- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.311
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
Hoşgeldin canım beraber dua edelim insKizlar bende namazlarımı kendimi bildim bileli çok şükür kılıyorum ama tabi kacirdiklarim oluyor son zamanlarda aksatmaya başlamıştım. Bu zor zamanlarımda daha çok bağlanmaya ihtiyacım var dualara inşallah bende varım
Bu sabah namazlarımı bir düzenlesem..
Bu akşam biraz daha erken yatacağım inşallah öğlen vaktine kadar kılınıyor ama vaktinde kılmak istiyorumCANIM sen niyeti temiz tuttun mu zamanla olur inş.
şöyle deneyebilirsin
saatini kur ama uzak bir mesafeye koy onu susturmak için kalkınca o arada namazıda kılmış olursun
Inşallah canım. Bende bu sabah kalkamadım ama sabaha kadar uyumamıştımBu sabah namazlarımı bir düzenlesem..
Telafi edeceğiz inşallahInşallah canım. Bende bu sabah kalkamadım ama sabaha kadar uyumamıştım
Sabah namazina kalkmanin formulu yatmadan once cokca su icmek. Uyanma garantili lavaboya gidince abdest almakta namaz kilmakta kolay geliyor onemli olan o yataktan cikmakBende kapalı değilim sabah namazları beni zorluyor inşallah düzene sokacağım
Aa cok güzel bir fikir bu akşam uygulayacağımSabah namazina kalkmanin formulu yatmadan once cokca su icmek. Uyanma garantili lavaboya gidince abdest almakta namaz kilmakta kolay geliyor onemli olan o yataktan cikmakAllah daim etsin insallah..
Aramıza katıldığın için sevindim bu arada canimSabah namazina kalkmanin formulu yatmadan once cokca su icmek. Uyanma garantili lavaboya gidince abdest almakta namaz kilmakta kolay geliyor onemli olan o yataktan cikmakAllah daim etsin insallah..
*Topiğe tipine yanlış olmuşKızlar annemdeydim ve adetim o yüzden tipine tam giremedim inşallah yarın yada öbür gün başlarım bende, sabah namazı sıkıntı bende bide ben bayadır sadece farzları kılıyorum inşallah onuda hallederim
Herzaman gel yaz canim rabbim kabul etsin namazlarimizi*Topiğe tipine yanlış olmuş
Canım çok geçmiş olsun hiç telaşlanma bende senin için dua edeceğim durumundan bilgilendir biziKızlar dua edin bana lütfen kan pıhtısı şeklinde gelen kanamam varkese görünüyor ama kanamam devam ediyor..
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez imtihanımızı kolay eylesin cümlemizin
Ya berr çekiyorum ya musavvir çekiyorum sürekli
Canım çok geçmiş olsun hiç telaşlanma bende senin için dua edeceğim durumundan bilgilendir bizi
Canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin. Dualarım seninleAllah razı olsun canım
Bugün serum takıldı ve iğne yapıldı lavaboya gittiğim kadarıyla pıhtılı gelmiyor şükür...
tek korkum pazartesi 5+2 görünüyordu bugün 5+0 olarak göründü 2 hafta sonra kalp atışı oluşabilir dedi.. dinlenip bol su içmeliymişim
dua edin
Canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin. Dualarım seninle ❤ Buraya sevindirici haberler yazmanı diliyorum
Şimdi namaz kılıcam senin içinde dua edicem canım Rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin sıkı sıkı tutunsun inşallahinşAllah canım İnŞAllah
Hayırlı uğurlu olsun canımSelam kızlar ,
Bir türlü devamını getiremediğim, her seferinde başlayıp bıraktığım namazımı devam ettirebilmek adına bu konuyu açıyorum. Günlük namaz ,zikir ve hacet namazlarımı da bildireceğim.
Belki bir arkadaşım bu sayfadan etkilenip namaza başlar çok sevinirim.
Haydi Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?