• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten kür

mutsuz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
690
142
48
İstanbul
Arkadaşlar bu kürü internette zayıflama ile ilgili araştırma yaparken buldum ben daha başlayamadım kışı bekliyorum sebebi de hibrit tohumlu yani geni bozulmuş lahanalar bu küre uygun değil organik lahana kullanılmalı. İşte kür 4 taze lahana yaprağı,25 dal maydonoz,1 limon Yapılışı yarım litre kaynamış suyun içine lahana yapraklarını atın 3 dakika kaynatın maydonozları koyun 3 dakika daha kaynatın soğutup süzün limon suyunu içine sıkın günde 2-3 kere aç veya tok karnına 1 bardak için.

NOT: Haftada 3 gün içilmelidir. Hiçbir şey ilave etmeyin. Bu kür göbek yağlarını erittiği gibi selülitleri de yok ediyormuş.:lepi:

Kızlar unutmuşum yazmayı kür sadece 3 hafta uygulanmalıymış denemekte fayda var bence belki işe yarar.

Canım o belirtilmemiş ama tüm kürler bir süre uygulandıktan sonra ara verip tekrar başlanabiliyor bu kürde de böyle olabilir diye düşünüyorum.

ya bu adamın boy uzatma kürüde var ben ondan aldırmaya çalışıyorum aileme boy uzarsa göbekte gider hesabı ama 250 milyon..
neyse bu işe yararsa bunuda deneriz :D
bu adam bir deha mı ne :p

kızlarr uygulayan varmı bişeyler yazın lütfen bide tadı nasılzemuszemus

lahanadan nefret ediyorum ya:S ama işe yaricaksa yapmayı düşünüyorum.deneyen varsa paylaşın kızlar bekliyoruz:)zemuszemus

beyaz lahana olacak..hergün taze yapılmalı ama zaman sorunu yaşıyorsanız bi sonraki günün lahanasını akşamdan hazırlayın..şuaralar trt 1 de çıkıyor ibrahim hoca dikkatle izliyorum denk geldiğimde..

bence bahsettiğin kürde 3 hafta boyunca haftada 3 kez ve günde 3 defa olarak uygulanacak..lahana aldım bende başlayacaktım lahana suyuna başlığın güzel denk geldi..
yemek önceleri aç karnına uygulayacağım ben..limonda sıkılacağı için tadı kötü olmaz sanırım ve çok soğuk değilde ılık olarak tüketicem..

teşekkürler..

bende baslamak istiyorum kızlar ama cesaret edemiyorum tadı nasıl acaba deneyen varsa yazsın

benim bildiğim bu kür 7 gün yap 3 gün ara ver 3 set toplamda 21 gün yapıp 9 gün ara veriyorsun. ben 5 günümdeyim. Bunun birde sadece lahana haşlayıp içileni var oda toksin atıcı oda 5gün iç 3 gün ara ver

Back
X