- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi...tuba icin bittigi an devam edicek okuduklarini yazabilirsinzBugün yeni liste açılacak mı ?
Ekliyorum canimkusura bakmacanım ben yazdım okudum diye görmedin sanırım. 6. arkadaş için 250 7. arkadaş için 250 tane okudum
Canim sen nasilsin buarada inşallah sende miniginde iyisinizdir :))Ekliyorum canimkusura bakma
Iyi gibiyiz canim cok sukur ama dun gece 4 te yine az acik kirmizi kan geldi.Yarin igne gunum dusuk icin igne vermsti doktor .Doktorumu aradim.Agrin varmiydi dedi.Yoktu dedim korkma o zaman dedi.Canim sen nasilsin buarada inşallah sende miniginde iyisinizdir :))
Hee buarada bugun evlilik yildonumum bata da 4 gun var testte hamis oladigim ortaya cikti hayirlisi allahtan vakti degilmis demekki hep olur diye umut ediyorum iste yumurta tembelligi kafami karistiyor amatabi rabbimiz bilir yeterki rabbimiz ol desin inşallah da olur
200 okudum
Tuba icin okuyoruz canlarkusura bakmayın düğün var oraya yetişmeye çalışıyodum girip yazamadım zeynep için 250 aldım Allah kabul etisn
Gittim canim benim iyne tedavisi onerdi doktor ama sperm testi istedi esim de vermiyor doktor da sperm testi sonucu olmadan tedaviye baslamiyor hayirlisi allahtan herseyde bir hayir vardir canim benim dikkat et kendine yat dinlen allahimiza emanet olun sende miniginde insallahIyi gibiyiz canim cok sukur ama dun gece 4 te yine az acik kirmizi kan geldi.Yarin igne gunum dusuk icin igne vermsti doktor .Doktorumu aradim.Agrin varmiydi dedi.Yoktu dedim korkma o zaman dedi.
Bide ben kabizlik cekiyorum belki zorlandigim icin hafif kanama olurmus...
Rabbim daha nice seneler esinle evlatlarinla huzurlu saglikli yasamayi nasip etsin...Insallah yuvaniza miniginiz en kisa zamanda gelir ablacim..Vardir bi zamani...Doktora hic gittinmi tembelikmi varmis
Insallah rabbim cok buyuk verende o alanda o insallah nasip eder banada tum isteyenlerede..İnşallah bebeğiniz görünür.
Stres yapmayın bu çok önemli.
Belki bebiş saklambaç oynuyodur.
Rabbim in izniyle sizinledir bebiş inşallah
kizlar sinavlarim var onlara kosturuyorum siradaki uc kisi icin 250 ser adet aliyorumwhiterose00 @ayseyigit1453 @oznur65 @askiminaskiyim @firdevscansu @kardelen2558
baronnes kızlar lütfen dua alırmısız. Girdiginizde 2 3 kisi icin birden dua alin bekleme olmasin Zeyneb21 e msj yazin kac kisi icin aliyorsunuz diye