- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
anladm kuzum tsk ederm biz 2 günü degerlendrdk ama blemiyorm insallah tutmustrCatladiktan sonraki 3 4 gun önemli demisti doktor sen bence 2 gunde bir degerlendir canim....
evet kuzum bu ay baya incir yedm günde 2 tane felan yedim yumurtalarm gelisti cok sükür etkisinin olduguna inaniyormEvet evet adetin bittigi an 2 gunde bi degerlendir ve yorma kendini....yuzustu yatma bol bol kuru incir ye sut ic badem ye besle vucudunu...catlatma ignesine iste canim iiyi buyuyor bu catlar diyerek vermedi....Nasil anlasiliyor bilmiyorum...ama 12.gun gittigimde hatirlarsaniz.. 1cm.e yakin polip cikmisti...Dun yine sormayi unuttum o polip bebegi etkilermi diye artik 11.haftaya kaldi ...
Bide ban tubada 1 adet icmis gunde 17.gun buyumus belki sende 1 tane iciyosun diye bize gore gec cagrmis olabilir...Sen doktora gidene kadar gunleri degerlendir kisaca tatlim
esmerm91 sende bu ara bol bol kuru incir ye rahmi besliyomus kizlar yumlarada iyi geliyomus ben. Gunde 5 tane yiyorum bide hurma yiyorum oda kansizliga iyiymis
yok canm asiri kilom ama zayf sayilmam doktor zayiflarsan iyi olur dedicanm öncelikle sunu söylym bnde pkoluyum ve yumurtalarm büyümüyodu doktor yumurta takibindn kaynakli habire cagirip duruo klomen bazi insanda ise yararken bazisinda tipki bn gibi baslarda hc fayda saglamiyo bu zorlu bir sürec Allahm hepimize yardm etsn
Amin canım amiiiiiinnn . canım sana da zayıflamalısın dedi mi? yani aşırı kilon var mı ?