Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canim umutsuzluga dusme Rabbim insallah ol der ve oluverir...12.gundemi baktiricaksin kanda canim
evet 12. günde dedi ama bu kez adetimi bekleyecem gecikirsem 5 6 gün falan öyle düşünüyorum yoksa cok üzülüyrum sende hiç ağrın falan varmıydı ben hiçbişey hissetmiyorum

Klomen kullanirken hafif kasik agrisi olmustu.Yum çatlama gununde asiri akintim vardi.Hala var gerci.
Ama ben bazen adet olucami takvim tutmasam bilmezdim canim.Adetime yakin bi agri oldu rahmimde icinde uykudan uyandirdi boyle araliklarla sanki bisey vuruyo gibi ilk kez yasadm bu agriyi degisikti.
Onun disinda adetim 3 gun gecince hafif hafif sag kasigimda agrilar oldu.kandil aksami siddetlendi nefes alamadim o derece.
evet 12. günde dedi ama bu kez adetimi bekleyecem gecikirsem 5 6 gün falan öyle düşünüyorum yoksa cok üzülüyrum sende hiç ağrın falan varmıydı ben hiçbişey hissetmiyorum

Yaz canım benim çok güzel duygular bunlar vesvese yapma artık tadını çıkar

Canım ne güzel anlatmışsın.
Teşekkür ederim
Bak troidmiş prolaktinmiş.
Ne olursa olsun.
Rabbim verdikten sonra hiç bişey engel değil.
İnşallah sağlıcakla bebeğini kucagına alırsın canım

Kizlar adetim gecmisti hatta burayada yazmisimtim kandil aksami batmalar olmustu direk uzanmistim ayakta bile duramamistim.
Adetim 2 gun gecmisti belime ara ara agri giriodu dedim kesin geliyolar.
Birde yum catladiktan sonraki gunler beni cok ates basiyodu ev cok sicak geliyodu...Ama simdi tam tersi usuyorum hava burda 25 derece oysa...
Bu hafta hep hafiften kasik agrisiyla geciyo ozellikle sag kasigimda agrilar oluyo..
Bide adetm gecmemisti galiba net hatirlamiyorum koltukten kalkarken gobek deligiyle rahim arasi agri oldu.Boyle iki buklum kaldim geri oturmustm.
Gecen gecede kasigimdan karnima doğru agri oldu uykudan uyandirdi...
Bide biraz oncede yazdm adetime yakin uykuda rahmin icine dogru agri oldu boyle sanki zonklama gibiydi uyandirdi yine beni :)))
Karisik oldu kusura bakmayin nolur aklima geleni yazdim

Aynen canim birde unutmusum bu doktor bana 1 cm polip var belkide o engel demisti...Klomene bi kac ay devam et sonra aliriz gerekirse demisti...
Birde prolaktin icin ilac veren doktora bi daha kontrole gitmistm burdaki devlet hastanesndeki Alahim ona dusurmesin.dedim.bi kez prolaktin icin ilac verdiniz kimyasalda olsa hamile kaldim yine yukseldi degerim yine verin ay yok sen bu degerlerle hamile kalamassin dedi kadin yuzume yuzume.Vicdansız ne agladim o lafa.
Meger bana yaptığı e2 lh fsh adetin 14.gunundeymis yani herseyin max seviyede oldugu zamanda
Okudum zeynepcim sende ne yollardan geçmissin, bizde neler yapmıyoruz ki inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz bizde bebeklerimize.

[QUOTE="embie, post: 40766520, member: 661ben ya... bu gün arkadaşlarımla kafeye gittik. Biri arkadaşımın kızi var 3 aylık dunya tatlısı. Kucağımda uyutum onu. Başka bir arkadaşımda kötü oldum cok falan dedi. Bende neden dediğimde 7 aylık olacaktın sende dedi. Benim doğmamış bebegim hiç aklımdan cıkmıyor ya. Ben ne büyük günah işlemişimde rabbim onu benden aldı hic bilmiyorum. Yaşama sebebkm yok resmen.[/QUOTE]
Ay kuzum yaaa üzme kendini yaraların kabuk bagliycak zamanla ,aklından çıkmayacak ana alisacaksin bu duruma ben de kaybettim brbbegimi dogucagi tarihi bile hesaplamistim. O gün geldiğinde Teyzem sarılıp hüngür hüngür ağladım Bebeğimi kaybetmeseydim su an doğumda olacaktım diye uff bunları yazarken bile Ağlıyorum unutamiyorum ben de ama napalim allah in takdiri bunu yaşamakta varmış. Bu bile bizim için bir sınav biliyormusun. RABBİM SINiyor çok istedi verdim sonra geri aldım bakalım isyan mi edecek yoksa boynunu bükük razi mi gelecek diye ..Rabbim bekle diyor benden ayrılma bekle... ben sana sabrinin sonunda en güzelini vericem bekle..

Volhat canım bol bol dinlen kizlar prolaktin sorununuz yoksa kuru incir yiyin rahmi besliyomus birde hurma oda kansizliga iyiymis

Canım inşallah bizde bu belirtileri yaşarız.
BatmA şeklinde kasık ağrısı her adetten önce bende oluyo.
Ama sonra adet oluyorum. Psikolojik galiba benimki

Kizlar nasibi olan yasiyor uzulmeyin lutfen eskiden kadinlar ne folik asit ne vitamindi biliyolardi gunu gecince hamileyim diyolarmis. Nasibinde varsa elbet yasayacak bebeklerimiz.
Hem onlar bizim ahiretteki sefaatcilerimiz anneleri babalarini bekliyolar

Aaaaa Allah böyle doktorlara düşürmesin ya.
Ne demek bi kadına hamile kalamazsın demek ya.
Vicdansızlık ya.

Ayy maşallah tatlım hayırlı olsun gözün aydın dua et bizlere. Benim de cuma günü transferim var

Amiiin canim amiin
Aklima geldikce yaziyorum ama ben birde adetim 1 gun gecse degerlendirelm derdim esime.Nette bulamadim ama bi kac yasli teyze iliskinin bebegi bozdugunu soylediler.Aklinizda bulunsun.Cunku 2 kez adetm 3 gun gecmsti dedim belki adete yakin tutar iliski olur ertesi gun kanamam baslardi.Belki bebek falan yoktu ama iste dikkat edelim yinede canim buda bi ihtimalmis
Aaaaa Allah böyle doktorlara düşürmesin ya.
Ne demek bi kadına hamile kalamazsın demek ya.
Vicdansızlık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…