• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

KIZLAR MORALIM COK BOZUK.HIC BIR SEY YOLUNDA GITMIYOR.
HASTANE IKINCI KEZ TUP BASVURUMU REDDETTI.
NE YAPICAM YA GURBET AYRI BIR DERT.EVLAT OZLEMI AYRI BIR ACI.
FRANSADANDA HASTANELERDENDE NEFRET ETTIM ARTIK YA.
YORULDUM.......
OFF RABBIM YARDIM ET NOLUR.....
KOLUM KANADIM KIRIK GIBI.....
NEYE EL ATSAM OLMUYOR....
Canim bunlar niye reddediyor yaa.
Allahim sen butun kapali kapilari ac ayse arkadasima yol goster aminn

Kizlar bu arada ben geldim annemlere.
Yegenim cok tatli ya onunla oynuyorum.
3 yasinda guzel bi kiz yegenim var.
Teyzesinin balı yaa.

Bu arada her firsatta girerim buraya sizlerle sohbet etmeyi seviyorum.

Kizlar sayfamizin 6. Hamilesi oldu sedaa
Darisi basimiza
Aminnnnn Allahm bizimde adimizi ilk sayfada yazdrmayi nasip etsn saglikla bebegimizi kucagimza alalm yalvariyorm Rabbm

Kizlar bu arada ben geldim annemlere.
Yegenim cok tatli ya onunla oynuyorum.
3 yasinda guzel bi kiz yegenim var.
Teyzesinin balı yaa.

Bu arada her firsatta girerim buraya sizlerle sohbet etmeyi seviyorum.
canm ii cok sükür kavustn annenlere göznaydn canm.
annenler iilerdr insallah orda bol bol kafa dagitmaya bak canm.yegeninide Allah ablanlara bagislasn insallah

Canim hic duymadim bu ilaci.
Sana mi verdi doktor
evet günde 3 klomen +1de gece yatmadan onu icicem insallah klomen bitimide yine gidicem birde igne yapcakms doktor

Arkadaslar allah razi olsun okudugunuz icin.benim duamda bitmis cok sukur.
Allahim herksin kucagini hayirli sglikli imanli evlatlatla doldursun ins.
Tup bebek sonrasi lekelenmem hala devam ediyo benim. Dr hap verdi .ve.tekrar adet olunca gitmemi. Dondurulmuslarim icin ne zaman baslamamiz gerwktigini o zaman konusacagimizi soyledi. Ins. Hastanedeki dondurilmus sipaarim bu sefer sikica sarilirlar bana.
Rabbim hepimkzin goblunden geceni hayirlisiyla kabul eylesin ins.

Bu arada listede dua okunmayan hrrkes icin 200er tane okudum.listeyi bitirdim yani. sik sik giremiyorum. Tekrardan haner veremezsem.kisira bakmayin
Hakkinizi helal edin

Arkadaslar allah razi olsun okudugunuz icin.benim duamda bitmis cok sukur.
Allahim herksin kucagini hayirli sglikli imanli evlatlatla doldursun ins.
Tup bebek sonrasi lekelenmem hala devam ediyo benim. Dr hap verdi .ve.tekrar adet olunca gitmemi. Dondurulmuslarim icin ne zaman baslamamiz gerwktigini o zaman konusacagimizi soyledi. Ins. Hastanedeki dondurilmus sipaarim bu sefer sikica sarilirlar bana.
Rabbim hepimkzin goblunden geceni hayirlisiyla kabul eylesin ins.

