Ibs colyak mi fmf mi başka bişey mi

Gulsumzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
90
14
88
31
Arkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar

Arkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar
Canim doktora gitmen lazım bi kan verirsin bide ultrason neyin var çıkar
Bu hastaliklarin 3ü birbirine benze ben senelerce ibsyim diye gezdim daha birkac ay önce çölyak testi yapildi pozitif çıktı
Demem o ki ben doktora giderken yanlis teshis konuldu.sen doktora gitmeden burdan kesin bi çozüm saglayamazsin
Korkma her doktor hemen endoskopi vs yapmıyor

Kardeşim fmf hastası. Karın ağrısıyla birlikte yükselen ateş olmalı diye biliyorum. Sık sık oluyor mu böyle?

Kanser tövbe tovbe

Doktora gitmelisin. Bu hastaliklar belirtilerle kesin teshis.konulcak hastaliklar deil ancak testler ve endeskopi ile teshis konulur. Ben colyak hastasiyim ve belirtilerinin hic biri bende yoktu tesadufen ogrendim.

Kabakulak olabilir..

Benim doktorluğum buraya kadar..

Yok artık.
Hadi teşhisi biz koyduk reçeteyi kim yazacak?

Fmf in en belirgin özelliği yüksek ateştir ne OLDUĞUNU bilemem ama fmf değilsin

ben fmf hastasıyım ilk 3 yıl sadece karın ağrısı oluyordu son 2 yıldır karın ağrısı ve ateş beraber olmaya başladı kendi teşhisimi kendim koymuştum sadece doktora onaylattım ben şanslıydım çünkü doktorların aklına en son gelen hastalıklardan biri popüler değil ya.genelde yıllarca teşhis konulmadan yaşayan çok kişi var.fmf ten emin olmak için bi sağlıklıyken kan tahlili yaptır bir de ağrılıyken arada çok ciddi farklar olduğunu göreceksin.geçmiş olsun

Herkes de ateş olmuyor. Genetik te fmf var zaten. Kizlar sağolun sadece en azından bilgi edinmiş olurum. Bende 3 aydır ibs sanıyorum ama colyakta var genetik. Ama fmf ve colyak bir arada olur mu bilmem

yaa tatlım insanlık google icad etti yazıp baksana oradan millet kaynana kavagasını yazıyor buraya

Romatizmalarin azmis senin yagmur yagacak.
Doktora gitsen ya neye gore sana hastalik soyleyelim. Gecmis olsun.

Doktorsuz olurmu yaa.Doktordan korkuyorum ne demek.Te Allahım ya.

Acaba nasıl bir belirtilerinin vardı? Kabizlik varmiydi

Burda dalga geçilecek bir durum yok. Sizin için herşey basit doktora gidemiyorum. Çünkü bazı sorunlarım var. 10 test birden yaptiramam ama en azından birinin üstüne gider baktiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…