ay ben şimdi farkettim cnm yaa sıra bana gelmiş.arkadaşların bir kısmı okumuş allah razı olsun sizlerden500 okudum cnm rabbim buketin dilegini kabul etsin.
bu arada geç oldu belki ama ismim zeynep.allah dua eden siz,kader arkadaşlarıma,bana ve tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.(amin)ay ben şimdi farkettim cnm yaa sıra bana gelmiş.arkadaşların bir kısmı okumuş allah razı olsun sizlerden
amin canım amin hepinize o kadar içimden gelerek dua ediyorumki inşallah kabul olur dualarımızbu arada geç oldu belki ama ismim zeynep.allah dua eden siz,kader arkadaşlarıma,bana ve tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.(amin)
inşallah cnm yaa içinizde belkide şansı en düşük olan benimdir umarım rabbim bizlerin bu haykırışlarını karşılıksız bırakmaz bizlerinde yüzü güleramin canım amin hepinize o kadar içimden gelerek dua ediyorumki inşallah kabul olur dualarımız
üzülme canım Rabbimden umut kesilmez banada doktorlar çocuğunuz olmaz belki tüp olur dedi ama ben inanıyorum olacak Rabbim ol dediğinde olcak hepimizin inşinşallah cnm yaa içinizde belkide şansı en düşük olan benimdir umarım rabbim bizlerin bu haykırışlarını karşılıksız bırakmaz bizlerinde yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?