Allah razı olsun cnmmm inşallahhhh 6. günümdeyim ama hiçbişey hissetmiyorum ben hayırlısı
evet 12. günde dedi ama bu kez adetimi bekleyecem gecikirsem 5 6 gün falan öyle düşünüyorum yoksa cok üzülüyrum sende hiç ağrın falan varmıydı ben hiçbişey hissetmiyorumCanim umutsuzluga dusme Rabbim insallah ol der ve oluverir...12.gundemi baktiricaksin kanda canim
evet 12. günde dedi ama bu kez adetimi bekleyecem gecikirsem 5 6 gün falan öyle düşünüyorum yoksa cok üzülüyrum sende hiç ağrın falan varmıydı ben hiçbişey hissetmiyorum
Yaz canım benim çok güzel duygular bunlar vesvese yapma artık tadını çıkarSagol canimm benim pzt yine bi kan verme macerasi basliyooo ama olsun güzel dusunuyorum artik seytanin vesvesi yetti canima zaten
Sizlerdende haberler alicaz insallah
Egerki hamileysem hala suphe duyuyorum :))
Agrimi sizimi yazicam buraya hani nerem agriyodu nerem aciyodu diye belki faydasi olur D Deborah26
Yaz canım benim çok güzel duygular bunlar vesvese yapma artık tadını çıkar
Okudum zeynepcim sende ne yollardan geçmissin, bizde neler yapmıyoruz ki inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz bizde bebeklerimize.Dimi tatlim dogru diosun :) yazdim canim bi sayfa once sanirim
Canım ne güzel anlatmışsın.Kizlar ben 20 aydir evliyim.Hashimoto tiroid hastasyim.Ama her sabah ilac kullanarak tsh seviyem 1.5 seviyelerinde gebe kalmak Icinbu seviyede olmasi onemliymis 1 yildir boyle.Eger aramizda tiorid sorunu olan varsa ilaclari sakin ihmal etmeyin her sabah ayni saatte ac karna icin.Amma ben tiroid duzgun olsun derken prolaktin (31) cikti vucudun dengesi oyleymis.Onun icinde bi ara dostx kullandim gecen sene haziranda 2 tanecik ilac ictim prolaktn dustu ve hamile kaldim beta hcg 7..12..14 tu kimyasalla sonuclandi.Doktor korunma onermedi zaten cat diye hamile kalan bunyem yok.Eylulde yum takibi yaptirdim buyuyo catliyo gayet guzel dendi.Catladigi gun esim gitti hep zaten pek yum gunleri olmuodu yanimda..Isinden dolayi..sonra bi sure ben doktorada gitmedim biseyde yapmadım doktora en az 3 ayda gidiodum tiroid seviyem icin ama onuda umursamadim.Bikmistim cunku.Sonra bi ara testere disli aslan pencesi cayi ictim 1 hafta ama onuda biraktim.Endokrin doktoru prolaktin olctururken 4gun iliski olmadan gel dedi.Stres ve heyecan artiriyomus meger.Seninki cok yuksek degil dedi.Bende stres olmamasi ne mumkun tabi...
Sonra subat ayinda adetin 3.4. ve 5 gunu isirgan otu ictim sadece 3 gun. Tabi yine adet oldum martta o adetimin 4.gunu gitmistim doktora prolaktini soyledim ilk bakildi 19 gayet iyi dedi.Cunku kafam rahatti doktora gidiyoduk tedavi olucaktim biseyim varsa bulunucakti.Bu rahatlikla dusmus meger prolaktin...
Sonra klomen verdi dedim yumurtam.buyuyo benim gerek varmiki buyusede tembellik. olabilir dedi ve kullanmaya basladim 5 gun gunde iki kez.Sonra klomen bitti kontrolde 12.gun yum 16 mm dedi..Takvim yazdi.Tabi yine takvime cok uyamadik esim nobetciydi falan.Ama ben cok dikkat ettim.kendime ev supurmek balkon yikamak agir kaldirmak hic birini yapmadim.Ilac ictim o kadar bosa gitmesin emegim dedim.Yaptığım is yemek yapmak ve bulaşıkları makineye dizmek :)))
Çünkü ben adetim yakinken hep ev isleri yapardim aman tutmadi iste diyip agir kaldirirdim bu sefer isleri esime devrettim.
