Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Testere Dişli Aslanpençesi

Hormon Bozukluğuna Bağlı Kilo Problemleri İçin
Hormon bozukluğuna bağlı kilo problemi yaşayan bayanlar için aslanpençesi önermekteyim.Aslanpençesi bitki türü kadınlık hormonlarınızı düzenlerken aynı zamanda hormon bozukluğuna bağlı kilo probleminize yardımcı ve destekleyici olarak uygulayabilirsiniz.Kaynamakta olan bir su bardağı klorsuz suya bir tatlı kaşığı kurutulmuşaslanpençesi atılır ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak on dakika demlenir.Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.Kırkbeş gün boyunca bir gün arayla akşam yemeklerinden en erken iki saat sonra bir su bardağı içilir.Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.Şikayetlerin durumuna göre dönem dönem tekrarlanabilir.

Not: Bitkinin doğru türü olmasına dikkat ediniz.Her bitkide olduğu gibi aslanpençesinin de birden fazla türü bulunmaktadır.

Not:Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, burada ki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.

canım video için tşk ederim faydalı oldu bende adet döneminde içiliyo diye biliyodum yanlış bilgiymiş adet bittikten 2 gün sonra diyo

Kızlar bu bizim 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar burayaaa forumumuzdan 40Asistanı nın bizim için derlediği bi liste..
Belki işinize yarar diye gönderiyorum..
Sevgiler.

Anladım teşekkür ederim hafif oluyor diye epey tercih ederdim ama artık aklımda tutucam bunu

portakales cok tskler canm ama bn simdi saracoglunun sayfasindan numara alip aradm pkolu olanalar incir kürunü kullanmasn sogan kürünü ve biz burdan kür takviyesi öneriyorz dedi incir kürünü yapmayaym mi bn şimdi

deborah26 canım banda bi dönem selephone diye bi ilaç vermişti demekki farklı ilaçlar
Evet farklı ilaçlar duyuyorum bende genelde klomen duydum ama benim dr.um yan etkisi fazla dedi ve bunu uygun gördü ilk ayımdı bu ay çok ümitli değilim aslına bakarsanız bikaç aydır adet düzensizliği ve garip ağrılar yaşıyorum.Tabi Allah bilir inşallah biran önce netice alırız.

evet canım incir kürü yumurta rezervleri az olanlar için..
Sen soğan kürünü uygulayacaksın. Ama saraçoğlu bu hizmeti malesef ücretli veriyor. Sende kist problemi varsa soğan kürünü uygulayacaksın.

Sogan kuru maydanoz kuru hamile kalirsak eger dusurucu etkisi var diye okumustum.Ama zaten biz hemencecik hamile kalan yumlara bunyeye sahip degiliz.Bazisi masallah daha sut verirken kaliyor 2.ye sut korur derler birde.Bende polip cikti mesela bu ay adet olunca sogan kurune basliycam ve klomen kullanmiycam mayis sonu adet olunca gidicem doktoruma.Cunku polip demekki hamilelige engel bosuna klomen vs gerek yok diye dusundum.
Denemekte fayda var aylardir yillardir bekliyoruz bi ay bunu uygulayip tedaviye öyle devam etmek bana mantikli geliyor deborah sende de kistmi var canim

Incir kuru kullanmadan prolaktine kesin baktir esmerim gerci onermemisler ama...birde bal corekotu tarcin kurundeki bal gercek olmali malesef gercek bal karaborsa olmus
Bende bi ara prolaktin yuksek cikti hayit otu kullandim fayda etmedi.sonra saracoglunun sitesini aradim testere disli aslan pencesi fsh lh vs hepsini duzenliyor ayrica size 4 paket ayri ayri kur gonderelim dediler.Benim amacm zaten aslan pencesini ogrenmekti paketleri almadim :)
sonra zaten degerlerim normale dondu Rabbim in izniyle.

Canim hsg anestezili 525 fiyat cikarmislardi istanbulda.bence seninki iyi ona bakarak.

Canm bala alerjm var ya malesf bal yiyince karnm midem felaket oluyo yiyemiorm

yaaa bilmiodm cok saol bebegm

P.tesi gunune hsg yazdi doktor. 350 tl istediler normalmi sizce?

Zeyenp bunu yapmak istiyorum aslında ama o ay bebek olursa düşürüyor diye duydum bi bilgin varmı( Bilgisi olan varmı?)
Korunmadığımız için korkuyorum yapamıyorum

Ben pko olduğunu 2 ay önce adetim gecikince öğrendim. aslında dr söylememişti çünkü hiç şikayetim yoktu sonra bi dr gittim şans eseri test yapılsın diye o dedi,kendi dr umda destekledi.sendrom olmadığını sadece polikistik over olduğunu söyledi nasıl oluyorsa artık.aslında doğuştan olurmuş ama benim bi sıkıntım olmayınca farkedilmedi demekki. Şimdide yumurtalarım gelişsin diye sanırım bi ilaç başladı bakalım yarın gidicem işe yaradımı bilmiyorum.Sanada çok geçmiş olsun polip tam ne bilmiyorum ama inşallah geçer ve bebek sahibi olmanı etkilemez....

Tatlım yumurta büyüten en iyi kür bal tarcın çörek otu mutlaka dene göreceksin farkı
Cnm bana bu kür u yazarmisın ve benim normalde bi sorunum yok iki ay deneme ile hamile kalmıştım. Ama bu ay olacak gibi yumurtlama olmadı. Yapsam bir zararı olurmu

Kızlar bende 3 sene boyunca polıstıkover la ugrstm kullanmadıĞm ilaç vurulmadğm iğne kalmadI Bu sene doktrumu değiştrdm ve bna dedi tek kelime seni bn tedavi edemem senn ne sorunun olduğunu laparoskopi olup öğrenmem lazm dedi ve oldum butun hayallerm gitti psikolojim bozuldu allahıma şükürler olsun ki iyi bi doktr cıktı karsima ve tüplerim tıkalı ikiside o yuzden Tup bebek yatrmam lazm ama maddi sorunlarım olduğu için biraz ara vermem gerekti şuan bi evde bi cocuk bakıyorum ve o kadar cok zor ki anlatamam kendi cocugum olsa benm o kadar severim ama içim acıyor kan ağlıyor neden yok benm bi bebegim neden diye hep o çocugu uyutunca hep ağlıyorum artk dayanamıyorum

Buketbuket için 200 okudum,Allah ona en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…