• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

i.d bare minerals ürün kullanan var mı ? mineral makyaja ihtiyacımız var bayanlar

toz fondötenini kullanıyorum buğday tenliyim medium rengi süper üstüne glee adlı allığını kullanıyorum bebeksi bir cilt rengi oluyor göz altı aydınlatıcısı olarak açık renk bir farını kullanmıştım tekrar bulamadım daha önce çalıştığım iş yerimde distribütörlerinden satın aldım bunları ve gece uyurken silmek zorunda değilsiniz fondöten ve allığı çok miktarda kullanmak yeterli olduğundan çooooooooooook uzun süre kullanabiliyorsunuz bu ürünlere aşığım desem yeridir...

doğal makyaj ürünlerini araştırıyorum bayadır. göz kalemi, rimel ve gözaltı kapatıcısı arıyorum. bu konuda önereceğiniz bir marka var mıdır? bare minerals mı iyi? physicians formula var galiba? bir de nvey eco? deneyeniniz var mı?

bare mineral ürünleri cok guzel hatta ben bir donem doktor tavsiyesi ile kullanmıstım ancak bildigim kadarı ile artık Türkiye'de mevcut degil. Ama bu arada artık bir sürü güvenilir markanın Mineral ürünleri mevcut ve hepsi aynı sonucu veriyor zaten.

toz fondötenini kullanıyorum buğday tenliyim medium rengi süper üstüne glee adlı allığını kullanıyorum bebeksi bir cilt rengi oluyor göz altı aydınlatıcısı olarak açık renk bir farını kullanmıştım tekrar bulamadım daha önce çalıştığım iş yerimde distribütörlerinden satın aldım bunları ve gece uyurken silmek zorunda değilsiniz fondöten ve allığı çok miktarda kullanmak yeterli olduğundan çooooooooooook uzun süre kullanabiliyorsunuz bu ürünlere aşığım desem yeridir...

Türkiye'de satışı yok diye biliyorum...Nerede satıldığı hakkında bilginiz var mı?

merhaba
ben bu markanın fondotenlerini kullanmıstım-aslında hala var bitmek bilmiyor
çok az miktarda kaldı sanırım 4-5 yıl önce almıştım
ama bozulmuyorlar, toprak içindeki mineral damarlarda yer alan elementler öğütülerek bu ürünler elde ediliyor

gossamer diye bir ışıltısı var tüm yüzüme kullanıyorum
eyeliner ını almıştım mor renk o da güzeldi
pişman olmayacağınız ürünler
türkiyede satışı var pahalı ancak yıllarca bozulmadan kalan doğal ürünler çok da güzel kapatıyor

merhaba
ben bu markanın fondotenlerini kullanmıstım-aslında hala var bitmek bilmiyor
çok az miktarda kaldı sanırım 4-5 yıl önce almıştım
ama bozulmuyorlar, toprak içindeki mineral damarlarda yer alan elementler öğütülerek bu ürünler elde ediliyor

gossamer diye bir ışıltısı var tüm yüzüme kullanıyorum
eyeliner ını almıştım mor renk o da güzeldi
pişman olmayacağınız ürünler
türkiyede satışı var pahalı ancak yıllarca bozulmadan kalan doğal ürünler çok da güzel kapatıyor

eczanelerde satılıyormu peki? benimde doktorum ID bare minerals ürünlerini önerdi sorunlu bir cildim olduğu için.fakat internetten alışveriş yapmak istemiyorum buyüzden eczanelerde satılıyorsa alabilirim ancak :/

i.d. bare minerals ürünlerini feelunique.com'dan sipariş ettim ama ürünlerim kayboldu iki kere elime ulaşmadı. şimdi guzelligetikla.com'da buldum bu ürünleri. Oradan daha önce alan var mı aranızda? güvenilir bir site mi? çünkü hiç bir eczanede denk gelmedim ürünlere.

Back