Evet canım öyle olabilir.burası küçük bir yer saglık ocagında verdim kanı. labaratuar yok sanırım baska bir yerin labaratuarına gönderiyorlar diye düşünüyorum
dün adet günümdü olmadım.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inşallah beklemek gercekten çok zoroo iki qün cok uzun bi zaman yaaa ben bile merk ettm smdiden sonucu inşallah güzel haberler verirsn canm adet gecikmesi oldu mu
aynen cnm inşallah yaaaaa Rabbim hepimize tatdırsınEvet canım öyle olabilir.
Yeterki pozitif sonucu al. İsterse 1 hafta sonra gel desinler..
İnşallah güzel haberler verirsin canım bizlere
ayyy hadi bakalm insallah aman sonuc tek pozitif olsunda 3-5 gün cok önmli degil insallahhhhhhhh insallahhh güzel bi haber verirsin bize umut olursndün adet günümdü olmadım.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inşallah
Allah razı olsunnn Aynen inşallahhh cnm yaaa Rabbim herkese içindede bize nasip etsin inşallahayyy hadi bakalm insallah aman sonuc tek pozitif olsunda 3-5 gün cok önmli degil insallahhhhhhhh insallahhh güzel bi haber verirsin bize umut olursn
Canım sen gecikme yaşamıyordun diye hatırlıyorum öyle konuşmuştuk galiba..dün adet günümdü olmadım.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inşallah beklemek gercekten çok zor
cok cok dua edicm sana insallah bebegn seninledr canm cok heycan yaptM suan inanin surda kendm kadar sizlernde güzel haberlerini almk istiyormAllah razı olsunnn Aynen inşallahhh cnm yaaa Rabbim herkese içindede bize nasip etsin inşallah
normalde günü gününe oluyor ama ilaç kullandıgım zamanlarda gecikme olmuştu( klomen serophene) bundada iğne vermişti bu gecikmem gebeliktendir inşallahCanım sen gecikme yaşamıyordun diye hatırlıyorum öyle konuşmuştuk galiba..
Ayy inşallah bebişin seninledir
Ayyyyyy Allahım gani gani razı olsunn.İnşallah bir ben degil hepimize nasip etsin Mevlam.cok cok dua edicm sana insallah bebegn seninledr canm cok heycan yaptM suan inanin surda kendm kadar sizlernde güzel haberlerini almk istiyorm
İnşallah canım arkadaşım.normalde günü gününe oluyor ama ilaç kullandıgım zamanlarda gecikme olmuştu( klomen serophene) bundada iğne vermişti bu gecikmem gebeliktendir inşallah
Allah razı olsun canım yaseminim düşünmen yeter. seninde duaya ihtiyacın var.sende yumurtlama günlerine girmek üzeresin sennde normal yoldan olması için tam denk gelmiş boşver nasip sennmiş bak ne gzel denk gelmiş .benim nasibim de 22. sıraymıs demekkiİnşallah canım arkadaşım.
Bak ne diycem elmirasu dan sonra sıra bende.. Yer değiştirelim. Önce sana dua edelim. Pozitif sonuç olsun diye tamam mı haticem
aminnnn inşallahAyyyyyy Allahım gani gani razı olsunn.İnşallah bir ben degil hepimize nasip etsin Mevlam.
sen ne kadr güzel yürekli insansin yaaa Rabbm kalbine gönlüne gore versn insallah herks biran önce bana dua edilsn der durur sn habire sirani baskasina veriosn aman ona daha önce dua edelm aman iyi sonuc alsn diye ayni seyi banada yaptn..su iyi niyetinin hürmetine Rabbm sni biran önce evladina kavustrsn insallah..İnşallah canım arkadaşım.
Bak ne diycem elmirasu dan sonra sıra bende.. Yer değiştirelim. Önce sana dua edelim. Pozitif sonuç olsun diye tamam mı haticem
Yok canım yumurtlama günlerim geçti.Allah razı olsun canım yaseminim düşünmen yeter. seninde duaya ihtiyacın var.sende yumurtlama günlerine girmek üzeresin sennde normal yoldan olması için tam denk gelmiş boşver nasip sennmiş bak ne gzel denk gelmiş .benim nasibim de 22. sıraymıs demekki
Amin canım hepimizi inşallah.sen ne kadr güzel yürekli insansin yaaa Rabbm kalbine gönlüne gore versn insallah herks biran önce bana dua edilsn der durur sn habire sirani baskasina veriosn aman ona daha önce dua edelm aman iyi sonuc alsn diye ayni seyi banada yaptn..su iyi niyetinin hürmetine Rabbm sni biran önce evladina kavustrsn insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?