yaaaVeee bu sabah kırmızıları gördüm Malesef
dua edin nolur[
Umarım vardır minik kalbinin atışını duyarsın,sağlıkla kucağına alırsın.Allah yardımcın olsun.Seda yaşın kaçtı ne zamandır bekliyodun,ialç kullandınmı?
kızlar dün idrar testi yaptım çift çizgi sabah aç karnına kan verdim bakalım netleşcek o zamana
kızlar yaaa benim dün sağ göğsümde sırt üstü yatarken hafif agrı oldu dokundugumda elime yağ bezesi gibi bişey geldi soltarafa baktım bişey yok bugün sabah kalktım sol tarafımdaada hafif agrı vardı yine elime yağ bezesi gibi bişey geldi
malum burda dogru düzgn hastane olmadıgı için merkeze gitmem gerek bilemedim eşimi de telaşlandırmak istemiyorum yaşayan varmı aşılama için kullandıgım ilaçlardan olmus olabilir mi sonucta fazla fazla horman alıyoruz
Geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur.. Gene de ertelemeden göstermeni öneririm..
Bazen kullanılan ilaçlar da yapıyor doktoruna da ilet belki ilacı değiştirir.
İlk haftalar kasik agrisi oluyormus. Canim dikkat et kendine yinede.Evet canim onlar sagolsun soylediler ama benim gozumden kacan olabilir insanlik hali.. bide cok uykusuzum gece karnim kasiklarim cok agridi basim agriyo ilacta yasak cuma olsada doktora gitsem
Adetin kac gun gecti canim.kızlar dün idrar testi yaptım çift çizgi sabah aç karnına kan verdim bakalım netleşcek o zamana
Canim kan testi vermis.Sultan icin duamiz bitti elhamdülillah Rabbim kabul etsin tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sedacim ekleme olayina yasemin karar versin ayrica insallah sonucun pozitiftir guzel haberlerini aliriz bizlerde.
Gulay icin basliyoruz canlar.
Canim tekrar ekledik seni.dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?