• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İBRAHİM KARACA BAŞARAN

Arkadaşlar, Bağcılar eğitim ve Araştırma hastanesinde karaca beyle göğüs büyütme için görüşmeye gideceğim. Daha önce bu doktordan operasyona giren var mıdır? nasıldır? lütfen yardım :)

mrb..

ben daha önce göğüs küçültme ameliyatı oldummm hiç tereddütsüz amelıyat olabılırsın muthıs bır doktor.. annem ılk gordugunde bu cok genc yapamaz tecrubesız felan demıstı ama ben doktoruma cok guvendım cok zor bı amelıyattı benımkı ınan kı cok ılgılendı hıc tereddut etme ve hemen gıdıp amelıyat ol hıc korkma acı cekmıyosn cok deneyımlı ve basarılı bır doktordur Dr ibrahim karaca basaran...

mrb..

ben daha önce göğüs küçültme ameliyatı oldummm hiç tereddütsüz amelıyat olabılırsın muthıs bır doktor.. annem ılk gordugunde bu cok genc yapamaz tecrubesız felan demıstı ama ben doktoruma cok guvendım cok zor bı amelıyattı benımkı ınan kı cok ılgılendı hıc tereddut etme ve hemen gıdıp amelıyat ol hıc korkma acı cekmıyosn cok deneyımlı ve basarılı bır doktordur Dr ibrahim karaca basaran...
Canim ben oldum ameliyatimi bugun 4. Gunum ama Hamit Baki Duruya oldum. Bende suan cok memnunum doktorumdan. Karaca beyi dusunenlere yardimci olsun yazinda :)

Back