Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam gununde okuyoruz sana canim insallah hayirli sonuclar verirsin bizlere haziran ayindaKızlar yarın doktora gitcem klomen başlanacak inşallah.
Bu defa klomenle hamile kalırım inşallah.
Dua edenlerden Allah razı olsun
+100
Canim aslinda liste kapali. Sayfayi surekli takip ediceksen.Okumalari aksatmiycaksan senide yazayim ama hergun giriyomsn burayakızlar nasıl oluyor bende almak istiyorum
evet canım nede olsa hergun buradayım benide yazarmısınCanim aslinda liste kapali. Sayfayi surekli takip ediceksen.Okumalari aksatmiycaksan senide yazayim ama hergun giriyomsn buraya
Tamam hosgeldin.Her gun bi arkadasimiz icin okuyoruz bugun sira yasemin arkadasimizda.Belli bi sayimiz yok ama 250 den az okumuyoruz genelde canim.Bazen gunde 2 kisiye okuyoruz.Yani bi sabah bi aksam girdiginde bakarsan herkese okumus olursun.evet canım nede olsa hergun buradayım benide yazarmısın
tamam çok sevindim canım yaseminin niyetine 250 tane hemen okuyayımTamam hosgeldin.Her gun bi arkadasimiz icin okuyoruz bugun sira yasemin arkadasimizda.Belli bi sayimiz yok ama 250 den az okumuyoruz genelde canim.Bazen gunde 2 kisiye okuyoruz.Yani bi sabah bi aksam girdiginde bakarsan herkese okumus olursun.
Birde 2kisiye ust uste okumadiginda siliyoruz tatlim...
Sen ne kadarlik evlisin insallah hayirli saglikli evladin olurm
Insallah canim insallah umitsiz olma sakin duana namazina devam et Rabbim hayirli zamanda nasip eder....bi sorunun y9k dimi doktora gitintamam çok sevindim canım yaseminin niyetine 250 tane hemen okuyayım
8 aydır deniyoruz ama malesef olmadı bebiş inş sizlerinde vesilesiyle olur amin :)
ümitsiz değilim rabbim nasip eder diyorum demekki zamanı var dıyorum ama her ay hüsran haliyle takıntılı olmaya başladım evet duaları hiç bırakmıyorum rabbim tüm isteyenlerede bana da nasip etsin inşallah .çok şükür bi sorunumuzda yok öyle işteInsallah canim insallah umitsiz olma sakin duana namazina devam et Rabbim hayirli zamanda nasip eder....bi sorunun y9k dimi doktora gitin
Yasemine okuyoruz cnmİlk yanlislikla ole yazmisim bnde farkedince duzenledim kbakmayin lutfen
Cogumuzun sorunu yok biliyomsn stres iste insani bitiriyor uzme kendini bebegin insallah gelicek annesineümitsiz değilim rabbim nasip eder diyorum demekki zamanı var dıyorum ama her ay hüsran haliyle takıntılı olmaya başladım evet duaları hiç bırakmıyorum rabbim tüm isteyenlerede bana da nasip etsin inşallah .çok şükür bi sorunumuzda yok öyle işte