapıcam hiç bilmiyorum

beni çok rahatsız etmiyor ama ilerisi için düşünüyorum doğum yaptığımda falan daha beter olmasın şuanda bile kötü de

ben lokal anesteziyle yaptırdım.ameliyat biter bitmez hiç dinlenmeden atladım masadan.ne kanamam ne başka bir şey olmadı.korkmadım da.gerçi bu ağrı eşiğiyle alakalı.doktorum bana ağrı eşiğin çok yüksek dedi.çoğu kişi dayanamıyormuş ameliyat esnasında anestezi uzmanını çağırıyorlarmış.ben ağustosta oldum.büyütülecek bir şey değil.hayatı kendime zehir etmiştim.

ben lokal anesteziyle yaptırdım.ameliyat biter bitmez hiç dinlenmeden atladım masadan.ne kanamam ne başka bir şey olmadı.korkmadım da.gerçi bu ağrı eşiğiyle alakalı.doktorum bana ağrı eşiğin çok yüksek dedi.çoğu kişi dayanamıyormuş ameliyat esnasında anestezi uzmanını çağırıyorlarmış.ben ağustosta oldum.büyütülecek bir şey değil.hayatı kendime zehir etmiştim.

ne kadara oldun cnm ve hangi doktor sakıncası yoksa?

Ben 15 yaşındayım ve bunun bir problem olduğunu ben de farkettim, Beni de bu durum rahatsız ediyor ve neden olduğunu da bilmiyorum :S Anneme de sordum bunu ve yaş ilerledikçe değişir dedi... Ama emin değilim....

bende soracağım ne olur cevap verin yada dokto teli yazın bana ankaradayım
benim kızım da hiç yok
hiiiç
10 yaşında bu da bir sorun mudur???

ben de 17 yaşındayım.. bu sorun son 1 yılda beni daha da rahatsız etmeye başladı.. bildiğiniz deneyimli doktor varsa söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Back