neden yasak anlamadım, bildiğin inandığın biseyler varsa bizimlede paylaşırmısın.dini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi
cnm neden tepki gosterdin anlamadim biz zaten dua ediyoruz burda ben mi anlayamadim ne oldugunuDerdin ne arkadaşım anlayamadım. Bunca insan cahil birşey bilmiyoruz senin hocaya mı kaldık.
Adetliyken dua etmeyin diyor hoca oyle demis. Kimin duası kabul olur bilinmez onu demk istedim bende.cnm neden tepki gosterdin anlamadim biz zaten dua ediyoruz burda ben mi anlayamadim ne oldugunu
Ben de bir bunu bir de akışına bırakmayı denemedim sanırımKızlar adetle beraber vücut ısısı ölçülmeye başlanıyor yükselişe geçtiği an yumurtlama dönemi oluyor hatta yumurtanın çatladığı günü bile biliyorlar bu yöntemle.
Ben denemedim hiç henüz.
Benim psikolojim bozulmuştu canım geçen ay çektirdim kanama değil ama yanma oldu bende, çok az da ağrı.. Yoğun değilse normal bence doktorum olabilir demişti.ben hala sünnet cocugu gibi yuruyorum rahim filminin bu kadar zor olacagini dusunmemistimkanamam devam ediyor bugun 4. gun normal mi acaba
Ahh ben hep dusunmeyecegim diyorum aklım hep oradaBen de bir bunu bir de akışına bırakmayı denemedim sanırımbu ay bıraktım, sedece dua ediyorum bırak bırak diyolar bakalım görcez
Canım ben onceden almistim cumadan okudumfiliz2012 hadi cnm bitek sn kaldn
Bir daha ki tura gelirim inşallah canim çünkü bana da dertlesmek iyi geliyor ama az uzak kaliyim dönerim yine canim inşallah bende hamile haberlerinizi alirim kendinize iyi bakinEvet canım bazen burada stres yapıyor insanı.
Ama bazende derdimizi anlatıyoruz iyi oluyor.
Birdahaki turda olmayacan sanırım.
Ama yine sonralarda gel olurmu
Özellikle hamile haberini duymak isteriz inşallah.
Kendine iyi bak
yenibidünya ve esk26z icin 200 alim yapmissn canm o sekilde not almisim tubaya okudugunu yazmamssn sanrmCanım ben onceden almistim cumadan okudum
Çok şaşırdım yabnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms mesela
Ben doktordan değilde burdaki sayfalardan okumuştum canımDoktora sordum. En kesin rahimden dedi. Zaten dun de int te okumustum
Katılıyorum sana canimKizlar havalarn isinmasiyla birlikte dualarmizn yavas ilerlemesi bir oldu ben kendmde dahil hepimz cok yogunz biliyorm ama brazck daha buraya zaman ayrmaya calisin olr mu kimsenin duasi beklemsn öyle uzun uzun
Sizde iki uc gunde bir iliskiye girin canim garantileÇok şaşırdım ya
Biz kesin günü tutturamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?