İç çamaşırları tellerinin çıkmaması için ne yapmalıyım?

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
158
Yer
Eskişehir
konuyu nereye açacağımı bilemedim.sohbet yazıyor ya.yanlış yere açtıysam affola..

ya sinir küpüyüm resmen..20 30 lira verip o kadar pahalı sütyen alıyorum gene telleri çıkıyo ya bıktım artık.diceksiniz şimdi ne biçim konu. ama sinirim bozuldu ya dertlemşmeye ihtiyacım var bu yüzden.kaç senedir çekiyorum

Son düzenleme:
Ben bu problemi sütyen yıkama aparatı ile aştım... Tavsiye ederim mutlaka kullanın... 5 tl ye almıştım... :)

Ben bu problemi sütyen yıkama aparatı ile aştım... Tavsiye ederim mutlaka kullanın... 5 tl ye almıştım... :)

alıyım bari .ya ben bide herşeye sinirleyen birisiyim.fıtık oldum artık
hangi tür dükkanlarda satılırki bu

İç çamaşırı satan mağazalarda bulabilirsin.. Ben NBB den almıştım :) Her yerde rastlayabilirsin ama..
resim eklemeyi deneyeceğim ...bakalım yapabilecek miyim.. Yada siz google da sütyen yıkama aparatı yazın çıkar karşınıza...

zahmet etmeyin siz resim falan.çok sağolun ya =))

konunuz içerik sebebiyle taşınmıştır bilginize

Canım ben özel mesaj yazamıyorum.. Mesaj sayım yeterli olmadığından ...

40-50 derecede yıkıyorum ben... Güle güle kullan :) Müthiş rahatlık...

Canım aparatla ilgili bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ama... Sütyenleri çok fazla yüksek ısıda yıkamak çabuk yıpranmasına neden olabilir... Ben 40-50 derece civarında yıkıyorum bir sorun yaşamıyorum...

sağol canım =)

Siz yine yıkadıktan sonra telleri çıkıyor benim yıkamama gerek kalmadan çıkıyor teller ve göğüs arama batmaya başlıyor sinir oluyorum ve öyle 20-30 lira değil bildiğin la senza'dan alıyorum, bunların mı ürünleri yaramaz yoksa benim conconlarda mı sorun var anlayamadım

canım bence sorun yok.şanssızlık o.bendede oluyor o kadar pahalı sütyen alıyorum genede oluyor.

benimde ic camasirlarimin lastigi esniyor yikadiktan sonra bende bundan biktim....soguga atsam mikrop kalir...sicaga attigimdanmi oluyor...o zaman ben ne yapiyim...

Kızlar bende bu dertten muzdariptim sinir olurdum yani bigün pazardan F.Kyazılı bi sütyen aldım baktım aylar geçmesine rağmen hiçbişey olmuyordu artık hep o markadan alıyorum F.Knın dolgulu sütyenlerinden makinada 60 derecede yıkanıyor yine bişey olmuyor fiyatıda 5 tl tavsiye ederim hepinize :))))

sana iyi gelmiş demekki.ucuzlar daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…