İç çamaşırlarım yok 😮

hayatadair3434

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
58
150
8
36
İstanbul
Merhaba hanimlar,burada bir cok konuyu okuduk ve bir cok şeye şahit olduk ama benimkisi cinselligemi girer bilmiyorum buraya yazmak istedim,gecenlerde esimin tarafi ve benim tarafim misafirlige geldiler kalabalik bir aileyiz,konuyu uzatmicam fakat herkes gittikten sonra duş alma ihtiyaci duydum ve banyoya girdigimde kirli camasir sepetindeki camasirimin birtanesinin olmadigini farkettim😮 bunu esime soyleyemedim o gun kendime gelemedim hala etkisi altindayim olayin

Hadi diyelim biri aldı gerçi kim neden napacaksa tabyyy .. pis kokan çamaşırı kim ne yapar bişey kalmadı temiz değilde kirili çamaşırmı?? Kenara falan düşmüştür yada bişey yaptın hatirlamiyosundur yoksa nereye gidecek

Hadi diyelim biri aldı gerçi kim neden napacaksa tabyyy .. pis kokan çamaşırı kim ne yapar bişey kalmadı temiz değilde kirili çamaşırmı?? Kenara falan düşmüştür yada bişey yaptın hatirlamiyosundur yoksa nereye gidecek
O kadar erkek gordum ki pis camasir hastasi koklayip anlayin iste..

İnternette ki kirli camasir feşistlerinden haberin yok sanirim tatlim

Neden kirli çamaşır bakma gereği duydunuz ki .. bi tek bana mı tuhaf geldi . Kirli sepetine bakmak hiç aklıma gelmez benim öylece götürür makineye doldururum. Sayım da yapmam açıkcası .

Herkesin bir tertip duzeni var kirli sepetim var banyoda ve gelen kiside feşist bir sapiksa benim sucum ney

Çıkar biryerden bekle biraz. Bazen bendede olur arar tararım ummadık yerden cıkı verir bir eşyam. Ama sen neden kirliye bakma gereği duydunki?

Öff külotlu çorap, iç çamaşırı falan koklayan erkek o kadar yaygın ki.
İç çamaşırını geç adamlar külotlu çorap kokluyor ya, ağzına yüzüne sürüyor falan öyle zevk alıyor.
Çok iğrençler.
Sırf bu yüzden ben külot ve çoraplarımı dışarı asmıyorum, odama asıyorum.
Ne biliceksin işte sapığın biri gelip çalacak.

Internetten yazanları kastetmiştir.
Böyle eziklenmeyi falan seviyor çoğu da, ne bileyim köleniz olayım ayağınız yalayayım tarzı konuşuyorlar :kusmuk:, kadın çamaşırı, çorabı çalıp kokluyorlar falan. :kusmuk:
O tiplere regl döneminde giyilen külotlardan vereceksin aslında :confused: :confused:

Back
X