Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Catladiktan sonraki 3 4 gun önemli demisti doktor sen bence 2 gunde bir degerlendir canim....
anladm kuzum tsk ederm biz 2 günü degerlendrdk ama blemiyorm insallah tutmustr

Evet evet adetin bittigi an 2 gunde bi degerlendir ve yorma kendini....yuzustu yatma bol bol kuru incir ye sut ic badem ye besle vucudunu...catlatma ignesine iste canim iiyi buyuyor bu catlar diyerek vermedi....Nasil anlasiliyor bilmiyorum...ama 12.gun gittigimde hatirlarsaniz.. 1cm.e yakin polip cikmisti...Dun yine sormayi unuttum o polip bebegi etkilermi diye artik 11.haftaya kaldi ...
Bide ban tubada 1 adet icmis gunde 17.gun buyumus belki sende 1 tane iciyosun diye bize gore gec cagrmis olabilir...Sen doktora gidene kadar gunleri degerlendir kisaca tatlim

esmerm91 esmerm91 sende bu ara bol bol kuru incir ye rahmi besliyomus kizlar yumlarada iyi geliyomus ben. Gunde 5 tane yiyorum bide hurma yiyorum oda kansizliga iyiymis
evet kuzum bu ay baya incir yedm günde 2 tane felan yedim yumurtalarm gelisti cok sükür etkisinin olduguna inaniyorm

canm öncelikle sunu söylym bnde pkoluyum ve yumurtalarm büyümüyodu doktor yumurta takibindn kaynakli habire cagirip duruo klomen bazi insanda ise yararken bazisinda tipki bn gibi baslarda hc fayda saglamiyo bu zorlu bir sürec Allahm hepimize yardm etsn

Amin canım amiiiiiinnn . canım sana da zayıflamalısın dedi mi? yani aşırı kilon var mı ?
yok canm asiri kilom ama zayf sayilmam doktor zayiflarsan iyi olur dedi

yok canm asiri kilom ama zayf sayilmam doktor zayiflarsan iyi olur dedi[/QUOTE]

bana da zayıflamaya çalış dedi. verdim kilo ama... ptesi dr a gidicem . bakayım ne diyecek

Kizlar size birşey sorucam. Şimdi ben 26 marttan beri adet olmuyorum. İlaç kullanmiyorum. Pco var bende. Ben dra gidip artik bebek olsun diye bu yumurta büyütücu veya catlatma ognelerinden olmak istiyorum. Aslında hangisi ne için olacak pek bilmiyorum. Yani bana klomen bir kere verdi Dr adet söktürücü olarak sonrasında doğum Kontrol hapindan verdi. Ben istemiyorum bir kes daha doğum kontrol hali kullanmak.
Canım galiba belli bi süre adet söktürücü ve doğum kontrol hapı veriyor doktorlar sonrA kendinden adet olmaya başlıyorsun.
Bi arkadaş yazmıştı onca ilaçtan sonra artık ilaçsız adet oluyorum
Yumurtlamam düzene girdi yazmıştı bi sayfada okumuştum

Kizlar dun ben hala oldum. K. Bakmayin sayfayla ilglenemedim. Zeyneb21 Zeyneb21 cnm korkutun beni netseki sonradan okudum hersey normal diye.
Amaa kizlarrr bebisi gorseniz cok tatli dunya guzeli bir kızı oldu abimin. Darısı hepimize inşallah.
Gözünaydınn canım hala oldun öylemi.
Ne güzel ya.
Minik minik ellerini koklasaydın

insallah melegm Rabbm hayrlisiysa nasip etsin insallah hepimize

tatlm 16.gün gec sen doktora gtmeden günleri ii degerlendr bide niye igne olcaksn ki senin yumurtan normalde catlamiyomuydu kuzum sanrm herkese igne yapmiyolar yada doktor gerek görürse yapar sanrm

cok saol kuzum valla p.tesi catladi bnce yumurtam ve biz iki gün degerlendrdk amma insallah hayirlisiysa ve nasipde varsa tutmustr

kuzum doktor banada vermedi mesela catlatma ignesi ve sükürler olsn ki kendilignden catladi insallah snnkide kendilignden catlar yaaa

canm öncelikle sunu söylym bnde pkoluyum ve yumurtalarm büyümüyodu doktor yumurta takibindn kaynakli habire cagirip duruo klomen bazi insanda ise yararken bazisinda tipki bn gibi baslarda hc fayda saglamiyo bu zorlu bir sürec Allahm hepimize yardm etsn

Allah razi olsn tatlm insallah olur bol bol duadan baska yapacak bsym yok

gözünaydn canm Rabbm tez zamanda sana ve hepimize nasip etsn insallah Allah anali babalı büyütsün insallah
Canım hani geçen ay klomen başlayacaktı doktor
Ama çatlamamış yumurtan var demişti ya.
Ondan dedim şimdi bu yumurtada çatlamazsa diye. 16. Gün çok büyümüş olursa 22 mm den fazla olursa çatlatma iğnesi de yapmıyorlar galiba. Kafam karıştı valla.
13. Gün gitsem acaba boşuna mı gitmiş olcam