Bu arada listede dua okunmayan hrrkes icin 200er tane okudum.listeyi bitirdim yani. sik sik giremiyorum. Tekrardan haner veremezsem.kisira bakmayin
Hakkinizi helal edin
hakkinda hayrlisi olur insallah canm Allah yar ve yardmcin olsn liste basa dönünce yokmusun listede

KIZLAR MORALIM COK BOZUK.HIC BIR SEY YOLUNDA GITMIYOR.
HASTANE IKINCI KEZ TUP BASVURUMU REDDETTI.
NE YAPICAM YA GURBET AYRI BIR DERT.EVLAT OZLEMI AYRI BIR ACI.
FRANSADANDA HASTANELERDENDE NEFRET ETTIM ARTIK YA.
YORULDUM.......
OFF RABBIM YARDIM ET NOLUR.....
KOLUM KANADIM KIRIK GIBI.....
NEYE EL ATSAM OLMUYOR....
Vardır herseyde bir hayır böyle diyip rahatlatalım kendimizi.Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar sen üzme kendini.Eninde sonunda bizim için yazılanı yaşıyoruz canım yıpratma kendini bedenine ruhuna yazık. İnşallah güzel seyler olur, bi vesile olur islerin yoluna girer...

Kizlar iyi aksamlar... Esim kasikta biriken yag bezesini aldırmak zorunda oldugu icin dun ameliyat oldu... haliyle calismalarda o iyilesinceye kadar ara verdik...
Bu cumada mevlud okutuyorum evde... Ozellikle burdaki 35 kisi icin dua isteyecem hocadan ve gelen misafirlerden... Yogunluk ve yorgunluktan buraya bakamayabilirim ama gulaydan sonraki herkese, kendim dahil 200 er aldim... Ara ara bakarim ama hepsini de 2 güne bitiririm... Dualarim sizinle... sizide cuma gunu misafirim olmussunuz gibi dusunecem ve dua edecem sizde cuma oglen bende olun kalben olurmu ;:KK66: insallah... Bu arada listemizdeki 3 hamiside tebrik ediyorum darisi diger 32 kisiye diyorum ;:KK66:))

Kizlar iyi aksamlar... Esim kasikta biriken yag bezesini aldırmak zorunda oldugu icin dun ameliyat oldu... haliyle calismalarda o iyilesinceye kadar ara verdik...
Bu cumada mevlud okutuyorum evde... Ozellikle burdaki 35 kisi icin dua isteyecem hocadan ve gelen misafirlerden... Yogunluk ve yorgunluktan buraya bakamayabilirim ama gulaydan sonraki herkese, kendim dahil 200 er aldim... Ara ara bakarim ama hepsini de 2 güne bitiririm... Dualarim sizinle... sizide cuma gunu misafirim olmussunuz gibi dusunecem ve dua edecem sizde cuma oglen bende olun kalben olurmu ;:KK66: insallah... Bu arada listemizdeki 3 hamiside tebrik ediyorum darisi diger 32 kisiye diyorum ;:KK66:))

Cok gecmis olsun rabbim tez vakit sifalar versin ve muradinizi versin dularin da kabul olsun arkadasim bereketin bol olsun.. dilerim cuma gununden itibaren dualarini yasamaya baslarsin.. allah hepimizin dularini kabul etsin hayirli kilsin. Sevgiler

24-33 cü kişilere 200 adet alıyorum. Sultan adlı arkadasım duanı kacırdım yınede 200 okucam senin niyetine.
Benden yana hakkınıx helal olsun, sizlerde helal edin.
Dua listesinden çıkıyorum. Kendinize iyi bakın dualarımda olacaksınız.

Seda arkadasım mutlu saglıklı bir dokuz ay gecırıp kucagına alırsın ve sevgıyle buyutursun inş.

Allaha emanet olun

Geçmiş olsun cnm.
Allah kabul etsin hayrini ve mevludunude.bizide davet ettiğin için sağol.kalben seninleyim cuma günü inşallah...

Vardır herseyde bir hayır böyle diyip rahatlatalım kendimizi.Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar sen üzme kendini.Eninde sonunda bizim için yazılanı yaşıyoruz canım yıpratma kendini bedenine ruhuna yazık. İnşallah güzel seyler olur, bi vesile olur islerin yoluna girer...
İnşallah öyle olur cnm ya bazen isyana düşüyoruz iste ama Rabbim affetsin .Allahım sevindirsin bizleri inşallah...

Back