Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
I need help please...
- Konu Sahibi kayzee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Did you contact with Dr. Naci Çelik?
yes, I need to send him pictures so he can send me a simulation...
I got the simulation of baris cakir...it looks fantastic... but I think Naci Celik is better for a revision...
kayzee,arkadas olarak ekleyıp foto gormek doktorlar hakkında bılgı almak ıstıyosun .guzel hos da turkce konusmadan onları yapamazsın.site de kac kısı senın meramını anlayıp foto paylascak cok merak edıyorum???artı edda1985'e de katılmadan edemiyorum:))
açıkası bende şaşkınlıkla bu olayı anlamaya çalışıyordum, demekki tek şaşıran ben değilmişim, arkadaşa katılıyorum
sen Almansın.. ve ingilizcen ilköğretim ingilizcesi gibi..
Türkiyeyle bi bağlantın varki burdasın ve doktoruda Türkiyeden arıyosun
bu siteye girip Burun estetiği alanını bulup doğru yere konu açıyorsun ve Türkçe bilmiyorsun... ??
..........interesting..........:44:
saçmalıyorsunuz, arkadaş Almanya'ya giden Türklerden üçüncü nesil büyük ihtimal ve ikinci üçüncü nesillerden Almanlarla kaynaşan evlenen çok var. arkadaş belliki Türk-Alman karışımı ve üçüncü nesillerin çoğu orada Türkçeyi bilmez hele Almanlarla evlendilerse.
ya da oradaki Türklerle arkadaş ya da Türklerle evlenmiş bir aileden gelen Alman.
kısacası neden ingilizce yazıyor ?? iingilizce iletişim dili, Almancaya oranla İngilizce daha iyi bilinir, buraya Almanca yazsaydı çok az kişi anlardı ama İngilizceyle çoğu kişiyle anlaştı..
Son düzenleme:
Arkadaşın ingilizcesine "ilköğretim ingilizcesi" diyen arkadaş, sana ne diyeyim ben bilemedim. Muhtemelen senden bin kat daha iyidir ingilizcesi. Sen yaz bakalım nasıl yazacaksın? Hadi yaz ve bize ne kadar iyi olduğunu göster!
Kızın biri gelip yardım istiyor, ille altından bir şey arayacaksınız, ne kadar fesatsınız yahu. Nasıl insansınız ben anlayamadım??
hayır burada tartışma çıkıp büyüyecek ve moderatör gelip kapatacak bu konuyu, bunu mu istiyorsunuz? Bir insan gelip yardım istiyor ve gereksiz şüphelerinizle bin pişman edersiniz insanı. bir siz akıllısınız zaten, kimsenin aklına gelmez değil mi google translate filan kullanmak? hı hıı.
Yeter ya vallahi yeter. şuraya yaklaşık 5 senedir üyeyim, bıktım her seferinde böyle saçmalık görmekten. Birine yardım etmek istersin veya biri yardım ister, ama birileri fırlar oradan, saçmalar eder ve insanı bezdirir. her şeyde bir bit yeniği arayacağınıza lütfen kendinizden biraz şüphe duyun; acaba ben nasıl insanım diye!
lütfen moderatör gelip silsin şu gereksiz mesajları, benimki dahil. kızın başlığını abuk subuk şeylerle doldurmayın, beni de yazmaya zorlamayın.
Utanıyorum yahu sizin gibi insanlardan, yeminle utanıyorum. Bu gidişle ya sinirlenip sövdükten sonra banlanacağım ya da burada yazmayı bırakacağım.
Sorry kayzee, I didn't mean to write here in Turkish but had to. Almost 5 years since I've been a member here, tired of seeing kind of crap. Somebody wants help for sure, and few people doubt about it, even through I don't understand why they do. I guess they thought that you are not German or making fun with us. Why in the world do people on here think like this, can't figure out. Well, I sent my email by pm. Feel free to send me mail if you need any help, I guess I'm gonna quit this forum, because can't stand anymore kind of bullshit.
Kızın biri gelip yardım istiyor, ille altından bir şey arayacaksınız, ne kadar fesatsınız yahu. Nasıl insansınız ben anlayamadım??
hayır burada tartışma çıkıp büyüyecek ve moderatör gelip kapatacak bu konuyu, bunu mu istiyorsunuz? Bir insan gelip yardım istiyor ve gereksiz şüphelerinizle bin pişman edersiniz insanı. bir siz akıllısınız zaten, kimsenin aklına gelmez değil mi google translate filan kullanmak? hı hıı.
Yeter ya vallahi yeter. şuraya yaklaşık 5 senedir üyeyim, bıktım her seferinde böyle saçmalık görmekten. Birine yardım etmek istersin veya biri yardım ister, ama birileri fırlar oradan, saçmalar eder ve insanı bezdirir. her şeyde bir bit yeniği arayacağınıza lütfen kendinizden biraz şüphe duyun; acaba ben nasıl insanım diye!
lütfen moderatör gelip silsin şu gereksiz mesajları, benimki dahil. kızın başlığını abuk subuk şeylerle doldurmayın, beni de yazmaya zorlamayın.
