Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Gunaydin kizlar...Bu hafta dualariniza daha cok ihtiyacim var... Cuma gunu asilamam olacak dua edin nolur... Dualarinizla ve tabi Allahin izniyle tutsun insallah.. :KK68:

Bu arada cumaya kadar ne yapmam gerekir bi tavsiyesi olan varmi ne yiyip ne icelim vs vs.. Simdiden heyecan yaptim :KK17:

Gunaydin kizlar...Bu hafta dualariniza daha cok ihtiyacim var... Cuma gunu asilamam olacak dua edin nolur... Dualarinizla ve tabi Allahin izniyle tutsun insallah.. :KK68:

Bu arada cumaya kadar ne yapmam gerekir bi tavsiyesi olan varmi ne yiyip ne icelim vs vs.. Simdiden heyecan yaptim :KK17:

inşallah sonuç pozitif olur....benden sana tavsiye olumlu düşün arkadaşım olumsuz düşünme ama çokta şartlama kendini yani kesin gözüyle bakma.Allah korusun olumsuz olursa üzülmeyesin..zaten aşılama sonrası bişey yapmadan devam ediyorsun normal hayatına sadece ağır kaldırmak temizlik iş güç yok,kendini hiçbirşeye yormıcaksın yani gebeymiş gibi davranman lazım..Allah yardımcın olsun canım...

canim inşallah bebeğin gelir bol bol kuruyemiş ye incir ye hurma ye abur cubur yeme asit kafein alma saglikli beslenmeye calis meyve ye

Eksik cok var. Simdi dua almayanları silecegim. Yeni kisiler alacagız.

Canım benim inşallah bebegin tutunur asilaman sonuc verir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin dualarimiz hepimiz icin bir kisiye okunan dua rabbimiz hepimize de nasip etsin inşallah ..birde kelebegine bayildim telefon uma indirdim :):) guzel haber almak dilegiyle hayirlisiyla gelsin gobusune :)minigin:)

Canım benim inşallah bebegin tutunur asilaman sonuc verir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin dualarimiz hepimiz icin bir kisiye okunan dua rabbimiz hepimize de nasip etsin inşallah ..birde kelebegine bayildim telefon uma indirdim :):) guzel haber almak dilegiyle hayirlisiyla gelsin gobusune :)minigin:)
Amiinn insaallah hepimizin once karninda sonra kucaginda nasip etsin insaaalllah...

Back