- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
cnm bende dün cektirdim ama hiç anestezi almadım lapraskopi ili küçük bi operasyonla acılabilir korkmakizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdimvajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
Allah yardimcin olsun duzelir merak etme ya sabr cek korkutma kendinikizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdimvajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
Çok geçmiş olsun, sakin ol ve mutlu ol çünkü bebeğine kavusacagin yolda biraz daha ilerledin hatta bi engelli aşıyorsun belkide öyle düşün. Kendini telkin et, netten biraz psikolojik destek için araştırma yap.Biz ne kadar güçlüyüz düşünsene, Allah bize mücadele icin sabır ve güç veriyor bence.Her ay yeniden dikleştiriyoruz omuzlarımızi, bi nefes alıp yeniden başlıyoruz herşeye.sende gücünün farkında ol derin bir nefes al, ben bunu yaparım de gözünü japat bebeginin minik ellerini, kirpiklerini düşün değmezmi? Açabilyorlarsa açtır hiç bekle derim...kizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdimvajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
Canım korkma yine anestezi altında açtırırsın tüpünü.kizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdimvajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
RABBIM YARDIMCIN OLSUN CNM.kizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdimvajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
RABBIM INSALLAH HAYIRLISIYLA BURAYA MUTLU HABERI YAZMANI NASIP ETSIN CNM.kızlar pazartesi aşılamam var dua edin olurmu ben giremiyorum
Canım arkadaşım dualarimdasinkızlar pazartesi aşılamam var dua edin olurmu ben giremiyorum
İnşallah hemen tutar canım Allah yardimcin olsun sevinçli haberlerni bekliyiruz.kızlar pazartesi aşılamam var dua edin olurmu ben giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?