- 20 Aralık 2014
- 75
- 64
- 23
- Konu Sahibi HAYATVERENSU
Arkadaşlar, Bağcılar eğitim ve Araştırma hastanesinde karaca beyle göğüs büyütme için görüşmeye gideceğim. Daha önce bu doktordan operasyona giren var mıdır? nasıldır? lütfen yardım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar, Bağcılar eğitim ve Araştırma hastanesinde karaca beyle göğüs büyütme için görüşmeye gideceğim. Daha önce bu doktordan operasyona giren var mıdır? nasıldır? lütfen yardım :)
Canim ben oldum ameliyatimi bugun 4. Gunum ama Hamit Baki Duruya oldum. Bende suan cok memnunum doktorumdan. Karaca beyi dusunenlere yardimci olsun yazinda :)mrb..
ben daha önce göğüs küçültme ameliyatı oldummm hiç tereddütsüz amelıyat olabılırsın muthıs bır doktor.. annem ılk gordugunde bu cok genc yapamaz tecrubesız felan demıstı ama ben doktoruma cok guvendım cok zor bı amelıyattı benımkı ınan kı cok ılgılendı hıc tereddut etme ve hemen gıdıp amelıyat ol hıc korkma acı cekmıyosn cok deneyımlı ve basarılı bır doktordur Dr ibrahim karaca basaran...
Oncelikle cok gecmis olsn biraz gec gordm demek kismet deilms :)Canim ben oldum ameliyatimi bugun 4. Gunum ama Hamit Baki Duruya oldum. Bende suan cok memnunum doktorumdan. Karaca beyi dusunenlere yardimci olsun yazinda :)
Devlette 3500_4000 arasi canim
Çok iyiyim bugün bantları açtık. Dikişlere krem sürmeye ve masaj yapmaya başlayacağım :) Çalışmak çok zorlamıyor. Sadece uykum geliyordu ama bugün bayaa güzel geçiyor.Canım Nasıl oldun iyimisin ? Çalışmak zor geliyor mu?
Çok iyiyim bugün bantları açtık. Dikişlere krem sürmeye ve masaj yapmaya başlayacağım :) Çalışmak çok zorlamıyor. Sadece uykum geliyordu ama bugün bayaa güzel geçiyor.
ayy inşallahhh en yakın zamanda sizinde olsun :)Çok sevindim , atlattın geçti , darısı bizim başımıza...