Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuHz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
canım ben yarın ve pazar günü giremeyebilirim internete.. yarın ve sonraki arkadaşımız için de 250 şer tane okudum.. toplam 500 okudum canım eklersiniz inşallah..
insallah canım ama ınternetten cok arastırdım boyle sıvının gelmesını basıte almamak gerekmis benımde akrabam vardı oda tedavı olmayana kadar cocugu olmamıs bunu yenı ogrendım o yuzden doktora gıdecegım yarın ınsallah
canım ben yarın ve pazar günü giremeyebilirim internete.. yarın ve sonraki arkadaşımız için de 250 şer tane okudum.. toplam 500 okudum canım eklersiniz inşallah..
Kızlar hafta sonu giremeyen.
Önceden dua alması lazım.
Neden bunu düşünmüyorlar.
Haksızlık oluyor hem..
Şimdiye kadar herkesi sildik.
Onların hakkına girmeyelim..
Yada uyarı yap canım bi daha haftasonu giremiyorum diyip dua almazsa silinsin bence
Hani mazeretini dedigi icin silmeyeyim dedim.Aslinda damla ve sonraki 2 kisiye dua aldi ama sanirim hizli ilerleyecgini bilemedi.Yarinda girip almazsa silerim.
Kızlar hafta sonu giremeyen.
Önceden dua alması lazım.
Neden bunu düşünmüyorlar.
Haksızlık oluyor hem..
Şimdiye kadar herkesi sildik.
Onların hakkına girmeyelim..
Yada uyarı yap canım bi daha haftasonu giremiyorum diyip dua almazsa silinsin bence
Kizlar cok kötüyum ben ya.
Klomen icmistim ya bu gun karnimda acaip bir agri var,yumurtaliklarim cok buyuk sanki .
Afedersiniz ama tuvaletimi bile yapamiyorum cok fena canim acıyor (büyük wc)
Kizlar cok kötüyum ben ya.
Klomen icmistim ya bu gun karnimda acaip bir agri var,yumurtaliklarim cok buyuk sanki .
Afedersiniz ama tuvaletimi bile yapamiyorum cok fena canim acıyor (büyük wc)