Utanıyorum yahu sizin gibi insanlardan, yeminle utanıyorum. Bu gidişle ya sinirlenip sövdükten sonra banlanacağım ya da burada yazmayı bırakacağım.
Sorry kayzee, I didn't mean to write here in Turkish but had to. Almost 5 years since I've been a member here, tired of seeing kind of crap. Somebody wants help for sure, and few people doubt about it, even through I don't understand why they do. I guess they thought that you are not German or making fun with us. Why in the world do people on here think like this, can't figure out. Well, I sent my email by pm. Feel free to send me mail if you need any help, I guess I'm gonna quit this forum, because can't stand anymore kind of bullshit.
Son düzenleme:
Arkadaşın ingilizcesine "ilköğretim ingilizcesi" diyen arkadaş, sana ne diyeyim ben bilemedim. Muhtemelen senden bin kat daha iyidir ingilizcesi. Sen yaz bakalım nasıl yazacaksın? Hadi yaz ve bize ne kadar iyi olduğunu göster!
Türkıyedeki çoğu kişinin bıle bu sıteden haberı yok, dahası üye olanlar da konu başlığı açmayı, fotograf yuklemeyı vs. bılemeyebılıyor. Almanyadakı bir Alman bir Türk sitesini bulmuş, anlamış, dogru yere konu başlığı bile açmış, fotograf gormek vs. istiyor. İnternet cevırılerı de çok başarılı olmuyor, o yol ile de çok anlaşılacak bır şey degıl, zaten sonrasında bir Türk arkadasından yardım aldıgını öğreniyoruz. İlk bakışta hayatın olağan akışına çok uygun olmayan bir durum oldugundan ve fake uyelıklerden dolayı ınsanların şüphe duyması normal, ama bunu ifade ediş tarzı, üslup önemlı tabiki, zaten bunun karşılıgında kayze de bayagı bir yazmış aynı sertlıkte. Ama ınsanlar yıne de yardımcı olmuş. Sonrasında sorun çözülmüş.
yes, I need to send him pictures so he can send me a simulation...
I got the simulation of baris cakir...it looks fantastic... but I think Naci Celik is better for a revision...
Hallo kayzee, habe eine Nasen op. vor 6 wochen bei Ercan Demiray machen lassen. Kannst ja meine Bilder sehen. Hattest du schon mal von dem Arzt gehört? Wenn du fragen hast kann ich dir gerne beantworten. Leider habe die vorher Bilder schon gelöscht. By
I don´t understand how bored people can be and write stupid things here... Yes I live in germany. And NO I don´t speak turkish... I signed in here with my freind...she speaks turkish... nothing is impossible...in germany we habe kadinlar kulubu aswell... this is how I have put pictures and stuff in here... if you don´t believe me nasenforum.de - Die Community rund um die Nasen-OP. have a look. it´s nearly the same... it makes me angry if people don´t habe anything better to do then spamming my theme. leave me alone if you don´t want to help. I am not stupid, this is why i figured out how to use a homepage in turkish...
hi kayzee ,I'm searching a doctor about my nose that need revision..In my opinion and acording to researches Yakup avşar is more succesful..his patients satisfied after his operation.But his cost is expensive.ıf you enter vimeo.com and you write his name(yakup avşar),you can see before after photos.and at facebook he has a page.and some patiens share their photos..Our operations are second and we have to making the right choose.how many years have passed from the first operation?
Katja, I just saw that Baris Cakir has shared your message on his facebook :)
xxxxx
Hey...
*laugh*
Yes I´ve just seen it aswell :) That´s cute... The best thing is the comment: vay vay vay
The turkish people here in germany say vay vay vay very often hahahaha
Hallo kayzee, habe eine Nasen op. vor 6 wochen bei Ercan Demiray machen lassen. Kannst ja meine Bilder sehen. Hattest du schon mal von dem Arzt gehört? Wenn du fragen hast kann ich dir gerne beantworten. Leider habe die vorher Bilder schon gelöscht. By
Wo kann ich denn deine bilder sehen?
Grüße
Wo kann ich denn deine bilder sehen?
Grüße
du gehst einfach auf meine Seite, ich meine du hast meine Freundschaft angenommen. Siehe unten album . Ich warte im moment von meinem Arzt auf eine Nachricht. Er müsste nach Darmstadt kommen. Ich werde Anfang nächsten Jahres noch andere op. durchführen lassen. Liebe Grüße
Is there someone here who can show me before and after pictures of noses from baris cakir???
I have got msn... :)
it's forbidden here but they can help you on msn :)
in adition, in my profile there are my nose photos..you can see add as a friend.I will write english explanation after my photos for you
Hey... Did you find the right doctor yet?? :)