merhaba bende de aynı sorun var . normalde önceden bacaklarımı birleştirdiğimde bikini bölgesinin altı birbirine değmiyordu. ama üniversite sınavına hazırlandım bu yıl ve tıp istediğim için baya uzun saatler oturup ders çalışmak zorunda kaldım ve şimdi bacaklarımı birleştirdiğimde bikini bölgesinin altı birbirine değiyor ve beni acayip sinir ediyor. özellikle de dar pantolon giydiğimde... bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım ama hiç türkçe yazı falan yok genelde ingilizce sonuçlar buluyorum. son umudu kesmişken bu sitedeki açmış olduğunuz konuyu gördüm ve sırf sizden bilgi alabilmek için kadınlar kulübüne üye oldum. yani umuyorum ki birisi bu bölgeye süper etki edecek bir egzersiz bulmuş olsun yapmış olsun ve o sorundan kurtulmuş olsun ve bize de bunun formülünü yazsın :) buraya yazılan bazı cevapları okudum ama pek yararlı gelmedi. arkadaşlar siz bu işe bir çare buldunuz mu ? lütfen '' ben başardım , o bölgeden kurtuldum'' diyen birisine ihtiyacım var...
ve bende bir video buldum internetten bu egzersizi yaptıktan sonra bikini bölgesinin altının acayip yandığını hissediyorsunuz ama video ingilizce olduğu önemli noktaları kaçırabiliriz ama bence benim tüm araştırmalarımın içinde en etki eden bu oldu. video yu bulmak için google a ''hiitpilates thigh gap'' yazıp bulabilirsiniz.
yardımlarınızı bekliyorum ''evet ben başardım'' diyenleri istiyorum. şimdiden teşekkürler :)
ve bende bir video buldum internetten bu egzersizi yaptıktan sonra bikini bölgesinin altının acayip yandığını hissediyorsunuz ama video ingilizce olduğu önemli noktaları kaçırabiliriz ama bence benim tüm araştırmalarımın içinde en etki eden bu oldu. video yu bulmak için google a ''hiitpilates thigh gap'' yazıp bulabilirsiniz.
yardımlarınızı bekliyorum ''evet ben başardım'' diyenleri istiyorum. şimdiden teşekkürler :)