Evet canim strsten de olabilir ya.anladım cnm yok gidicem mutlaka ama ne bileyim şüphe düştü içime Allah korusun. şimdi bişeyler okudumda strestende olabiliyormus .
Aaa canim gozunaydin.Allah hepinizden razı olsun canlarım 6 haftalık hamileyim dünyalar benim oldu mutluluktan uçuyorum resmen
Canim bunlar niye reddediyor yaa.KIZLAR MORALIM COK BOZUK.HIC BIR SEY YOLUNDA GITMIYOR.
HASTANE IKINCI KEZ TUP BASVURUMU REDDETTI.
NE YAPICAM YA GURBET AYRI BIR DERT.EVLAT OZLEMI AYRI BIR ACI.
FRANSADANDA HASTANELERDENDE NEFRET ETTIM ARTIK YA.
YORULDUM.......
OFF RABBIM YARDIM ET NOLUR.....
KOLUM KANADIM KIRIK GIBI.....
NEYE EL ATSAM OLMUYOR....
Canim hic duymadim bu ilaci.Kizlar aranizda dekort adinda bi ilac kullanan oldu mu
Aminnnnn Allahm bizimde adimizi ilk sayfada yazdrmayi nasip etsn saglikla bebegimizi kucagimza alalm yalvariyorm RabbmKizlar sayfamizin 6. Hamilesi oldu sedaa
Darisi basimiza
canm ii cok sükür kavustn annenlere göznaydn canm.Kizlar bu arada ben geldim annemlere.
Yegenim cok tatli ya onunla oynuyorum.
3 yasinda guzel bi kiz yegenim var.
Teyzesinin balı yaa.
Bu arada her firsatta girerim buraya sizlerle sohbet etmeyi seviyorum.
evet günde 3 klomen +1de gece yatmadan onu icicem insallah klomen bitimide yine gidicem birde igne yapcakms doktorCanim hic duymadim bu ilaci.
Sana mi verdi doktor
hakkinda hayrlisi olur insallah canm Allah yar ve yardmcin olsn liste basa dönünce yokmusun listedeArkadaslar allah razi olsun okudugunuz icin.benim duamda bitmis cok sukur.
Allahim herksin kucagini hayirli sglikli imanli evlatlatla doldursun ins.
Tup bebek sonrasi lekelenmem hala devam ediyo benim. Dr hap verdi .ve.tekrar adet olunca gitmemi. Dondurulmuslarim icin ne zaman baslamamiz gerwktigini o zaman konusacagimizi soyledi. Ins. Hastanedeki dondurilmus sipaarim bu sefer sikica sarilirlar bana.
Rabbim hepimkzin goblunden geceni hayirlisiyla kabul eylesin ins.
Bu arada listede dua okunmayan hrrkes icin 200er tane okudum.listeyi bitirdim yani. sik sik giremiyorum. Tekrardan haner veremezsem.kisira bakmayin
Hakkinizi helal edin
Vardır herseyde bir hayır böyle diyip rahatlatalım kendimizi.Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar sen üzme kendini.Eninde sonunda bizim için yazılanı yaşıyoruz canım yıpratma kendini bedenine ruhuna yazık. İnşallah güzel seyler olur, bi vesile olur islerin yoluna girer...KIZLAR MORALIM COK BOZUK.HIC BIR SEY YOLUNDA GITMIYOR.
HASTANE IKINCI KEZ TUP BASVURUMU REDDETTI.
NE YAPICAM YA GURBET AYRI BIR DERT.EVLAT OZLEMI AYRI BIR ACI.
FRANSADANDA HASTANELERDENDE NEFRET ETTIM ARTIK YA.
YORULDUM.......
OFF RABBIM YARDIM ET NOLUR.....
KOLUM KANADIM KIRIK GIBI.....
NEYE EL ATSAM OLMUYOR....
Ben kullanmadım, duymadımda...Kizlar aranizda dekort adinda bi ilac kullanan oldu mu
Kizlar iyi aksamlar... Esim kasikta biriken yag bezesini aldırmak zorunda oldugu icin dun ameliyat oldu... haliyle calismalarda o iyilesinceye kadar ara verdik...
Bu cumada mevlud okutuyorum evde... Ozellikle burdaki 35 kisi icin dua isteyecem hocadan ve gelen misafirlerden... Yogunluk ve yorgunluktan buraya bakamayabilirim ama gulaydan sonraki herkese, kendim dahil 200 er aldim... Ara ara bakarim ama hepsini de 2 güne bitiririm... Dualarim sizinle... sizide cuma gunu misafirim olmussunuz gibi dusunecem ve dua edecem sizde cuma oglen bende olun kalben olurmu ;insallah... Bu arada listemizdeki 3 hamiside tebrik ediyorum darisi diger 32 kisiye diyorum ; ))
Geçmiş olsun cnm.Kizlar iyi aksamlar... Esim kasikta biriken yag bezesini aldırmak zorunda oldugu icin dun ameliyat oldu... haliyle calismalarda o iyilesinceye kadar ara verdik...
Bu cumada mevlud okutuyorum evde... Ozellikle burdaki 35 kisi icin dua isteyecem hocadan ve gelen misafirlerden... Yogunluk ve yorgunluktan buraya bakamayabilirim ama gulaydan sonraki herkese, kendim dahil 200 er aldim... Ara ara bakarim ama hepsini de 2 güne bitiririm... Dualarim sizinle... sizide cuma gunu misafirim olmussunuz gibi dusunecem ve dua edecem sizde cuma oglen bende olun kalben olurmu ;insallah... Bu arada listemizdeki 3 hamiside tebrik ediyorum darisi diger 32 kisiye diyorum ; ))
İnşallah öyle olur cnm ya bazen isyana düşüyoruz iste ama Rabbim affetsin .Allahım sevindirsin bizleri inşallah...Vardır herseyde bir hayır böyle diyip rahatlatalım kendimizi.Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar sen üzme kendini.Eninde sonunda bizim için yazılanı yaşıyoruz canım yıpratma kendini bedenine ruhuna yazık. İnşallah güzel seyler olur, bi vesile olur islerin yoluna girer...
Canim bunlar niye reddediyor yaa.
Allahim sen butun kapali kapilari ac ayse arkadasima yol goster aminn
Sağol yasminim amin cnm amin Rabbim merhamet eylesin.duamizin önüne gecen gunahlarimizi bagislasin.Kizlar sayfamizin 6. Hamilesi oldu sedaa
Darisi basimiza
ah cnm bi oturum hakkımı alsam uçarak gelicem.tedavisi türde görsem daha iyi olur zaten burada dil bilmiyorum.hep zorluk çıkarıyorlar ya.canm neden reddetmisler skma canini nolur türkiyeye hic mi gelme sansin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?