Ben bu problemi sütyen yıkama aparatı ile aştım... Tavsiye ederim mutlaka kullanın... 5 tl ye almıştım... :)
İç çamaşırı satan mağazalarda bulabilirsin.. Ben NBB den almıştım :) Her yerde rastlayabilirsin ama..
resim eklemeyi deneyeceğim ...bakalım yapabilecek miyim.. Yada siz google da sütyen yıkama aparatı yazın çıkar karşınıza...
Canım aparatla ilgili bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ama... Sütyenleri çok fazla yüksek ısıda yıkamak çabuk yıpranmasına neden olabilir... Ben 40-50 derece civarında yıkıyorum bir sorun yaşamıyorum...
Siz yine yıkadıktan sonra telleri çıkıyor benim yıkamama gerek kalmadan çıkıyor teller ve göğüs arama batmaya başlıyor sinir oluyorum ve öyle 20-30 lira değil bildiğin la senza'dan alıyorum, bunların mı ürünleri yaramaz yoksa benim conconlarda mı sorun var anlayamadım
canım bence sorun yok.şanssızlık o.bendede oluyor o kadar pahalı sütyen alıyorum genede oluyor.
Kızlar bende bu dertten muzdariptim sinir olurdum yani bigün pazardan F.Kyazılı bi sütyen aldım baktım aylar geçmesine rağmen hiçbişey olmuyordu artık hep o markadan alıyorum F.Knın dolgulu sütyenlerinden makinada 60 derecede yıkanıyor yine bişey olmuyor fiyatıda 5 tl tavsiye ederim hepinize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?