İnşallah tutar canımCatlama ignesi oldum yarin asilamam var kasiklarim agrio umarim tutar insallah...
Öylemi ben ilişkiye başlayayım o zaman yarın..Kizlar ancak geldim eve uzandim yatiyorum...11.hafta tekrar gidiciem ikili test icin.....esmerm91 canim insallah bebegin seninledir bu ay bugunleri iyi degerlendir...
@Cgpbas Derya canim insallah iyi haberlerle gel insallah tutunur bebegin sana...
ya se min tatlim ben 4.gun klomene basladim aksam 1 adet sonra 5.gun 2 tane 6.gun 2 tane 7.gun 2 tane 8.gun 2 tane ve 9.gun 1 adet ictim bitti 10 taneydi kutuda....
12.gun gittigimde yumurtan 16mm olmus bugun iliski olsun 2 gun sonra mutlaka olsun dedi...ama benim 6gun suruyodu adetm biter btmz iliski oldu daha doktora gitmeden...
Zaten ben klomeni ictigimin 2.gunu yum gelismis ve o yum tutmuş yani ultrasondaki bebegin hesaplanmasina gore o sekilde....Kisaca doktora gidene kadar gunleri kacirma....ve doktor biraz gec cagirmis geldi banada 12 ve 14.gun cagiriyolar genelde birde ben igne kullanmadim cnm yum iyi buyuyo demisti doktor
Canım bende günde 1 tane içecem ama 16. Gün çok geç geldi bana ya.canim ben ilk klomen kullandigim ay 1 taneyle başladim. 17. gun olusmustu yumurtam.herkesin yapisi farkli ama. ikinci ay kullandigimda gunde 2 tablet kullandim 13. gun de olusmustu yum
Evet canım Zeyneb21 in dinlenmesi lazımCanim kesin o yatip dinleniyordur iyide yapar :):)
Cnm dün özeldrn sana bildirmiştim damla ve senin için 300'er adet aldıgımı farketmedin herhaldeTatlim.cok tesekkur ederim yardimlarin icin ancak eve gelebildim girdim hemen...Elmirasu ve eysanin bilgisi bende yok embie okumustu ekledim cnm
Insallah olur cnm bu ay bol bol su ic dua et yorma kndiniAylar snra sonunda yumurtam olustu ve catlams cok sükür doktor smdi adeti beklicez dedi insallah olmazsn dedi Allahm hayrlisini nasip etsn insallah dua edin canlarm bnm icn nolr
Kizlar dun ben hala oldum. K. Bakmayin sayfayla ilglenemedim.Zeyneb21 cnm korkutun beni netseki sonradan okudum hersey normal diye.
Amaa kizlarrr bebisi gorseniz cok tatli dunya guzeli bir kızı oldu abimin. Darısı hepimize inşallah.
mrb cnm doğum kontrol hapını zaten pco dan kurtulmak için veriyolar doktorlar.. ben de klomen kullandım son gittiğimde yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi malesef.. bunun nedeni de pko dedi doktorum yani yumurtaların gelişimini engellediği için öncelikle pco dan kurtulmak lazım.. ama şöyle de bi durum var çok kişi pco ile hamile de kalabilmiş yani.. bence sen iyi bi doktora git tekrar klomen başlatabilir ve yumurta gelişimini takip eder doktorun .eğer klomen e vucudun olumlu cevap veriyo ise pco olsa da gebelik şansı var tabi..Kizlar size birşey sorucam. Şimdi ben 26 marttan beri adet olmuyorum. İlaç kullanmiyorum. Pco var bende. Ben dra gidip artik bebek olsun diye bu yumurta büyütücu veya catlatma ognelerinden olmak istiyorum. Aslında hangisi ne için olacak pek bilmiyorum. Yani bana klomen bir kere verdi Dr adet söktürücü olarak sonrasında doğum Kontrol hapindan verdi. Ben istemiyorum bir kes daha doğum kontrol hali kullanmak.
insallah melegm Rabbm hayrlisiysa nasip etsin insallah hepimize
tatlm 16.gün gec sen doktora gtmeden günleri ii degerlendr bide niye igne olcaksn ki senin yumurtan normalde catlamiyomuydu kuzum sanrm herkese igne yapmiyolar yada doktor gerek görürse yapar sanrmKızlar doktor klomen yazdı bana.
