• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu " Keten Tohumu Yağı Ne İşe Yarar?"

Keten tohumu binbir derde deva bir bitkidir.
İşte İbrahim Saraçoğlu tarafından dile getirilen" keten tohumu yağı ne işe yarar?" makalemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ohumu-yagi-faydalari-ve-kullanimi-117992.html
İbrahim saraçoğlunun kürleri yararlı olabilir ;ama kendi sözüm ona bitkisel diye sattığı ürünlerin hiç bir yararı yok.Trabzonda melih Gökçek diye sözde bitkisel ürünler satan bir yerden logona nane özlü bir temizleme köpüğü aldım.Alkol gibi tuhaf bir kokusu var. Yüzümü çok kötü yaptı. Bitkisel diye insanları sömürüyorlar.Başka bir durum deģil.Temizleme köpüğünü kullanmayı bıraktım.Cildim kendini toplamaya başladı.İbrahim saraçoğlunun zeytinyağlı sabunu aldım.Bugün banyo yaptım.Duşakabin Komidinler lavabolar saç doldu .Saçlarım şekilsiz olmasına rağmen ,saçım dökülmesin diye saçıma hiç bir işlem yapmıyorum.Sağolsun saraçoğlunun 12 liraya bitkisel diye sattığı sabunu yumak yumak saçlarımı döktü.Hakiki zeytinyağlı sabun saçı hiç dökmüyor.Kardeşimin kurumuna egeden getirmişlerdi. Ne banyo yaparken ne de banyoda sonra etrafta hiç saç olmuyordu.Tatile Egeye gideceğim. Orda doğal sabun bulabilirim. Trabzonda aktarlardan aldığım sabunlar da saraçoğlunun sabunu ndan çok daha doğaldı.Hakiki zeytinyağlı sabun kokusuz şekilsiz kirli sarı gibi mat renkli olur ve saçı yumuşacık yapmaz.Saraçoğlunun sabunu ise bembeyaz parlak parfüm kokuluydu.Hiç bir doğal yani yoktu.Hiç onun sabunu tavsiye etmem.Bitkisel ürünler satıyorum diye insanları sömürüyorlar.Durum bu.Sadece ceplerini düşünüyorlar.Kürleri ticari değil.Evde yapılabilir ;ama sattığı ürünler sömürmek amacıyla satılan kimyasal ürünler. Bu ilk ve sondu.Vücuduma kullanacağım. Aradığım sabunu tek egeden gelen sabunda buldum

Back