ic dudak ameliyati kabusum oldu :(

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
31
Herkese hayırlı günler bugün labioplasti ameli yayımını 5 günü ve hala daha şişlik odem var vajina girisim bile kapalı odemden ötürü deliği göremiyorum bole klotirise benzeyen top şeklinde şişeler oluşmuş küçük küçük ve canım yanıyor ağrı kesiciler bir süre geçiriyor ama sonra yine ağrım oluyor napcam bilmiyorum bakireyim ve korkuyorum?

niye aynı konuyu hergün açıyorsunuz?
Benim size tavsiyem doktorunuzu arayın şayet doktorunuza güvenmiyorsanız başka bi doktora daha danışın.

Hanfendi labioplasti ameliyati olanlarda benim gibi odem varmı şişlik varmı onu öğrenmek istiyorum
İyi de doktorunuz demedi mi hiç ödem olur şişlik olur ameliyat sonrası çok da yaygın ameliyat değil bu şimdi genç bakire kızlar çok olmuyor diye biliyorum....Doğum sonrası yaptıranlar gelir şimdi ama kapanabilir konu zibilyon kere açmışsınız çünkü evham yapacağınıza doktorunuza danışmalısınız...

ameliyat olmuşsunuz kontolü elbet vardır.. doktora danışın sürekli aynı konuyu açmanın bir faydası yok..
doktor başından savamaz kalkın gidin hastaneye kontrol etsin..

Sen kafanı şeyinle bozmuşsun....dün aynı konuyu açtın herkes yaZdı, bugün neden aynı konu...kaldıki bu forumda bu ameliyatı olan 5kişi bile olmayabilir toplamda.biz size nasıl yardıncı olalım.valla benimde şeyimin dudakları büyük uzun görüntü kötü,aklımdan bile geçmedi ameliyat.olduysan ağrıya sızıya katlancaksın.bide bakireliğe takmışsın.doktor bakireliğe zaarar verecek ameliyat yapsa , size yazılı bir kağıtta bunu belirtip imzalatırdı.yeter yahu içimiz şişti senin şu seyin yüzünden

Buradan seni tatmin edecek ya da ferahlatacak bir yanıt gelmesi çok zor.Sana ancak doktorun gerekli cevapları verebilir .Mutlaka bir kontrol tarihi vermişlerdir biraz sabırlı ol kontrol zamanında da tüm sorularını sor hatta unutmamak için yaz .Gerçi sen unutmazsın .

Daha 5 gün sabır edin bakalım

Konuyu gerekli bölüme acarsan
Seninle aynı duyguları yaşayan insanlardan fikir alış verişinde bulunabilirsin...
Biliyorum belki senin derdin de bu
Ama inan tüm ictenligimle söylüyorum
Konunu iç dudak estetiği bölümüne aç emin ol burdan daha fazla iyi gelecek sana...

Bakireligini biliyorum... Yine de doktoruna git.. Böyle ameliyat sonrası olur herhalde
Bayagi hassas bölgeye temas etmiş sonuçta kolay değil

Geçmiş olsun

Doktora gitseniz olmaz mı? Ikidir konunuza denk geliyorum,size söyleniyor hep doktorunuza sorun,bir sorun yoktur vs diye hala aynı şeyi soruyorsunuz. İnanın buradan kimse size net birşey diyemez. Dese dahi tatmin edici olmaz.
Gidin doktorunuza anlatın sıkıntılarınızı,muhakkak detaylı bilgi verir.
Geçmiş olsun,acil şifalar.

Back