- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pırlanta 900 TL ye aldımMerhaba pırlanta mi taş mi ne kadar verdiniz ederi değeri ne ?
Evet bu boylarda istiyordum ama sanki elimde guzel durmadı ne dersiniz ?Karatı bu boy mu istiyordunuz normalde de, taş büyüklüğünü?
Elimde guzel durmadığını düşündüm sizce de öyle değil mi dürüst yorum yapın kırılmamBegenmediniz mi? Yanlis mi geldi? Sebebi anlamadim ki. Ama icinize sinmediyse elbette iade edin
Ben tek taş çok severim, büyük taştan ziyade zarif duranını beğendiğim için sizin yüzüğünüzü de beğendim. Eğer içinize sindiyse iade etmeyin derim, zarif durmuş :)Evet bu boylarda istiyordum ama sanki elimde guzel durmadı ne dersiniz ?
Teşekkür ederim :) bana da Taşı çok küçük gibi geldi belli olmuyor gibi sankiBen tek taş çok severim, büyük taştan ziyade zarif duranını beğendiğim için sizin yüzüğünüzü de beğendim. Eğer içinize sindiyse iade etmeyin derim, zarif durmuş :)
İnternetten altin alisverisi hic yapmadim. Sizin de içinize sinmemiş sanırım.. İnşallah güvenilir bir sitedir. Bence iade edip paranızı geri alın. Belki 100 lira fazla verirsiniz ama pırlantanızı yerinde görüp almış olursunuz.Pırlanta 900 TL ye aldım
Güvenilir bir siteden aldım iade hakkım var 15 gun içinde onda sorun yok ama sanki guzel durmamış elimde değil miİnternetten altin alisverisi hic yapmadim. Sizin de içinize sinmemiş sanırım.. İnşallah güvenilir bir sitedir. Bence iade edip paranızı geri alın. Belki 100 lira fazla verirsiniz ama pırlantanızı yerinde görüp almış olursunuz.
Ben ortalama bu karatta 5 taşı takıyorum mesela, çokta seviyorum. Kimin beğendiğinden ziyade sizin beğenmeniz mühim olan. Bence iyi düşünün :)Teşekkür ederim :) bana da Taşı çok küçük gibi geldi belli olmuyor gibi sanki
Aslında evet bestasta özellikle çok büyük olanlar kaba duruyor bu karat daha zarif sankiBen ortalama bu karatta 5 taşı takıyorum mesela, çokta seviyorum. Kimin beğendiğinden ziyade sizin beğenmeniz mühim olan. Bence iyi düşünün :)
Kötü değil aslında. Yani bu biraz zevk meselesi tabi. Ama bana soracak olursanız iadenizi yaptırın, kuyumcuda takıp deneyin. İçinize sinip sinmediğine karar verdikten sonra ödemenizi yaparsınız. Bence bir şey kaybetmiş olmazsınız. Tabi ki siz bilirsiniz :)Güvenilir bir siteden aldım iade hakkım var 15 gun içinde onda sorun yok ama sanki guzel durmamış elimde değil mi
Valla ben ojeden kaynaklı olduğunu düşündüm kırmızı veya frenc olsa farklı durabilir birazda küçük kalmış sanki.Elimde guzel durmadığını düşündüm sizce de öyle değil mi dürüst yorum yapın kırılmam
Haklısınız çok tesekkür ederim :)Kötü değil aslında. Yani bu biraz zevk meselesi tabi. Ama bana soracak olursanız iadenizi yaptırın, kuyumcuda takıp deneyin. İçinize sinip sinmediğine karar verdikten sonra ödemenizi yaparsınız. Bence bir şey kaybetmiş olmazsınız. Tabi ki siz bilirsiniz :)
Evet işte ondan içime sinmediValla ben ojeden kaynaklı olduğunu düşündüm kırmızı veya frenc olsa farklı durabilir birazda küçük kalmış sanki.