Canım o kadar çok kişiden duydum ki sayısını unuttum inan.Bizde de hiç sorun yok cnm Dr şaşırıyor inanki,3 aşılama oldu işte tutmadı ve tüpe geçiyoruz oda Ramazan'ın başına denk geliyor ertelesemmi ki? Ertelsem hastanenin laboratuvar ı da Ağustos ta tatile giriyor taaa 9 cü aya denk geliyor neyspsam akıl verin bide tüpten önce testler yapmamız Lazım 4 tane randevumuz var oda bir ay sonra sonra tüp işte oda Ramazan a den geliyor ilk haftasına falan
İnşallah zamanı gelir de.haaa o zaman bebegm zamani var iste baska da bsy diyemiyorm malesf
Aşılamada yaptırcam zamanı gelince tabi.bilmiyorum cnm yaa evet sorun yok dkr tüp bebek zor diyo bi kezde iğne ile aşılama yapalım demişti bakalım carsamba belli olacak klmeni kullanıyosun cnm nede olsa sadece asılaman kalıya yaparsa dkr yaptır derim asılama belki nasibin o sekildedir.
Aminn canım Aminn.Zeynep için 200 alıyorum.
Yazıyı diğer sayfada paylaşmışlardı okudum ve çok etkilendim, şükretmek aklıma gelmedi bile maalesef umutsuzluğa kapıldım. Çaresiz ve aciz hissettim. Oysaki hiç birsey bitmiş değil, her gün guneş bizim için doğuyor. Kızlar sizin yazdıklarınız bazen güç veriyor, farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Kim beni böyle anlardıki, iyiki varsınız...Allahım hepimizin yüzünü güldursun, kucağını doldoldursun...
Canım kimi diyor ki silikleşmeye başlayınca ilişki olacakKızlar acil cevap verirmisiniz? Sizce pozitiv mi bu ivulasyon testi? Yoksa daha mı koyu olması lazım rengi
Yok cnm öyle kafama yerleştirirsen yine Aklım orda oldu için olmaz 9 cü ay çook uzun geliyor ya yani 5 ay boşuna oluyor neyse nasip bakalım 4 hakkım var burda ilkini deneriz olmadı Eylül'ü beklerim napım kafam karışıkCanım o kadar çok kişiden duydum ki sayısını unuttum inan.
Hiçbir sorunu olmayıp aşılama yaptıranların tutmadığını.
Canım ramazan a denk geliyorsa ara ver istersen biraz belki o ara kendiliğinden hamile kalırsın eylül ü beklediğini aklına yerleştirirsin belki o ara gelir bebiş inşallah.
Bence ben her aksam koyu renk olup siliklesene kdr deneyeyim :) gerçi bu ay pek umudum yok sadece biri büyümüş. Amma allahtan umut kesilmez.Canım kimi diyor ki silikleşmeye başlayınca ilişki olacak
Kimi diyorki ikisi aynı koyulukta olunca ilişki olacak.
Bence çift çizgizi bulduğunda gün aşırı deneyin.
Doktor bana öyle demişti.
Evet canım Allah tan umut kesilmez tabi.Bence ben her aksam koyu renk olup siliklesene kdr deneyeyim :) gerçi bu ay pek umudum yok sadece biri büyümüş. Amma allahtan umut kesilmez.
Yada öyle yap canım.Yok cnm öyle kafama yerleştirirsen yine Aklım orda oldu için olmaz 9 cü ay çook uzun geliyor ya yani 5 ay boşuna oluyor neyse nasip bakalım 4 hakkım var burda ilkini deneriz olmadı Eylül'ü beklerim napım kafam karışık
Bence daha koyu olmssini bekleme geçiyorda olabilir çünkü, yani lh seviyen düşüyorsa yine silik cıkar.sen çalışma lara başla gün aşırı 1-2 hafta devam et,henüz yükseliyorsa da yakalarsınKızlar acil cevap verirmisiniz? Sizce pozitiv mi bu ivulasyon testi? Yoksa daha mı koyu olması lazım rengi
dun felan yaptn mi cnm dün nasildi dün yapmadysan bugünu baz alarak hergn yapKızlar acil cevap verirmisiniz? Sizce pozitiv mi bu ivulasyon testi? Yoksa daha mı koyu olması lazım rengi
Benimde bu sadece 1 yumurtam olmuş ve büyümüstü ovilasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ertesi günü birliktelik oldu.bi yerde okumuştum lh seviyesi yükseldikten 24_36ssat sonra yumartlama olurmuş yada catlama tam hatırlamıyorum. Bakalım kısmet.Bence ben her aksam koyu renk olup siliklesene kdr deneyeyim :) gerçi bu ay pek umudum yok sadece biri büyümüş. Amma allahtan umut kesilmez.
İnşallah tutunmuştur mucizen sana inşallahBenimde bu sadece 1 yumurtam olmuş ve büyümüstü ovilasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ertesi günü birliktelik oldu.bi yerde okumuştum lh seviyesi yükseldikten 24_36ssat sonra yumartlama olurmuş yada catlama tam hatırlamıyorum. Bakalım kısmet.
Bundan daha koyu olması lazım dimi cnmBenimde bu sadece 1 yumurtam olmuş ve büyümüstü ovilasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ertesi günü birliktelik oldu.bi yerde okumuştum lh seviyesi yükseldikten 24_36ssat sonra yumartlama olurmuş yada catlama tam hatırlamıyorum. Bakalım kısmet.
Dun yaptımda birşey ckmadı. Gerci susuz kaldım ve su icmistim.dun felan yaptn mi cnm dün nasildi dün yapmadysan bugünu baz alarak hergn yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?