Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kürleri sitesinden mi aldınız tahlil sonuçlarınızı da oradan mı ulaştırdınız.İbrahim Bey'e sonsuz teşekkürler. Allah başarılarını daim etsin ve sağlık sıhhat versin. 2.5 senedir bebeğimiz olmuyordu.
Önce Allah sonra bize önerdiği kürler sayesinde hamile kaldım. Allah Saraçoğlu Hoca'dan ve ekibinden razı olsun.
Müşteri temsilcisiyle görüşmüştüm. Faks ile olan tahlilleri ve raporları ilettiğim taktirde İbrahim Beye ileteceklerini şahsen kendisiyle görüştüreceklerini söylediler ve aynen öyle oldu. ilk önce soğan kürü önerdi ve ardından bana paketli çaylarından eşimede yine kendi ürünlerinden önerdi.Bu kürleri sitesinden mi aldınız tahlil sonuçlarınızı da oradan mı ulaştırdınız.
O zaman coook sanslisin arkadasimMüşteri temsilcisiyle görüşmüştüm. Faks ile olan tahlilleri ve raporları ilettiğim taktirde İbrahim Beye ileteceklerini şahsen kendisiyle görüştüreceklerini söylediler ve aynen öyle oldu. ilk önce soğan kürü önerdi ve ardından bana paketli çaylarından eşimede yine kendi ürünlerinden önerdi.
Kendisiyle daha sonrada görüşme imkanım olmuştu mide şişkinliği için, kuru dağ kekiği yemeklerden önce 1 çay kaşığı 3 yudum su ile almamı önermişti. İyi gelmişti. Saraçoğlu Hocaya güveniyorum. Bİlmediği konuda tavsiyede bulunmuyor. Binlerce insanın iyileşmesine sebep oluyor.
Şimdi görüşemiyorsun tabi oldukça yoğun.
Off ya benimde çocuğum olmuyor geçen sene aradım asistanlarıyla görüştüm sorun var mı dediler sebepsiz kısırlık ama troid sorunum var dedim eşine ve sana bir iki üç setlik bir kür var bunu sizin durumunuza göre gönderiyoruz dedi bende İbrahim saraçoğluyla görüşmek istediğimi sonuçları değerlendirmesini istediğimi söyledim bu şekilde bir uygulama yok dedilerMüşteri temsilcisiyle görüşmüştüm. Faks ile olan tahlilleri ve raporları ilettiğim taktirde İbrahim Beye ileteceklerini şahsen kendisiyle görüştüreceklerini söylediler ve aynen öyle oldu. ilk önce soğan kürü önerdi ve ardından bana paketli çaylarından eşimede yine kendi ürünlerinden önerdi.
Kendisiyle daha sonrada görüşme imkanım olmuştu mide şişkinliği için, kuru dağ kekiği yemeklerden önce 1 çay kaşığı 3 yudum su ile almamı önermişti. İyi gelmişti. Saraçoğlu Hocaya güveniyorum. Bİlmediği konuda tavsiyede bulunmuyor. Binlerce insanın iyileşmesine sebep oluyor.
Şimdi görüşemiyorsun tabi oldukça yoğun.
O zaman coook sanslisin arkadasim
Off ya benimde çocuğum olmuyor geçen sene aradım asistanlarıyla görüştüm sorun var mı dediler sebepsiz kısırlık ama troid sorunum var dedim eşine ve sana bir iki üç setlik bir kür var bunu sizin durumunuza göre gönderiyoruz dedi bende İbrahim saraçoğluyla görüşmek istediğimi sonuçları değerlendirmesini istediğimi söyledim bu şekilde bir uygulama yok dediler
Emeklerine saglik hocamizin insallah cooook daha guzel yerlere gelirŞans bayerlereüş o zaman, şimdi mümkün değil görüşmek tabii, artık çok yoğun hele ki cumhurbaşkanının danışmanı olmuş ki :)
Çok pahalı hamile kalamazsam tüp bebek paramı harcamış olacağım offff=( o zaman çok üzülürümCanım bence önerdikleri kürleri kullan, sonuçta hocanın ekibinin kontrolündeki bitkiler ve kürler. İlaç kullanmaktan daha iyidir. İnanarak kullanmakta çok önemli tabi.
Çok pahalı hamile kalamazsam tüp bebek paramı harcamış olacağım offff=( o zaman çok üzülürüm
Baya pahalı 3 ila 6 ay kullanmam bile gerekebilirmiş eşime ayrı bana ayrı kür hazırlayacaklarmış ilk kür 360 tl falandı eşim para tuzağıdır 6 ay kafadan mecbur bırakıyorlar dedi kız belki 1 kür yeter dedi ama biz ya yetmezse diye düşünmeden edemedik=( şimdi aklımın bi köşesinde hep var İbrahim hocaya inanıp güveniyorum.O kadar çok mu tühbiz hepsine 2011 de 265 tl vermiştik artı kargo parası
![]()
Baya pahalı 3 ila 6 ay kullanmam bile gerekebilirmiş eşime ayrı bana ayrı kür hazırlayacaklarmış ilk kür 360 tl falandı eşim para tuzağıdır 6 ay kafadan mecbur bırakıyorlar dedi kız belki 1 kür yeter dedi ama biz ya yetmezse diye düşünmeden edemedik=( şimdi aklımın bi köşesinde hep var İbrahim hocaya inanıp güveniyorum.
Bizim sorunumuz sebepsiz kısırlık ben 27 eşim 30 yaşında meail gönderdim hala dönmedilerBen ilaç kullanmak istemedim sonuçta ilaçlar olan yumurtalarını da yok ediyor zamanla, yaşadığın psikolojik sorunlar, fiziksel sorunlarda cabası. Ne yap et eşini ikna et, sen inanmaya devam ederek söylediği kürleri al. Sorununuz ne bilmiyorum demek ki bizimkinden daha önemli ki devam etmeniz gerekebilir dendi. Şunu da söyleyim o kadar güveniyorum para tuzağı olayını aklınızdan çıkarın, Allah sevgisi var o adamda yapmaz, yaptırmaz bence.
Ayrıca çocuğunuz olur sonra ikinci çocuk için tedavi gerekmiyorinan bana
Ha ben bu kürlere başladığımda 38 yaşındaydım eşim 42 :)
Naptınız merak ettim.kullandınız mı kürleri?Bizim sorunumuz sebepsiz kısırlık ben 27 eşim 30 yaşında meail gönderdim hala dönmediler