Canım volhat özelden yazmış bana okuduğunu ben görmemişim.O kalan 100 de ben alayım sıradakine geç canım ..
Damla ve gül333 için 200 okuyorum
Bende adet olcam 3 cü aşılamamdı buBende adet olcam canım ya
Offff moralim bozuk ya
Tamam hadi onun olsunCanım volhat özelden yazmış bana okuduğunu ben görmemişim.
Kalan 100 volhat ın
Evet zeynebim ilk olacak.2012 Eylul de 38 haftalik oglumun kalbi durdu karnimda.Ondan once klomenle asilama oldum 2 kere ama tutmadi sonradan kendi oldu oglum.Ama yasamadi kucagima alamadim goremedim bile.Saatlerce sanci cekip cok zor olan olu dogumu ustelik bebek tersken donmemisken yapip da yavrumu sadece hemsirenin elinde gormek,daha ben kucagima almadan bi kere bile goremeden o yesil ortuye sarip da morga goturmelerini izlemek kahretti beni.Ben yavrumun kokusunu duyamadan topraga goturup koydum cok zor geldi.Zaten toparlabamadim senelerdir.Ustune daha kirkim cikmadan esim is kazasi gecirdi 6 metre catidan dustu bikac gun tanimadi kimseyi beyin kanamasi gecirdi diye kahroldum zaten yasadigim aciyi hafifletememisken bde esimi kaybetme korkusu iyice yipratti beni.Hala her ay adetimi stresle beklemekten her gordugum bebege icimin sizlamasindan hamile birini gormekten cocugunu okula goturup getiren anneleri balkondan izlemekten yoruldummm.Kaldiramiyorum artik.İsyana dusmekten korkuyorum Allahim imanimi dayanma gucumu arttir diyorum ama dayanamiyorum...Kendimi alamiyorum cocugunu seven kadinlara imrenmekten anne diyen bi.coxugu gorunce gozyaslarimi tutamiyorum.Napiyim belki gucsuzum ama inanin takatim kalmadi artik.Yine de sukur...Bin kere sukur halime sagligim yerinde esimle huzurum yerinde napitim buda boyle bi imtihan iste...Kusura bakmayin fazla yazdim hakkinizi helal.edin cenem dustu iste...Canim biz dualarimizi birakmayalim tevekkul ve dua ile bebislerimiz hakkimizda hayirliysa gelir
Senin ilk bebisin olucak dimi
Belki olmassin dur bi canim belki komsunun dedigi cikar bazi teyzeler anliyor eski toprak derlerya hani sıkma canini guzel dusunBende adet olcam canım ya
Offff moralim bozuk ya
Canim tup bebek yaptirsan durumun musaitse tabi belki o zaman olur bebisin ama bence biraz dinlen ust uste tedavi olmakta hem bunyeyi hem insani yipratiyoBende adet olcam 3 cü aşılamamdı buyarın doktorumla görüşcem dananın kuyru Kopcak ne yapcamıza neye devam etcemizi konuşcaz hayırlısı 4 cü aşılama derse de kabul etmem heralde ....
Evet zeynebim ilk olacak.2012 Eylul de 38 haftalik oglumun kalbi durdu karnimda.Ondan once klomenle asilama oldum 2 kere ama tutmadi sonradan kendi oldu oglum.Ama yasamadi kucagima alamadim goremedim bile.Saatlerce sanci cekip cok zor olan olu dogumu ustelik bebek tersken donmemisken yapip da yavrumu sadece hemsirenin elinde gormek,daha ben kucagima almadan bi kere bile goremeden o yesil ortuye sarip da morga goturmelerini izlemek kahretti beni.Ben yavrumun kokusunu duyamadan topraga goturup koydum cok zor geldi.Zaten toparlabamadim senelerdir.Ustune daha kirkim cikmadan esim is kazasi gecirdi 6 metre catidan dustu bikac gun tanimadi kimseyi beyin kanamasi gecirdi diye kahroldum zaten yasadigim aciyi hafifletememisken bde esimi kaybetme korkusu iyice yipratti beni.Hala her ay adetimi stresle beklemekten her gordugum bebege icimin sizlamasindan hamile birini gormekten cocugunu okula goturup getiren anneleri balkondan izlemekten yoruldummm.Kaldiramiyorum artik.İsyana dusmekten korkuyorum Allahim imanimi dayanma gucumu arttir diyorum ama dayanamiyorum...Kendimi alamiyorum cocugunu seven kadinlara imrenmekten anne diyen bi.coxugu gorunce gozyaslarimi tutamiyorum.Napiyim belki gucsuzum ama inanin takatim kalmadi artik.Yine de sukur...Bin kere sukur halime sagligim yerinde esimle huzurum yerinde napitim buda boyle bi imtihan iste...Kusura bakmayin fazla yazdim hakkinizi helal.edin cenem dustu iste...
