Zeynepcim benim aletle hamile kalan tanidigim var bitanm.nasip belki hsptan belki hamiesin ama bukac gin daha bkle oyle yap testi canimm hadi hayirlisi bakalimmAMİNNNNN Canım ya ben hala adet olmadım 5 gün gecti hamilemiyimki acaba hiç adet belirtisi agrısıda yok
Aklımızdan atacaz diyoruz ama bi türlü atamıyoruz ya.Evet yasminim aklimizdan atacaz yoksa olmuyo bu stresle .Bende kardeslerime elisi yaparak oyalaniyorum zaten evde yanliz da degilim ama insan istesigi kadar kalabalik icinde olsun albi akli bi yerdeyse olmuyo.Eltimin 3 cocugu var gelipte boynuna annem diye sarilip opunce ben engel olamiyorum uzuluyorum ama buda benim imtihanim napiyim diye teselli olmaya caliaiyorum ama ayni evin icide hangi birinde bosverebilirsin ki yada ne diywbilirum niye sarilip opuyon bu kadar cok.cocuklarini yengeben 7 senedir bu hasretle yanarkwn kwndini benim yerime koyup en azindan yanimda bari hu kadar yapma mi diyecem.Nasil deyim .Kayinvalidem taka kizim diyo ama gelde takma gelde at aklindan oyalanmaya calis
sıra kımde arkadaslar :)
Zahidede olması lazım canımsıra kımde arkadaslar :)
Aglama canım benım yapma bu sekılde daha kotu olur hersey bızler ınancı yuksek ınsallarız bılırızkı hersey allahtandır ozaman neden kendını bu kadar tuketıyorsun elınden gelenı yaptıysan Rabbıme emanet et o en ıyı zamanda evlaadını verecektır.. Ben napayım tupler tıkalı cıktı tup bebek dedık prolaktın yuksek cıktı kanda pıhtılasma cıktı.. esımın ıyı olan degerlerı dusmus vardır bır hıkmet bız elımızden gelenı yapalım elbet rabbım nasıp edecektırZahidede olması lazım canım
Esmerm91 gelir listeye bakar birazdan.
İnan kafam almıyor.
Ağlamaktan listeye bakamıyorum inan.
Adetin ilk günü hep böyle ağlamakla geçiyor
Evet canım imtihan işte.Aglama canım benım yapma bu sekılde daha kotu olur hersey bızler ınancı yuksek ınsallarız bılırızkı hersey allahtandır ozaman neden kendını bu kadar tuketıyorsun elınden gelenı yaptıysan Rabbıme emanet et o en ıyı zamanda evlaadını verecektır.. Ben napayım tupler tıkalı cıktı tup bebek dedık prolaktın yuksek cıktı kanda pıhtılasma cıktı.. esımın ıyı olan degerlerı dusmus vardır bır hıkmet bız elımızden gelenı yapalım elbet rabbım nasıp edecektır
Ağlama canım vardir vakti saati . ben geçen ay o kadar umutluydum ki beş yumurta oldu igneyle ama hiç biri tutmadi mahvoldum iki gün agladim ama baktim elden gelen bişey yok kendimizi ve esimizi uzuyoruz. Bende biraktim artık olacaksa nasipse olur diye bu ay o kadar kafam rahat ki iki ay dinlenin dedi doktor sonra aşılama dedi bende tatil verdim kendime. inan artık takvime bile bakmıyorum bugün fark ettim ne çabuk gunler geçmiş. Üzülme canim ben inanıyorum gelecek bebislerimiz ama vakti varZahidede olması lazım canım
Esmerm91 gelir listeye bakar birazdan.
İnan kafam almıyor.
Ağlamaktan listeye bakamıyorum inan.
Adetin ilk günü hep böyle ağlamakla geçiyor
Rabbim ol dedikten sonraAğlama canım vardir vakti saati . ben geçen ay o kadar umutluydum ki beş yumurta oldu igneyle ama hiç biri tutmadi mahvoldum iki gün agladim ama baktim elden gelen bişey yok kendimizi ve esimizi uzuyoruz. Bende biraktim artık olacaksa nasipse olur diye bu ay o kadar kafam rahat ki iki ay dinlenin dedi doktor sonra aşılama dedi bende tatil verdim kendime. inan artık takvime bile bakmıyorum bugün fark ettim ne çabuk gunler geçmiş. Üzülme canim ben inanıyorum gelecek bebislerimiz ama vakti var
CNM SEN COK CABUK OLSUN ISTIYORSUN BIRAZ RAHAT OL.Rabbim ol dedikten sonra
Hiçbirşey engel olamaz biliyorum
Rabbim yalvariyorum ne olur ol de
Gelsin bizim mucizelerimiz hayırlı bir şekilde
Kalbim ağrıyor
İçim yanıyor
Gözyaşlarımı durduramiyorum
Tutamıyorum kendimi
Boğazım düğüm düğüm
Nereye kadar gidecek böyle...
