25 yaşındayım yapayalnızım hicbir zaman hayatımda kimse olmadı olmamaya da devam ediyor. Aşk ya da aşık olunmak sevilmek nasıl bir duygu hiç tatmadım. Hayata baskalarini izlemeye gelmişim gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın çoğu evlenip barklandi benim daha hayatıma kimse girmedi bile. Evlilik derdinde değilim ama sevgisizlik canımı sıkıyor. Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum sevilmeyecek biri miyim diye sorguluyorum. Böyle şeyler dış görünüşe falan bakmaz biliyorum ama eli yüzü düzgün, görece güzel biriyim sadece biraz içe dönük ve ciddi duruyorum. Sıkıntı bu mu bilmiyorum ama kimler kimler bebek gibi seviliyor değer görüyor bir de kendime bakıyorum fazlam var eksiğim yok ama olmuyor. Zaten genel olarak şanssız bir insanım ama bu konudaki şanssızlığım psikolojimi bozmak üzere. En yakınlarım bile bazen seni niye seven olmadı diye soruyor bana. Tabii ki böyle şeyler kısmet ama bu zamana kadar bir kişiden bile hicbir şekilde adım gelmemesi çok tuhafıma gidiyor. Baskalarina söylemeye utanıyorum bu durumu, çünkü bence benim gibi kimse yoktur