Canım çarşamba günü gideyim adetin 3.günü bakılan hormonlarıma baktırayım.ertesi gün tatil oldugu için yaparlar cnm ikinci günü yada 4 günü gittiğim günlerde oldu benim aynı gün olduk o zaman benimki yogunlasmadı daha ama gecen ayda cok az oldum bu ayda öle olur haptan dolayı endimetruyum kalınlasması olmadıgından az olunuyomus yumus takibi yaptıracakmısın muhtemelen hep aynı gün gidecez hastaneye inşallahhhh aynı gündede hamiş kalırız birbirimize umut oluruz
Canım evet o zaman tam zamanında gitmiş oluyorum.insallah güzel seyler duyarsn kuzum
tatlm bnde hormon icin gidecegm zamn bi kere pazara gelmisti 3.günm bn mecbr p.tesi 4.günmde gtms oldm bi sknti olmaz ya
aynen tatlm bende bi derdimi sizlere anlatabiliyorm annem kardesm bile anlamiyo beni anladiklarini saniyolar sadece..bende prof dr mehmet erdeme gidiyorm cnm cukurambarda muaynehanesi var daha önce linayada gttimde pek memnun kalmadm
Aynen canm en iyi biz birbirimizi anliyorz
tatlisim bgn gelmeye basladiysa bgn 1.gün yarın 2 carsamba 3 tam zamaninda gitms oluyosn yani
Amin canim ne hoş yazmışsın. Allah sana kat kat çevirsin tüm bu dilekleriCanlar gece uyuyakaldgm icin sahurumu yapamadm ve en son dün saat 3de yemek yemistm cok zor bir gün oldu aclikla inanilmaz terbiye oldm :) yedigimz her nimetn ayri ayri güzelligini gördm ve Rabbime hamd-ü senalar ettm smdi canlarm su mübarek tuttugum oruc hürmetine mübarek 3 aylar baslangici yüzü suyu hürmetine okunacak ve okunan bütün ezanlar hürmetine Kuranlar yüzü suyu hürmetine bu mübarek gün ve saat hürmetine Rabbimden hepinize hayirli saglikli imanli ahlakli evlatlar diliyorm bu bir imtihan..Rabbim hepimizin imtihanini kolaylastirsn insallah..hepinize hayrli ömürler eslerinizle sevdiklerinizle güzel hayirli mutlu saglikli günler diliyorm Rabbmden..hepiniz eslerinizle kumrular gibi herkesn özenerek imrenerek bakacagi kadar güzel yuvalarnz olsn agzinizn tadi hep yernde olsn insallah bunlari buraya yazarken hem Rabbme yalvariyor hemde sizlere arz ediyorm..Rabbm bütün tutulan oruclari ve kilinan namazlari kabul eylesn insallah mübarek Recep ayimiz hayirlara vesile olsn (amin)
Aminnnn canım inşallahCanlar gece uyuyakaldgm icin sahurumu yapamadm ve en son dün saat 3de yemek yemistm cok zor bir gün oldu aclikla inanilmaz terbiye oldm :) yedigimz her nimetn ayri ayri güzelligini gördm ve Rabbime hamd-ü senalar ettm smdi canlarm su mübarek tuttugum oruc hürmetine mübarek 3 aylar baslangici yüzü suyu hürmetine okunacak ve okunan bütün ezanlar hürmetine Kuranlar yüzü suyu hürmetine bu mübarek gün ve saat hürmetine Rabbimden hepinize hayirli saglikli imanli ahlakli evlatlar diliyorm bu bir imtihan..Rabbim hepimizin imtihanini kolaylastirsn insallah..hepinize hayrli ömürler eslerinizle sevdiklerinizle güzel hayirli mutlu saglikli günler diliyorm Rabbmden..hepiniz eslerinizle kumrular gibi herkesn özenerek imrenerek bakacagi kadar güzel yuvalarnz olsn agzinizn tadi hep yernde olsn insallah bunlari buraya yazarken hem Rabbme yalvariyor hemde sizlere arz ediyorm..Rabbm bütün tutulan oruclari ve kilinan namazlari kabul eylesn insallah mübarek Recep ayimiz hayirlara vesile olsn (amin)
carsamba 3. gun oluyor canim
Evet canım bugün öğlen gelmeye başladı.
Çarşamba günü ne randevu aldım şimdi..
Yani çarşamba 2. Günü olmuyormu.
3. Gün sayılıyor o zaman öylemi
benimde adetlerim dünli bende öle oluyorum ama insallahh olmayızda hamli kalırız cnm asılayı deneyin bide ben üç kez denedim şimdi derseki aşplama 4. olacakCanım çarşamba günü gideyim adetin 3.günü bakılan hormonlarıma baktırayım.
Bide klomen kullanmak istiyorum diycem.
Şimdiye kadar 2 kez kullandım.
1 kere daha kullanayım diyorum.
Doktor yumurtan kendiliğinden büyüyor çatlıyor klomen önermiyorum dedi geçen ay.
