- 11 Eylül 2023
- 618
- 72
- Konu Sahibi Kleopatra11
Sürekli içim daralıyor yaa valla çok yoruldum kimse inanmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panik atak anksiyete ölüm korkusu var bendeçok mu streslisin son dönemlerde? kaygıların varsa olur diye biliyorum canım
Bende sizin gibiyim ölüm korkusuPanik atak anksiyete ölüm korkusu var bende
Ortam degistirin tatile gidin disari cikin birseyler yapın evde durarak olmaz eskiden bende de vardiSürekli içim daralıyor yaa valla çok yoruldum kimse inanmiyo
Panik atak bendede var, öldürmüyor korkma , sakin ol düşünme, bütün gün bunlarımi dusunuyorsun canimPanik atak anksiyete ölüm korkusu var bende
Yardımcımiz olsun kardeşimBende sizin gibiyim ölüm korkusu
Panik atak ama gün içinde sürekli takip ediliyor hissi karanlıktan korkma yanlız kalmakran korkma sırt ağrısı göğüs yanması oluyor çok daraliyorumPanik atak bendede var, öldürmüyor korkma , sakin ol düşünme, bütün gün bunlarımi dusunuyorsun canim
Kendinizi meşgul edecek birşeyler bulun kafanız sürekli dolu olsunn birşeylerleAllah
Yardımcımiz olsun kardeşim
Benimde tekrar ederse psikiyatri gidip ilaç kullanacak, bebeğin var biliyorum ama 8 ay bitmiş. Benim bebeğim okadarr bile ememedi. Bebeği bahane etme dktra git, böyle hayat geçmezPanik atak ama gün içinde sürekli takip ediliyor hissi karanlıktan korkma yanlız kalmakran korkma sırt ağrısı göğüs yanması oluyor çok daraliyorum
AminnnAllah
Yardımcımiz olsun kardeşim