Günde 1 tane iç dedi.
1 haziranda gel dedi.
Ama o zaman adetimin 16. Günü oluyor geç değilmi sizce.
Klomene başlayalıda 12 gün olmuş oluyor 1 haziranda
cok saol kuzum valla p.tesi catladi bnce yumurtam ve biz iki gün degerlendrdk amma insallah hayirlisiysa ve nasipde varsa tutmustrKizlar ancak geldim eve uzandim yatiyorum...11.hafta tekrar gidiciem ikili test icin.....esmerm91 canim insallah bebegin seninledir bu ay bugunleri iyi degerlendir...
@Cgpbas Derya canim insallah iyi haberlerle gel insallah tutunur bebegin sana...
ya se min tatlim ben 4.gun klomene basladim aksam 1 adet sonra 5.gun 2 tane 6.gun 2 tane 7.gun 2 tane 8.gun 2 tane ve 9.gun 1 adet ictim bitti 10 taneydi kutuda....
12.gun gittigimde yumurtan 16mm olmus bugun iliski olsun 2 gun sonra mutlaka olsun dedi...ama benim 6gun suruyodu adetm biter btmz iliski oldu daha doktora gitmeden...
Zaten ben klomeni ictigimin 2.gunu yum gelismis ve o yum tutmuş yani ultrasondaki bebegin hesaplanmasina gore o sekilde....Kisaca doktora gidene kadar gunleri kacirma....ve doktor biraz gec cagirmis geldi banada 12 ve 14.gun cagiriyolar genelde birde ben igne kullanmadim cnm yum iyi buyuyo demisti doktor
kuzum doktor banada vermedi mesela catlatma ignesi ve sükürler olsn ki kendilignden catladi insallah snnkide kendilignden catlar yaaaÖylemi ben ilişkiye başlayayım o zaman yarın..
2 günde bir mi deneme oldu sizde doktora gidene kadar canım.
Canım bide iğne dediğim büyümesi için değil. Çatlatma iğnesi.
Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi niye vermedi doktor sana acaba.
canm öncelikle sunu söylym bnde pkoluyum ve yumurtalarm büyümüyodu doktor yumurta takibindn kaynakli habire cagirip duruo klomen bazi insanda ise yararken bazisinda tipki bn gibi baslarda hc fayda saglamiyo bu zorlu bir sürec Allahm hepimize yardm etsnKizlar size birşey sorucam. Şimdi ben 26 marttan beri adet olmuyorum. İlaç kullanmiyorum. Pco var bende. Ben dra gidip artik bebek olsun diye bu yumurta büyütücu veya catlatma ognelerinden olmak istiyorum. Aslında hangisi ne için olacak pek bilmiyorum. Yani bana klomen bir kere verdi Dr adet söktürücü olarak sonrasında doğum Kontrol hapindan verdi. Ben istemiyorum bir kes daha doğum kontrol hali kullanmak.
Allah razi olsn tatlm insallah olur bol bol duadan baska yapacak bsym yokInsallah olur cnm bu ay bol bol su ic dua et yorma kndini
gözünaydn canm Rabbm tez zamanda sana ve hepimize nasip etsn insallah Allah anali babalı büyütsün insallahKizlar dun ben hala oldum. K. Bakmayin sayfayla ilglenemedim.Zeyneb21 cnm korkutun beni netseki sonradan okudum hersey normal diye.
Amaa kizlarrr bebisi gorseniz cok tatli dunya guzeli bir kızı oldu abimin. Darısı hepimize inşallah.
Catladiktan sonraki 3 4 gun önemli demisti doktor sen bence 2 gunde bir degerlendir canim....Kizlar birsey soracağım ya bnm p.tesi catladi sanrm yumurtam bz p.tesi ve saliyi degerlendrdk artk habire iliski olmasi gerekli mi ki acaba ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?