Canım doktor uygun görürse istiyo rahim filmi.Bugun ilk defa doktora gittim kac tup kan verdim sayamadim çıkınca acimdan ağladımalttan muayene etti bişey yok dedi hemen rahim filmi istedi tüpün kapaliysa direk tüp bebek dedi ben bisey anlamadım bu işten. Rahim filmi ilk istenileceklerin arasında mi. Burda okudum korktum ondan nasıl cektireceksem
Burası dua bölümüdini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi
İnşallah çatlama günü tutmuştur canım yaHele benimki hic beklemesin canım. Oyle umutluyum ki.
Adet günü yumurta çatlamasına çok şaşırdım canım.Normaldd 35 gunde olurum. Bu gun 34 cu gun cnm. Cok duzensiz bir adetim var
Bende bu ay hiç bişey denemedim canım ya Bakalım ne olacakBen de bir bunu bir de akışına bırakmayı denemedim sanırımbu ay bıraktım, sedece dua ediyorum bırak bırak diyolar bakalım görcez
Elimizden duadan başka bişey gelmiyor canımbenim uc yildir bebegim olmuyo fsh yuksek sadece tup bebek sansin var diyo doktorlar normal yolla imkansimiz tup bebek yaptiramadim elimde sadece dua geliyo dualara ve rabbime sigindim bende bildigim dualari yazmak istedim okadar
Güzel açıklama yapmışsın canımArkadaslar hemen olayi aydinlatalm bu okudugumz Allahn isimlernden..ve dua niteliginde oldugu icin adetliykende okunabilir..birebir diyanetn fetva hattini arayarak sorabilrsinz ben sordm icm rahat
Evet öyle deneyelim bide.Sizde iki uc gunde bir iliskiye girin canim garantile
Bende şok oldum yaAdet günü yumurta çatlamasına çok şaşırdım canım.
İnşallah adet olmazsın tutar bu gün
Ben iste o akıntıdan pek anlamıyorum. Cok su iciyorum,ondan cok sık wc giderim. Ondan pek anlayamiyorumEvet öyle deneyelim bide.
Ama haftaya falan annemlere gitmeyi düşünüyorum günleri kaçıracağız galiba
Neyse kısmet artık
Canım doktor sana yumurtan çatlamış demişya
Peki akıntı durumun nasıl.
Şeffaf uzayan akıntı varmı bugünlerde
Hımm anladım canımBen iste o akıntıdan pek anlamıyorum. Cok su iciyorum,ondan cok sık wc giderim. Ondan pek anlayamiyorum
Canım doktor uygun görürse istiyo rahim filmi.
Korkma gerçekten çok kolay
Muayeneden farksız değil.
Çok az adet sancısı oluyo.
Burda okuduysan o arkadaşın rahminden dolayı ağrı çok olmuş
Stres yapma canım
İnşallah tüplerin açıktır
ay canm kusura bakma korkuttuysam ama benm rahmim tersmiş o yuzden zorlanmis dr bide ben acayip stresli girdim çok kasmışım kendimi. herkesin yapisi farkli bide benim çok fazla darmiş o yuzden tahriş olmus uyaninca hemen agri kesici igne vurdular erteleme derim bende korkudan erteledim hep.ins bebisin gelir. ama ben bi kendimde bu sikayetleri gordum herkes gayet kalkip yurumus falanCok okudum o yuzden korktum keske hic gormeseydim :) Galiba yaza kalacak cektiremicem şimdilik inşallah gerek kalmadan bebis gelir
Canım inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırsınCok okudum o yuzden korktum keske hic gormeseydim :) Galiba yaza kalacak cektiremicem şimdilik inşallah gerek kalmadan bebis gelir
ay canm kusura bakma korkuttuysam ama benm rahmim tersmiş o yuzden zorlanmis dr bide ben acayip stresli girdim çok kasmışım kendimi. herkesin yapisi farkli bide benim çok fazla darmiş o yuzden tahriş olmus uyaninca hemen agri kesici igne vurdular erteleme derim bende korkudan erteledim hep.ins bebisin gelir. ama ben bi kendimde bu sikayetleri gordum herkes gayet kalkip yurumus falan
Canım inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırsın
Ama erteleme fazla dua et stres yapma
Sonra erteledin diye pişman lık yaşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?