amin canım uzme kendını elbette bızde anne olacagızEvet canım imtihan işte.
İmtihan olduğunu biliyorum ama elimde değil
Ağlamadan duramıyorum.
Tutamıyorum kendimi boğazım düğüm düğüm oluyor.
İnan mesele bi sorun olması değil.
Rabbim in verip vermemesi mesele.
Bak bizde hiçbir sorun yok ama 1.5 yıldır hamile kalamadım.
Rabbim yardımcımız olsun
ılk 3 gun tutuluyor canım pazartesi salı carsamba bende tutmak ıstıyorum ama yarın doktor randevum var 2. gunu tutsam olurmu bıleedımKızlar bu geceden itibaren Recep ayı başlıyor. Bu geceden itibaren edilen tüm dua lar kabul olurmuş. Oruç tutacak varmı? Ben çok istiyorum. Bulgaristanda yaşadığım için pek nasıl olur diye bilmiyorum. Aranızda bilen biri varsa bana anlata bilurmi. Oruç ttutmaya niyetlendim başında ortasında ve sonunda tutacağım. Bu aksam yarına kdr dua gecesi yapalım mi?
Canım diyanetin sitesinde Bulgaristan imsak saati yazıyordur. İnternetten bak imsak vaktinde orucun başlar akşam ezan saatinde orucunu açarsın.Kızlar bu geceden itibaren Recep ayı başlıyor. Bu geceden itibaren edilen tüm dua lar kabul olurmuş. Oruç tutacak varmı? Ben çok istiyorum. Bulgaristanda yaşadığım için pek nasıl olur diye bilmiyorum. Aranızda bilen biri varsa bana anlata bilurmi. Oruç ttutmaya niyetlendim başında ortasında ve sonunda tutacağım. Bu aksam yarına kdr dua gecesi yapalım mi?
CNM SEN COK CABUK OLSUN ISTIYORSUN BIRAZ RAHAT OL.
DAHA 1.5 YIL OLMUS COK YENI DEGILMI???
CABUK PES ETME ZAMANI VAR SINAVIMIZ BU BIZIM.
SABREDICEZ VE ELIMIZDEN GELENI YAPIP GERISINI RABBIMME BIRAKICAZ.
UZULME TEK DEGILSIN.BAK BURDA BEBEGINI KAYBEDENLER VAR .
TUP BEBEK VE ASILAMASI TUTMAYANLAR VAR.SENDE DENEYEREK ILERLE.
DAHA YOLUN BASIDASIN INSALLAH DAHA FAZLA BEKLEMEZSIN.
KUZENIMLE KONUSTUGUMDA BANA DIYORKI RAHIM VE YUMURTALARIN GELISIMI ADETIN ILK GUNUNDEN BASLIYOR.KENDINI RAHAT BIRAK DUSUNME VE YORULMA INANKI BUNLARDA COK ETKENMIS.YAZ GELDI ORTAMLARA GIREREK GEZEREK KENDIMIZLE BARISIK OLURSAK DAHA CABUK SONUC ALIRIZ INSALLAH.
Yasemincim burdaki samimiyetimize guvenerek yaziyorum kirilma ama nefsine uyma seytana uyma vardir Rabbimin bir bildigi.Evet sorunun yok ama daha vakti var demekki canim.Uzme kendini bu kadar yipratma.Stres zaten her hastaligin basi.Uzuluyor insan uzulmemek elde degil zaten uzulmek aglamak insani duygular ama kendini yıpratma lütfen once kendini sonra esini dusun.Seytanin vesvesine uyma herkes aanneligi hakediyor ve nasibimizde varsa bizimde evlatlarimiz olucak..
Haklısınız kızlar ben kendimi çok yıpratıyorum.amin canım uzme kendını elbette bızde anne olacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?