Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Zeyneb21 tatlsm bnde snn icin 100 adet okuycm kimin kime ettigi dua kabul olur bilinmez icimden geldi..Allahm saglikla kucagna almayi nasip etsn insallah
Tatlim benimm Allah razı olsun bende mubarek cuma vakti annecimle Yasin Fetih Duhan surelerini okuduk..Hepinize dua ettik canlarim...Rabbim Kabul buyursun

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @ZEYNEB21arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....150
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........300
5=ZEYNEB21........ ............250
6=TUBATESBİH............... ........300
7=EMBİE....................................200
8=GÜLAYEKER.......................150
9=DEBORAH26........................200
10=WHİTEROSE00....................200
11=PORTAKALES......................300
12=CGPBAS................................200
13=EYSANBARAN.....................
14=AYSEYIGIT1453...................500
15=TUUBA84..............................300
16=DAMLA2015.........................200
17=ARZM61...............................250
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................250
20=GAMZELIES..........................250
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU.................500
23=KARDELEN2558.................250
24=MELTEM2012.....................300
25=MIHRIMAH00.....................300
26=KANIKEY............................250
Esmerm91..........................100

KALAN.......................................250

EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR***

**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
[/QUOTE]

zeynep arkadaşım kalan 250yi ben alayım mı ? yada istersen o arkadaşı bekle senin için nasıl rahat edecekse öyle olsun.

Merhaba kızlar.
yine doktora gittim. Yine eve kapatım kendimi aglamaya.
artik bıktım,gücüm kalmadı mucadele etmeye. Klomen dedi kulandim yumurtan buyumus dedi iliski oldu. BU Gun gittim yumurtan catlamis dedi. Bana daha oncede soylemesi lazimdi nezaman catlayacak diye daha var demisti gecen gittigimde. Sizin anlayacaginiz onun yumurta catlamis dedigi zaman iliski olmamisti.
simdi bana diyor igne yapacagiz catlasin diye. O ignelerde yunanistanda ve turkiyede var. Bulgaristanda yok. Turkiyeden alacagiz vea yunanistan daha yakin oradan. Hormon testi yapacak spermlere bakacakmis falan filan.
bunlara daha ilk basta yapmasi lazimdi.
Yiprandim artik. Esime dedim bile ayril benden daha iyi diye. Onla da bir kavga neden boyle diyorsun sen bana diye. Birakmam falan dedi. Moralim sıfır gucum kalmadı artik mucadele etmeye. Rabbim beni afetsin ama inanin icinden dua etmek bile gelmiyor artik. Iyiki sizin dualarinizi onceden okumustum.
hakkinizi helal edin.

bazı şeyler nasip kısmet olduğunu asla unutmamalısın seni çok iyi anlıyorum aynı seyleri yaşayıp aynı seyleri düşündüm ama her defasında Allaha sığındım güç istedim...herkesin bir sınavı var hayatta bu süreçte bizler için bir sınav arkadaşım..kimi evlatla kimi eşle kimi binbirtürlü şeyle sınanıyor...bazen şükretmelisin yumurtan çatlıyor ve çaren var canım ya olmasaydı.....hiç düşündün mü?? yılmamalısın pes etmemelisin 1 aşılamam ve 1 tüp bebeğim negatif emin ol bunlar daha yıpratıcı ve üzücü inşallah bu duruma gelmeden bebeğin seninle olur ki bu kadar üzüntün senin için daha zararlı unutma canım...

Elimde degil cok ince fikirli kırılgan biriyim.
okadar cok yoruldum ki anlatamam sana. Ben yaşam dolu biri olan biriyim. Ve ilk defa Allahim al canimi da kurtulayim artik diyorum. Dusun piskolojim ne durumda. Şükür eşm cok anlayısli ve seviyor beni iyiki o var da hep destek cıkıyor. Bilmiyorum artik dusunmeyecegim bende saplantı oldu resmen.