Canım hani geçen ay klomen başlayacaktı doktor
Ama çatlamamış yumurtan var demişti ya.
Ondan dedim şimdi bu yumurtada çatlamazsa diye. 16. Gün çok büyümüş olursa 22 mm den fazla olursa çatlatma iğnesi de yapmıyorlar galiba. Kafam karıştı valla.
13. Gün gitsem acaba boşuna mı gitmiş olcam
ayyy ne zor seyler bunlar ha :( büyüdü mü acaba diye düsünmek bi dert catlayacak mi ayri bi dert :(
Kuzum vücudunu dinle bnce catlayacagi zaman cok agri oldu bnde kasik agrindan anlayabilrsn belki catlayp catlamadigini zatn 16.gün gtceksn ya eger o zamana catlamazsa belki doktor igne yapar

Evet evet adetin bittigi an 2 gunde bi degerlendir ve yorma kendini....yuzustu yatma bol bol kuru incir ye sut ic badem ye besle vucudunu...catlatma ignesine iste canim iiyi buyuyor bu catlar diyerek vermedi....Nasil anlasiliyor bilmiyorum...ama 12.gun gittigimde hatirlarsaniz.. 1cm.e yakin polip cikmisti...Dun yine sormayi unuttum o polip bebegi etkilermi diye artik 11.haftaya kaldi ...
Bide ban tubada 1 adet icmis gunde 17.gun buyumus belki sende 1 tane iciyosun diye bize gore gec cagrmis olabilir...Sen doktora gidene kadar gunleri degerlendir kisaca tatlim

esmerm91 esmerm91 sende bu ara bol bol kuru incir ye rahmi besliyomus kizlar yumlarada iyi geliyomus ben. Gunde 5 tane yiyorum bide hurma yiyorum oda kansizliga iyiymis
Hımm anladım canım 2 günde 1 denemelere başlarız artık.
Benim yumurtam klomenden önce adetin 12 günü 15 mm oluyordu.
Şimdi klomenle 16. Gün geç geldi bana.
Ben galiba duramıycam 13. Gün gitcem inşallah boşuna gitmiş olmam

Hımm anladım canım 2 günde 1 denemelere başlarız artık.
Benim yumurtam klomenden önce adetin 12 günü 15 mm oluyordu.
Şimdi klomenle 16. Gün geç geldi bana.
Ben galiba duramıycam 13. Gün gitcem inşallah boşuna gitmiş
ayyy ne zor seyler bunlar ha :KK43: büyüdü mü acaba diye düsünmek bi dert catlayacak mi ayri bi dert :KK43:
Kuzum vücudunu dinle bnce catlayacagi zaman cok agri oldu bnde kasik agrindan anlayabilrsn belki catlayp catlamadigini zatn 16.gün gtceksn ya eger o zamana catlamazsa belki doktor igne yapar
Canım geç olur 16. Gün diye telaş ettim.
Biraz daha sıkı takibe alması lazımdı.
Ben bundan önce 2 kez daha kullandım.
Doktorlar klomen bitince 3. Gün gel demişti hepsi

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @ZEYNEB21:anneadayı:arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....150
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............250
6=TUBATESBİH............... ........300
7=EMBİE....................................200
8=GÜLAYEKER.......................150
9=DEBORAH26........................200
10=WHİTEROSE00....................200
11=PORTAKALES......................200
12=CGPBAS................................200
13=EYSANBARAN.....................
14=AYSEYIGIT1453...................
15=TUUBA84..............................
16=DAMLA2015.........................200
17=ARZM61...............................250
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................250
20=GAMZELIES..........................250
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU.................500
23=KARDELEN2558.................250
24=MELTEM2012.....................300
25=MIHRIMAH00.....................300
26=KANIKEY.............................

KALAN.......................................1.800

EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR***

**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..

Canım günaydınnn süpersinn:))
eysanbaran eysanbaran senden önceki arkadaşı da almamıştı acaba devam etmeyecek mi?
Bir de canım herkes için 300 okuyorum artık :KK68:
:KK68:

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @ZEYNEB21:anneadayı:arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....150
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............250
6=TUBATESBİH............... ........
7=EMBİE....................................200
8=GÜLAYEKER.......................
9=DEBORAH26........................
10=WHİTEROSE00....................200
11=PORTAKALES......................200
12=CGPBAS................................
13=EYSANBARAN.....................
14=AYSEYIGIT1453...................
15=TUUBA84..............................
16=DAMLA2015.........................
17=ARZM61...............................250
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................
20=GAMZELIES..........................
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU.................
23=KARDELEN2558.................
24=MELTEM2012.....................
25=SVEDRIF90.....................
26=KANIKEY.............................

KALAN.......................................7000

EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR***

**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
Canim 500 eklermisin :))

IMG-20150522-WA0000.jpg

Canım galiba belli bi süre adet söktürücü ve doğum kontrol hapı veriyor doktorlar sonrA kendinden adet olmaya başlıyorsun.
Bi arkadaş yazmıştı onca ilaçtan sonra artık ilaçsız adet oluyorum
Yumurtlamam düzene girdi yazmıştı bi sayfada okumuştum
canım hep öyle yapıldı zaten. ben ilacı bıraktıktan hemen sonra düzenli birlikte olmaya çalışıyoruz
sonrasında da benim adetlerim yine düzensiz oluyor :( yani hep bir kısır döngü. ben artık yoruldum bu durumdan. başka bir tedavi yöntemi olsun istiyorum

Back