Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki eşin sorun yaratıyor muydu ben nişanlıyım ve açıkçası çekiniyorum biraz
Hayır arkadaşlar his kaybı ehil ellerde olmuyor. Benimde klitorisim geriye çekildi. Bir problem yaşamadım hatta birkaçgün fazla his oluyor, sonra normale dönüyor
ayfergin biraz bahsetsen bu ameliyattan:Saruboceq:. hastanede mi oldun? lokal anestezi mi, genel anestezi mi ? Ağır olan kısım kaç gün sürüyor? Neler önerirsin yaptıracak olanlara? Tek kişinin kaLdırabileceği bi ameliyat mı manevi anlamda...
Canım Aylin hanım zaten ameliyathanede yapıyor muayenehanede yapmıyor. Hastanede tahlillerin alınıyor, sonra derin bir sakinleştirici ile ameliyat yapılıyor. Uyanıyorsun yatağındasın, öyle fazla ağrın sızın falanda yok. Ben tek başıma oldum. Bir-iki saat sonra tuvalete kalkıyorsun, yemek falan yiyip hastaneden çıkıyorsun. O kadar konforlu ve basit. İğne yaptıtırıp uyuşturmaya falan dayanamazdım ben piskolojim elvermez.
ben lokal anesteziyle yaptırdım.ameliyat biter bitmez hiç dinlenmeden atladım masadan.ne kanamam ne başka bir şey olmadı.korkmadım da.gerçi bu ağrı eşiğiyle alakalı.doktorum bana ağrı eşiğin çok yüksek dedi.çoğu kişi dayanamıyormuş ameliyat esnasında anestezi uzmanını çağırıyorlarmış.ben ağustosta oldum.büyütülecek bir şey değil.hayatı kendime zehir etmiştim.