Zaten tek.tesellim bu dunyada anne olamasamda ahirette ebedi hayatta beni bekleyen bi oglum var ve Rabbim insallah orda yavrumla sonsuza kadar anneligi yasamyi nasip eder.Yuregimdeki aciyi tek hafifleten bu zaten bitanemm sagolBelki olmassin dur bi canim belki komsunun dedigi cikar bazi teyzeler anliyor eski toprak derlerya hani sıkma canini guzel dusun
Canim tup bebek yaptirsan durumun musaitse tabi belki o zaman olur bebisin ama bence biraz dinlen ust uste tedavi olmakta hem bunyeyi hem insani yipratiyo
Canim benim gercekten zor zamanlar gecirmissin ama Rabbim dayanma gucu vermis çok şükür.. imtihanlarimiz bitmiyo tatlim biri bitse biri basliyor inan...insan kiskanmiyor tabiki anneleri ama imreniyor bakakaliyor keske diyor icleniyor.Insallah bu sıkıntıları miz gunahlarimiza kefarettir.Insallah yavrun sana ahirette sefaatci olacaktir.Annecigini bekliyordur gercek hayatta..bunu dusun yuregin ferahlasin arkadasim..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..Insallah dualarimizi yasayacagiz insallah.
cok üzüldm snin adina Rabbm insallah biran once seni evladina kavustrsn suan burdaki listemiz kapali ama istersn brazdan linkini atacagm sayfaya katilablrsn sanrmkızlar beni de aranıza alır mısınız? ama bana ne yaptığınızı anlatın. şubat ayında tüp bebekle pozitif sonucu aldım ama boş gebelik oldu 18 gün önce kürtaj oldum.
Canım aşılama kabul etme bencede. Tüp için hazırlan. Hem aklına tüp ü koyarsan belki bebek kendiliğinden gelirBende adet olcam 3 cü aşılamamdı buyarın doktorumla görüşcem dananın kuyru Kopcak ne yapcamıza neye devam etcemizi konuşcaz hayırlısı 4 cü aşılama derse de kabul etmem heralde ....
Canım nasıl imtihan lardan geçmişsin yinede şükür diyebiliyorsun ne mutlu sana.Evet zeynebim ilk olacak.2012 Eylul de 38 haftalik oglumun kalbi durdu karnimda.Ondan once klomenle asilama oldum 2 kere ama tutmadi sonradan kendi oldu oglum.Ama yasamadi kucagima alamadim goremedim bile.Saatlerce sanci cekip cok zor olan olu dogumu ustelik bebek tersken donmemisken yapip da yavrumu sadece hemsirenin elinde gormek,daha ben kucagima almadan bi kere bile goremeden o yesil ortuye sarip da morga goturmelerini izlemek kahretti beni.Ben yavrumun kokusunu duyamadan topraga goturup koydum cok zor geldi.Zaten toparlabamadim senelerdir.Ustune daha kirkim cikmadan esim is kazasi gecirdi 6 metre catidan dustu bikac gun tanimadi kimseyi beyin kanamasi gecirdi diye kahroldum zaten yasadigim aciyi hafifletememisken bde esimi kaybetme korkusu iyice yipratti beni.Hala her ay adetimi stresle beklemekten her gordugum bebege icimin sizlamasindan hamile birini gormekten cocugunu okula goturup getiren anneleri balkondan izlemekten yoruldummm.Kaldiramiyorum artik.İsyana dusmekten korkuyorum Allahim imanimi dayanma gucumu arttir diyorum ama dayanamiyorum...Kendimi alamiyorum cocugunu seven kadinlara imrenmekten anne diyen bi.coxugu gorunce gozyaslarimi tutamiyorum.Napiyim belki gucsuzum ama inanin takatim kalmadi artik.Yine de sukur...Bin kere sukur halime sagligim yerinde esimle huzurum yerinde napitim buda boyle bi imtihan iste...Kusura bakmayin fazla yazdim hakkinizi helal.edin cenem dustu iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?