Gelin İç Giyim iç çamaşırlarımın bi kısmı:))

gerçekten de bunlar iç giyim değil ki baya faztazi giyim abooo kocana bunları giyme çok söyliyim yanaarsın söndüren olmaz ALİMALLAH

ay alemsiniz kızlar ya evet dahah neler var bende ya bunlar hiç bişi değil çeyizim ankara gitti 3 cekmeceye zor sıgmıs kızlar ya napyıım cok sevıyorum boyle seylerı utancagımı sanmıyorum kocamın yanında:d boylesı dhaha ıyı bence hadı kızlar sızdende beklıyom:d böyle fantezı camırları seviyorum sizi öpüldünüz

Hepsi çok güzeller ben şimdilik sadece bu ikisini alabildim olarıda annem almış Nbb ye ait, jartiyeri gelinliğin altına giyerim diye düşünüyorum, şimdilik bi tane babydoll var ama bn de senn gibi fantazi iç çamaşırları alıyorum

konu sahibi: Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.

alırsan boyle seyler hemen de hamile kalırsın boyle sekerim :) bunları gören erkek rahat durur mu jiç

Bende de var bir kaç tanesinden çok güzeller.
Bu arada hamileymiş konu sahibi hayırlı olsunnn

hepsi süper görünüyor ama bence çok gereksiz bir iki tane olsa belki ama çok fazla almışsınız giyilmeyecek şeyler bence yani fantaziye düşkün olunması lazım bunları giymek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…