Tatlim benimm Allah razı olsun bende mubarek cuma vakti annecimle Yasin Fetih Duhan surelerini okuduk..Hepinize dua ettik canlarim...Rabbim Kabul buyursun
Allah kabul etsn canm agziniza saglik

aaaaaa tatlm bi dur bi az braz sakinlesmeye calis seni cok iyi anliyorm bende kac aylardr yumurtam büyüsün diye ugrasiyorm ara ara bnde yiliyorm daha fazla direnecek halim dermanim kalmiyo felan ama lütfen ümitsizlige kapilma ne zaman catladigina dair bir sey demedi mi doktor sizde hic mi degerlendiremednz ilaci kullanrkn yada snrasinda..Allah kalbine ferahlik versn canm

Seni anlıyorum canım ama zorluk olacak ki sınav olsun...
Dur bakalım daha her şeyin başındasın... Sen anne olmayı istiyorsun ya bunu sana yaşatan rabbin.. Bu isteği bu duaları bize ettiriyor ki demek olacak.. Ama bugün ama yarın.. Sakın isyan etme.. Sabır tatlım çok önemli.. Allaha çok şükür imkansızlıklar içinde değilsin.. Dua etmek istemiyorsan etme elbet.. Bir dur dinlen..

canm daha önce bir arkadsimizn paylasmis oldugu seyin linkini atiyorm bak lütfen dkkatli oku eminm düsuncelern degisecek
http://www.fetvameclisi.com/fetva-cocugu-olmadigi-icin-bunalim-geciren-hanimefendiye-46161.html

Allah ben sizin rabbiniz değil miyim! diyor ... Yani o her an bize öğreten.. Her hadise de her şer de ve hayırda bizi terbiye ediyor.. O yüzden sakın isyan etme.. Hem gerçekten çok sanslısın ve bunun farkına varman gerekli..
9 kere tüp bebek deneyen 40 yaşı aşmış arkadaşlarım var.. O şekilde bile 1 tane yumurta zor oluşuyor.. Kimi arkadaşlar hamile kalıyor ama gebelikleri devam etmiyor...
Ama stres, endişe bebeğin en büyük düşmanıdır.. Rahat olmak anı yaşamak şükretmek ve akışına bırak her zaman güzel sonuçlar getirir. Benim nacizane önerim sana budur.. Dilerim bu dönemi atlatır daha güçlü bir şekilde aramızda olursun..
Sağlıcakla kal canım.

Saģol iyiki varsiniz icini doke biliyorum burada dertlese biliyorum sIzlerle. Allah sizden razi olsun

zeynep arkadaşım kalan 250yi ben alayım mı ? yada istersen o arkadaşı bekle senin için nasıl rahat edecekse öyle olsun.

Hayatım sen 250 yide al o zaman çünkü o eysanbaran dünki duaya da katılmadı.. Muhtemel giremedi ...
Diğer arkadaşa geçelim.

Ever dinlenecegim. Ben dua etmeyi cok seven biriyim. Hep dilimde selevat hep dua ederim. Ne oldu bilmem ama içimden gelmiyor Rabbim beni afetsin.

Saģol iyiki varsiniz icini doke biliyorum burada dertlese biliyorum sIzlerle. Allah sizden razi olsun

Allah her zaman senden de razı olsun canım..
Burda hepimiz aynı sorundan muzdaribiz ama çok şükür çözümsüz değiliz.
İşimiz kendi çabalarımızdan değil Rabbimizin taktirine kaldığı için dua ediyoruz.. Ben eminim ki hepimiz anne olacağız..
Buna inan..

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @ZEYNEB21arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....150
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........300
5=ZEYNEB21........ ............250
6=TUBATESBİH............... ........300
7=EMBİE....................................200
8=GÜLAYEKER.......................150
9=DEBORAH26........................200
10=WHİTEROSE00....................200
11=PORTAKALES......................300
12=CGPBAS................................200
13=EYSANBARAN.....................2. kez duaya katılmadı.
14=AYSEYIGIT1453...................500
15=TUUBA84..............................300+250
16=DAMLA2015.........................200
17=ARZM61...............................250
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................250
20=GAMZELIES..........................250
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU.................500
23=KARDELEN2558.................250
24=MELTEM2012.....................300
25=MIHRIMAH00.....................300
26=KANIKEY............................250
Esmerm91..........................100

KALAN.......................................0

EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR***

**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…