Bakalım şimdi son kez denemek istiyorum diycem.
Adet günümüzü beraber bekleyecez desene.
Ben hep 27 günde falan adet olurum ama bu ay 29. Gün geldi adet 2 gün boş adet sancısı çektim bugün geldi şükür.
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
allah razı olsun bitanem nasılda güzel dua etmişsin rabbim kabul olanlardan eylesin inşallahCanlar gece uyuyakaldgm icin sahurumu yapamadm ve en son dün saat 3de yemek yemistm cok zor bir gün oldu aclikla inanilmaz terbiye oldm :) yedigimz her nimetn ayri ayri güzelligini gördm ve Rabbime hamd-ü senalar ettm smdi canlarm su mübarek tuttugum oruc hürmetine mübarek 3 aylar baslangici yüzü suyu hürmetine okunacak ve okunan bütün ezanlar hürmetine Kuranlar yüzü suyu hürmetine bu mübarek gün ve saat hürmetine Rabbimden hepinize hayirli saglikli imanli ahlakli evlatlar diliyorm bu bir imtihan..Rabbim hepimizin imtihanini kolaylastirsn insallah..hepinize hayrli ömürler eslerinizle sevdiklerinizle güzel hayirli mutlu saglikli günler diliyorm Rabbmden..hepiniz eslerinizle kumrular gibi herkesn özenerek imrenerek bakacagi kadar güzel yuvalarnz olsn agzinizn tadi hep yernde olsn insallah bunlari buraya yazarken hem Rabbme yalvariyor hemde sizlere arz ediyorm..Rabbm bütün tutulan oruclari ve kilinan namazlari kabul eylesn insallah mübarek Recep ayimiz hayirlara vesile olsn (amin)
Son kez klomen denemek istiyorum canım.benimde adetlerim dünli bende öle oluyorum ama insallahh olmayızda hamli kalırız cnm asılayı deneyin bide ben üç kez denedim şimdi derseki aşplama 4. olacak
Tamam canım gidicem inşallah çarşamba günücarsamba 3. gun oluyor canim
ama kuzum senin yumurtan kendiligindn büyümüyor mu zatn doktorun verecek mi ki bide tatlsm polip olduqu nasil anlasiliyor tam bilmiyorm da sabahki okudugumz hikayedede kadinin polipi varms kmse anlayamamis snra almislar ve tüp ebebk denemesi tutms acaba senindemi öyle bi skintin var ki Allah korusunCanım evet o zaman tam zamanında gitmiş oluyorum.
Doktora son kez klomen denemek istiyorum diycem bakalım ne diycek
Canım geçen ay gittiğimde sordum o polipi.ama kuzum senin yumurtan kendiligindn büyümüyor mu zatn doktorun verecek mi ki bide tatlsm polip olduqu nasil anlasiliyor tam bilmiyorm da sabahki okudugumz hikayedede kadinin polipi varms kmse anlayamamis snra almislar ve tüp ebebk denemesi tutms acaba senindemi öyle bi skintin var ki Allah korusun
Bizde de hiç sorun yok cnm Dr şaşırıyor inanki,3 aşılama oldu işte tutmadı ve tüpe geçiyoruz oda Ramazan'ın başına denk geliyor ertelesemmi ki? Ertelsem hastanenin laboratuvar ı da Ağustos ta tatile giriyor taaa 9 cü aya denk geliyor neyspsam akıl verin bide tüpten önce testler yapmamız Lazım 4 tane randevumuz var oda bir ay sonra sonra tüp işte oda Ramazan a den geliyor ilk haftasına falanSon kez klomen denemek istiyorum canım.
Sonra aşılama.
Sizde hiçbirsorun yok ama aşılamadamı tutmuyor canım. Yoksa sorun mu var.
3.kez denediyseniz aşılama daha kabul etmeyin bence.
5 kez aşılama deneyip tutmayanlar 3 ten sonra denemeyin tüp bebek deneyin diyorlar canım
bilmiyorum cnm yaa evet sorun yok dkr tüp bebek zor diyo bi kezde iğne ile aşılama yapalım demişti bakalım carsamba belli olacak klmeni kullanıyosun cnm nede olsa sadece asılaman kalıya yaparsa dkr yaptır derim asılama belki nasibin o sekildedir.Son kez klomen denemek istiyorum canım.
Sonra aşılama.
Sizde hiçbirsorun yok ama aşılamadamı tutmuyor canım. Yoksa sorun mu var.
3.kez denediyseniz aşılama daha kabul etmeyin bence.
5 kez aşılama deneyip tutmayanlar 3 ten sonra denemeyin tüp bebek deneyin diyorlar canım
haaa o zaman bebegm zamani var iste baska da bsy diyemiyorm malesfCanım geçen ay gittiğimde sordum o polipi.
Eğer olsaydı rahim filminde görürdüm dedi.
Offf bilmiyorum canım ya.
Kafam allak bullak.
Allah ım bi yol göster ben ne yapayım boş boş durmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?