Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim doktora gitmen lazım bi kan verirsin bide ultrason neyin var çıkarArkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar
Arkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar
Kanser tövbe tovbeArkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar
dur shirli küreme bakıp teşhis koyayım hey allahım ya doktora gitsene burdan biz sana nasıl teşhis koyalım
dur bakmışken kendim içinde bakayım cnmBenim için de baksana bi o küreye ne zaman evleniyorum
Arkadaşlar karnimda batma, gaz kabizlik kasik agrisi mide de diken batmaları bel ayak sırt agrisi var ve nedeni ne olabilir? Doktorlardan korkuyorum. En azından burda bilgi verin hangi hastalık hangisini yapar
Acaba nasıl bir belirtilerinin vardı? Kabizlik varmiydiCanim doktora gitmen lazım bi kan verirsin bide ultrason neyin var çıkar
Bu hastaliklarin 3ü birbirine benze ben senelerce ibsyim diye gezdim daha birkac ay önce çölyak testi yapildi pozitif çıktı
Demem o ki ben doktora giderken yanlis teshis konuldu.sen doktora gitmeden burdan kesin bi çozüm saglayamazsin
Korkma her doktor hemen endoskopi vs yapmıyor