AyaKlarimi duvara dayayp yattim iliskden sonra en az yarim saat sonrada yerimden kalkmadim surune surune yastigima gectim ve sirt ustu uyudum bacaklarımi birlestirip.
Belki cogunu biliyosunuz yapiyosunuz kizlar ama benim yasadiklarim bunlar belki yinede faydasi olur
Insallah bebeklerimiz bizlerle olucak Rabbim ihmal degil imtihan Ediyor dualarimdasiniz her zaman her namaz sonunda canlarimm
Amin inşallah herkesin ismini ilk sayfada görmek isterim.Ahh canim benim ekle ama insallah degerlerim iyi gider sizlerin adi olucak orda tez zamanda tatlim benim
Canım daha erkenAllah razı olsun cnmmm inşallahhhh 6. günümdeyim ama hiçbişey hissetmiyorum ben hayırlısı
Okudum zeynepcim sende ne yollardan geçmissin, bizde neler yapmıyoruz ki inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz bizde bebeklerimize.
Canım inşallah bizde bu belirtileri yaşarız.Kizlar adetim gecmisti hatta burayada yazmisimtim kandil aksami batmalar olmustu direk uzanmistim ayakta bile duramamistim.
Adetim 2 gun gecmisti belime ara ara agri giriodu dedim kesin geliyolar.
Birde yum catladiktan sonraki gunler beni cok ates basiyodu ev cok sicak geliyodu...Ama simdi tam tersi usuyorum hava burda 25 derece oysa...
Bu hafta hep hafiften kasik agrisiyla geciyo ozellikle sag kasigimda agrilar oluyo..
Bide adetm gecmemisti galiba net hatirlamiyorum koltukten kalkarken gobek deligiyle rahim arasi agri oldu.Boyle iki buklum kaldim geri oturmustm.
Gecen gecede kasigimdan karnima doğru agri oldu uykudan uyandirdi...
Bide biraz oncede yazdm adetime yakin uykuda rahmin icine dogru agri oldu boyle sanki zonklama gibiydi uyandirdi yine beni :)))
Karisik oldu kusura bakmayin nolur aklima geleni yazdim
Canım inşallah bizde bu belirtileri yaşarız.
BatmA şeklinde kasık ağrısı her adetten önce bende oluyo.
Ama sonra adet oluyorum. Psikolojik galiba benimki
Aaaaa Allah böyle doktorlara düşürmesin ya.Aynen canim birde unutmusum bu doktor bana 1 cm polip var belkide o engel demisti...Klomene bi kac ay devam et sonra aliriz gerekirse demisti...
Birde prolaktin icin ilac veren doktora bi daha kontrole gitmistm burdaki devlet hastanesndeki Alahim ona dusurmesin.dedim.bi kez prolaktin icin ilac verdiniz kimyasalda olsa hamile kaldim yine yukseldi degerim yine verin ay yok sen bu degerlerle hamile kalamassin dedi kadin yuzume yuzume.Vicdansız ne agladim o lafa.
Meger bana yaptığı e2 lh fsh adetin 14.gunundeymis yani herseyin max seviyede oldugu zamanda
Ayy maşallah tatlım hayırlı olsun gözün aydın dua et bizlere. Benim de cuma günü transferim varKızlar günaydın
Dun sonucumu aldim nihayet.137 den 333 e cikmis beta hcg...Elhamdülillah
Ama pzt tekrarlanicak beta.Insallah yine yukselmistir....bu sali adetim geceli 15 gün olucak.Ama sanirim benimki gec döllenme kizlar
Artik icim daha rahat yani ne bilim bi kez yukseldi diye yine yukselir dusuncesi var.Rabbim bilir dogrusunu O na teslimim.
D Deborah26 canim bende bu kan kac gundur bekliyo sonucum yanlistir dedim gelisi güzel yerde beklemedigini soylediler :)
Aaaaa Allah böyle doktorlara düşürmesin ya.
Ne demek bi kadına hamile kalamazsın demek ya.
Vicdansızlık ya.
Ayy maşallah tatlım hayırlı olsun gözün aydın dua et bizlere. Benim de cuma günü transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?