Eğer kararını verdiysen bence yaptır. Bende 3-4 yıldır istiyordum bir türlü cesaret edemiyordum. En son evime yakın bir hastaneye gidip kadın doğumla görüştüm ameliyat istediğimi söyledim bugün kan ver yarın sabah gel 9 da dediler. 4 sene bosa beklemişim. Ve doktoru da tanımıyordum yaptıklarını da görmemiştim sadece bu ameliyatı yaptığını öğrendim googledan. Şimdi 1 ay oldu o kadar mutluyum ki. Ameliyat kolay bir ameliyat değildi bazı klinklerde yapılıyor falan onları bilmiyorum ben baya belden asağı uyusturulan ameliyathanede en az 6-7 kişinin çalıştığı şekilde oldum. Çıkınca 1 gün hastanede kaldım çünkü kanama fazla oldu. Eve gectiğimde ilk 1 hafta sürekli baticonla pansuman falan baya bildiğin ameliyat süreci. Şekli de daha oturmadı hala şişlikler var ama mutluyum çünkü eski halinden bin kat güzel. Ha mükemmel mi ? Bence değil ameliyat oldum mükemmel olmalıydı diye düşünmüyorum sonuçta garantisi hiçbirşeyin yok. İyileşme süreci de herkesin farklıdır. Eğer karar verdiysen vakit kaybetme bence.