hiç bi sıkıntı yok sebepsi 3 yıldır olmuyoaminn cnm sende ne sıkıntı var ?
aaa neden 2 saat sonra cıkıyoaşılamanın 15. günü bugün kan verdim geldim sonuc 2 gün sonra cıkacakmıs
Biz de aynıyız canım yahiç bi sıkıntı yok sebepsi 3 yıldır olmuyo
bende anlamıyorum 3 kez asılama yaptırdım klomen kullandım 12. günümde 18. 20 mm yumuslarım vardı hepsini 14 gün asılama oldu ama tutmadı önce esimin spermleri azdı simdi 198 milyon 98 milyonu saglıklı nasip demekkiBiz de aynıyız canım ya
Hiçbir problem yok diyo doktorlar bize de
oda cok zor ya sebepsiz olmuyo olmasi Rabbm inşallah biran önce bebeğine kavustursn snihiç bi sıkıntı yok sebepsi 3 yıldır olmuyo
kiyamam sanaaaAmin canım hepimizi inşallah.
Siz doktora gittiniz bi sonuç bekliyorsunuz.
Ben bi sonuç beklemiyorum ki.
O yüzden sıramı hatice ye vercem.
Hem o benden daha çok sene bekliyor bebeği.
İnşallah hamiledir inşallah
Benimde kendiliğinden büyüyor çatlıyor yine olmuyor eşimde sorun yok.bende anlamıyorum 3 kez asılama yaptırdım klomen kullandım 12. günümde 18. 20 mm yumuslarım vardı hepsini 14 gün asılama oldu ama tutmadı önce esimin spermleri azdı simdi 198 milyon 98 milyonu saglıklı nasip demekki
Canım napayım işte adete yakın moralim sıfır inan ki..kiyamam sanaaademe öyle ya üzüyosn bnide insallah hamiledir insallah
amin canım hepimizidde inşaalahoda cok zor ya sebepsiz olmuyo olmasi Rabbm inşallah biran önce bebeğine kavustursn sni
Elmira icin 50 dahaElmira icin 150
insallah adet olmazsn da ama olana kadar moraller yüksek olsn bakimmmCanım napayım işte adete yakın moralim sıfır inan ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?