İbrahim Saraçoğlu Hoca'ya TEŞEKKÜRLER

filiz06

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
69
3
621
Diğer
İbrahim Bey'e sonsuz teşekkürler. Allah başarılarını daim etsin ve sağlık sıhhat versin. 2.5 senedir bebeğimiz olmuyordu.
Önce Allah sonra bize önerdiği kürler sayesinde hamile kaldım. Allah Saraçoğlu Hoca'dan ve ekibinden razı olsun.

öncelikle tebrik ederim.Umarım sağlıkla kucağınıza aldığınızı günleri de görürsünüz.Bize de anlatırmısınız nelere yaptığınızı ve İbrahim Saraçoğlu Beyefendinin nasıl yol gösterdiğini.Belki bizlere de bir umut olur.Zira benim 9senedir olmuyor

Teşekkür ederim inşallah!! Darısı sizin başınıza. Eşimde sperm zaman zaman 40 milyonu buluyordu, ancak hızıda düşüktü. Sigara, varikosel, stres ihtimalleri oldukça düşürüyordu. Hoca'ya ulaşmadan önce tahlillerimizi yaptırmıştık ve eşim yaşadığımız yerde organik balla yaptırdığımız bir karışımı kullanmaya başladı.
Hocayı sitesindeki numaralarından aradım. Benden tahlillerim yeni ise kendisine ulaştırmamı istedi. Daha sonra beni aradılar. Eşime ve bana kürler önerdiler. Zaten öncesinde bende her iki overde kist vardı. Onlar için soğan kürü önermişti. Kistlerim bu sayede kurtuldumki 2 senedir çekiyordum bunlardan.
Önerdiği kürleri satın aldım. Kullanmaya başladıktan sonra 5-6 ay sabredeceksiniz dedi. Veee nihayet yarın bebeğimizi görmeye gitcez ultrasonda. Çok inanmıştım Saraçoğlu hocaya.

maşallah ne mutlu size
rabbim tüm isteyipte olmayanlara bebek nasip etsin.amin.

Bu kürleri sitesinden mi aldınız tahlil sonuçlarınızı da oradan mı ulaştırdınız.

Bu kürleri sitesinden mi aldınız tahlil sonuçlarınızı da oradan mı ulaştırdınız.
Müşteri temsilcisiyle görüşmüştüm. Faks ile olan tahlilleri ve raporları ilettiğim taktirde İbrahim Beye ileteceklerini şahsen kendisiyle görüştüreceklerini söylediler ve aynen öyle oldu. ilk önce soğan kürü önerdi ve ardından bana paketli çaylarından eşimede yine kendi ürünlerinden önerdi.
Kendisiyle daha sonrada görüşme imkanım olmuştu mide şişkinliği için, kuru dağ kekiği yemeklerden önce 1 çay kaşığı 3 yudum su ile almamı önermişti. İyi gelmişti. Saraçoğlu Hocaya güveniyorum. Bİlmediği konuda tavsiyede bulunmuyor. Binlerce insanın iyileşmesine sebep oluyor.

Şimdi görüşemiyorsun tabi oldukça yoğun.

O zaman coook sanslisin arkadasim

Off ya benimde çocuğum olmuyor geçen sene aradım asistanlarıyla görüştüm sorun var mı dediler sebepsiz kısırlık ama troid sorunum var dedim eşine ve sana bir iki üç setlik bir kür var bunu sizin durumunuza göre gönderiyoruz dedi bende İbrahim saraçoğluyla görüşmek istediğimi sonuçları değerlendirmesini istediğimi söyledim bu şekilde bir uygulama yok dediler

Canım bence önerdikleri kürleri kullan, sonuçta hocanın ekibinin kontrolündeki bitkiler ve kürler. İlaç kullanmaktan daha iyidir. İnanarak kullanmakta çok önemli tabi.

Canım bence önerdikleri kürleri kullan, sonuçta hocanın ekibinin kontrolündeki bitkiler ve kürler. İlaç kullanmaktan daha iyidir. İnanarak kullanmakta çok önemli tabi.
Çok pahalı hamile kalamazsam tüp bebek paramı harcamış olacağım offff=( o zaman çok üzülürüm

O kadar çok mu tüh biz hepsine 2011 de 265 tl vermiştik artı kargo parası
Baya pahalı 3 ila 6 ay kullanmam bile gerekebilirmiş eşime ayrı bana ayrı kür hazırlayacaklarmış ilk kür 360 tl falandı eşim para tuzağıdır 6 ay kafadan mecbur bırakıyorlar dedi kız belki 1 kür yeter dedi ama biz ya yetmezse diye düşünmeden edemedik=( şimdi aklımın bi köşesinde hep var İbrahim hocaya inanıp güveniyorum.

Ben ilaç kullanmak istemedim sonuçta ilaçlar olan yumurtalarını da yok ediyor zamanla, yaşadığın psikolojik sorunlar, fiziksel sorunlarda cabası. Ne yap et eşini ikna et, sen inanmaya devam ederek söylediği kürleri al. Sorununuz ne bilmiyorum demek ki bizimkinden daha önemli ki devam etmeniz gerekebilir dendi. Şunu da söyleyim o kadar güveniyorum para tuzağı olayını aklınızdan çıkarın, Allah sevgisi var o adamda yapmaz, yaptırmaz bence.

Ayrıca çocuğunuz olur sonra ikinci çocuk için tedavi gerekmiyor inan bana
Ha ben bu kürlere başladığımda 38 yaşındaydım eşim 42 :)

Bizim sorunumuz sebepsiz kısırlık ben 27 eşim 30 yaşında meail gönderdim hala dönmediler

Siz cevap gelen kadar kendinizi ve eşinizi motive edin; kürlerin işe yarayacağına ve çocuğunuzun olacağına inanmaya başlayıınn. İlk adım bu bence :) Paketli bütün ürünlerden uzak durun, olabildiğince doğal beslenin. Sigarayı hayatınızdan çıkarın çoooook önemli bir engel Moral yüksek, bünyeler sağlam olsun.

İbrahim saraçoğlu hocaya nasıl ulaş az banada numarasını verirmısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…